- 29 Kasım 2014
- 148
- 32
- 38
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,Allah'im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Slm hamisler nasılsınız?bnm kuzular4ayi bitrmek uzere darisi basiniza ins
Canm sanirm yanlis anlasildm bn doğum yaptim:)Merhaba,Allah'im saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
4 ay bitti mi maşallah ne güzel. Emzirme düzeniniz nasıl di acacaba.b3n süt sagiyorum ama yetmiyor mama takviyesi yapıyorum. Kimi zaman çok aşırı yiyor kimi zaman çok az yiyorlar normal mi.30 cc ya da 100 cc gibi. Gaz icin birsey kullandınız mi.tek mi bakıyorsunuzSlm hamisler nasılsınız?bnm kuzular4ayi bitrmek uzere darisi basiniza ins
Saglık ocagından tetanoz aşısına çagrıldım sorun şu ki onlara güvenim yok 12.haftamda yüksek tansiyon dediler öyle bi şeyim yok beni strese soktular idrar yolun iltihaplı dediler hastanede temiz çıktı zaten acıtan bi aşıymış ya hatalı vururlarsa bi de bi kadın burda yorum yapmış 21.haftada bu aşıdan sonra bebek ölmüş sizce şart mı yapmasam nolur ya da baska yer yapar mı
Evet ben yanlis anlamisim.Allah bagislasin saglikla huzurla buyutunCanm sanirm yanlis anlasildm bn doğum yaptim:)
Benim de gecen hafta oyleydi ama heralde duruslarini degistirdiler bu hafta o baskiyi hissetmiyorumarkadaşlar benim bebişler kaburga kemiğime batmaya başladı baskı sonucu azcık acı hissediyorum sizler nasılsınız var mı ben gibi olan ???
Benim de gecen hafta oyleydi ama heralde duruslarini degistirdiler bu hafta o baskiyi hissetmiyorum
Evet benim de yemekten sonra cok oluyordu bayagi canim yaniyordu umarim seninkilerde duruslarini degistirirler.Dedigin gibi doguma kadar cokkk degisik baskilari olacak bu hafta ben de kasiklarimda acayip baski hissediyorum ve karnim bazen cok sertlesiyor neyse ki gecici oluyor Allah kolaylik versin hepimizebende her zaman degilde yatarken sol yada saga yatıyorum ama kemiğe baskı uyguluyo işte bide yemek yedikten sonra .gerisinde rahatım dahada büyüycekler ne yapcez bilmiyorum allahım sağlık versin korusun kuzuları
Ne guzel sona yaklasmissin Allah saglikla kurtarsin kucagina almayi nasip etsin.Merhaba kızlar haftaya perşembe 36.haftaya girmiş oluyoruz.doktorla o gün doğumu konuşacağız. 4-9 Mayıs arası bir tarih verecek(ben 36+larda olacağım).her şey yolundayken biraz daha beklenmez mi acaba yoksa normal mi bebeklerden biri bas gelis digeri tam tersi duruyor.
Amin inşallah hepimiz sağlıkla zamanında alırız bebeklerimizi elimize.ben zamana takıldım gerçi perşembe konuşacağım ama bebekler duruyorken sıkıntı yokken neden 36+larda almak istiyor.Ne guzel sona yaklasmissin Allah saglikla kurtarsin kucagina almayi nasip etsin.
Bn hm emzirip hmde sut sagiyorum.gundz mama takwiyesi oluyo .geceleri emziriyom hep.mamayi 70 cc faln iciyolar.annmlerde kaliyorz tek bakmaya cesaretm yok henüz.szin bbkler kaç aylık.buarada gaz için biogai diye bi damla kullandık ama pek etkisi yok.bol bol masaj yapın zeytntagyla başka bi çaresi yok.Bide gazn pek çaresi yok çekeceksiniz bn4ay gece gündüz çektim sonra harektlndikce geçti sukur.4 ay bitti mi maşallah ne güzel. Emzirme düzeniniz nasıl di acacaba.b3n süt sagiyorum ama yetmiyor mama takviyesi yapıyorum. Kimi zaman çok aşırı yiyor kimi zaman çok az yiyorlar normal mi.30 cc ya da 100 cc gibi. Gaz icin birsey kullandınız mi.tek mi bakıyorsunuz
ikiz annesi bulmuşken sorayım.
- Kızlar ben iki gün önce grip oldum hala gribim ameliyathane çok soğuktu serviks dikisi atılırken orda usuttum sanırım çok zorlanıyorum öksürük hapsirik salya sümük halim fena geceleri daha çok zorlanıyorum nefes alırken falan 3 gün oldu parol aldım sadece ama faydası yok..ihlamur nane limon portakal suyu hiç kar etmiyor..oksurdukce kızlar etkileniyor heralde ki ağrım oluyor doktora telefon açacağım birazdan belki ilaç verir..kendinize dikkat edin hasta olmak çok zormus hamileyken..alabileceğim bir ilaç var mi bildiğiniz yada ne tür tedaviler uyguladiniz?
- Kızlar ben iki gün önce grip oldum hala gribim ameliyathane çok soğuktu serviks dikisi atılırken orda usuttum sanırım çok zorlanıyorum öksürük hapsirik salya sümük halim fena geceleri daha çok zorlanıyorum nefes alırken falan 3 gün oldu parol aldım sadece ama faydası yok..ihlamur nane limon portakal suyu hiç kar etmiyor..oksurdukce kızlar etkileniyor heralde ki ağrım oluyor doktora telefon açacağım birazdan belki ilaç verir..kendinize dikkat edin hasta olmak çok zormus hamileyken..alabileceğim bir ilaç var mi bildiğiniz yada ne tür tedaviler uyguladiniz?