Herkese merhaba. Kısmetse ben de Aralık'ta ikizlerimi kucağıma alacağım. Allah sağlıklı sorunsuz bir hamilelik sonucunda, hepimize bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah.
Benim sizlere sormak istediğim bir şey var; yaklaşık 2 haftadır devam eden, kimi zaman kahverengi, kimi zaman pembe, kimi zaman da kırmızılaşan bir akıntım var. Öyle kanıyorum diyecek kadar çok miktarda bir durum yok, ancak her tuvalete gittiğimde kağıda gelecek kadar bir miktar söz konusu. Kendi tabirimle, sanki sürekli bir sızıntı var. Rutin kontrollere gidiyorum. Keseler ve rahim gayet temiz ve sorunsuz görünüyor, miniklerimin gelişimi de gayet güzel, doktorum bir sorun yok, yerleştikleri yerden kaynaklı bir kanama, bebeklere zarar vermeyecek diyor, Progestan iğnelerime, artı haplarıma devam ediyorum. Lakin bu akıntı bir türlü bitmiyor. Ve doktorum sorun yok dese de, içimdeki korku geçmiyor.
Aranızda böyle sürekli akıntı yaşayan var mı? Doktoruma çok güveniyorum, onunla konuşunca rahatlıyorum ama 7 gün 24 saat beni motive edecek değil elbette. Kendi kendime kaldığımda da korkularım yeniden başlıyor. Böyle bir şeyi yaşayan ya da daha önce yaşamış olan var mı acaba?