- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.118
- 548
Hayırlı olsun. Onları alıp eve götüreceğiniz gün çabuk gelecek merak etmeyin. Allah bebeklerinize ve size sağlık sıhhat versin.Kızlar doğum yaptım..28 nisan sabah saat 10 da...geceden başlayan kasılmalar i serum + ilaç lada durduramadı.. Bebişler 2 kg yeni geçmişlerdi..simdi kuvozdeler..10-15 gün kalabilecekleri söylendi..bugünüme binlerce şükür..
İnş herşey daha da iyi olucak..
Doğum belirtisi gece çok cok az ama bir kez sümüksü akıntı geldi..bi de daha yatarken alnimda nasıl bir ağrı..tun gece kolonya ile ovaladik..sabah ta akıntıyı görünce yatış yaptım..
Kuvezde bebisi olan ark.lar mutlaka haberleselim..
Vakit buldukça yazicam..
Çok sağolun. Benim kırmızı da geliyordu. Doktorum progestan iğnemi 1 yerine 2 ampul yaptı, akıntı kesildi çok şükür. Bu Cumartesi kontrolüm var.Hayırlı olsun bebişleriniz. Bende bu lekelenmeler 20. Haftaya kadar sürmüştü. Bana söylenen kırmızı lekelenmeler haricinde iyidir. Kahverengi olup bitmesi gerekir ama tekrarlıyorsa progestanın dozunu arttırmak gerekir. Tabiki doktor onayı ile.
Siz doğum yapmışsınız, ne güzel. Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin miniklerinize.