• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Saglık ocagından tetanoz aşısına çagrıldım sorun şu ki onlara güvenim yok 12.haftamda yüksek tansiyon dediler öyle bi şeyim yok beni strese soktular idrar yolun iltihaplı dediler hastanede temiz çıktı zaten acıtan bi aşıymış ya hatalı vururlarsa bi de bi kadın burda yorum yapmış 21.haftada bu aşıdan sonra bebek ölmüş sizce şart mı yapmasam nolur ya da baska yer yapar mı
Ben de sağlık ocağında yaptırdım canım ne olacak sanki.kendini şartlandırma acaba ne olacak diye.

Yani paslı bıçak kullanmazlar galiba :)
önceden söyleriz olmadık diye aşıyı..
inan aklıma bile gelmiyor paslı bıçak kullanacakları canım. tabi içine sinmiyorsa uyar da. ona bakarsan kapabileceğin o kadar çok mikrop vs enfeksiyon falan var ki. kötü düşünmeyelim iyi şeyler düşünelim iyi olsun bence...

Ben de sağlık ocağında yaptırdım canım ne olacak sanki.kendini şartlandırma acaba ne olacak diye.
Saglık ocagındakiler gebeliğimin başında bana tansiyon hastası deyip acile yolladılar enfeksiyonun var dediler vb orda pek iyi anım yok oysaki hiçbir şeyim yok bu aşıyı yapıp hastalanan ateşlenen kol agrısını uzun süre çeken var ve benim alerjik bi bünyem var çalışıyorum ve hastalanmak istemiyorum kararsızım arastırıcam biraz..

Saglık ocagındakiler gebeliğimin başında bana tansiyon hastası deyip acile yolladılar enfeksiyonun var dediler vb orda pek iyi anım yok oysaki hiçbir şeyim yok bu aşıyı yapıp hastalanan ateşlenen kol agrısını uzun süre çeken var ve benim alerjik bi bünyem var çalışıyorum ve hastalanmak istemiyorum kararsızım arastırıcam biraz..
Saglik ocaginda yapilan kan testlerine ben de guvenmiyorum.Ama 20. Haftamda tetanoz asisinin 1.sini vuruldum sadece ertesi gun kolumu cok oynatinca hafif agri oldu sonra gecti.Kendi dr ma sormustum vurulabilirsin aşıyı demişti.

Arkadaslar merhaba. Hayirli cumalar. Öncelikle benim sorunum belki sizin gibi profesyonel anne adaylarinin yaninda cok basit kalabilir ama sizlere sormak gerekiyor. Ben bugun idrar tahlili verdim ve idrarimda enfeksiyon cikti. Cok moralim bozuldu. Guclu bir antibiyotik yazdi 5 gun kullanicam sabah aksam. Aslinda bu sorun bende coktandir vardi. Her sene mutlaka 1 veya 2 kez yakalanirim bu illete. Ne yapayim simdi ben? Telas edeyim miiiii etmeyeyim mi? Zaten 3 gundur su icmeyi birakmistim. Resmen ceza oldu bu bana :(

Arkadaslar merhaba. Hayirli cumalar. Öncelikle benim sorunum belki sizin gibi profesyonel anne adaylarinin yaninda cok basit kalabilir ama sizlere sormak gerekiyor. Ben bugun idrar tahlili verdim ve idrarimda enfeksiyon cikti. Cok moralim bozuldu. Guclu bir antibiyotik yazdi 5 gun kullanicam sabah aksam. Aslinda bu sorun bende coktandir vardi. Her sene mutlaka 1 veya 2 kez yakalanirim bu illete. Ne yapayim simdi ben? Telas edeyim miiiii etmeyeyim mi? Zaten 3 gundur su icmeyi birakmistim. Resmen ceza oldu bu bana :KK43:
Geçmiş olsun cnm, suyu bırakman kötü olmuş acilen günde 2,5 3 litre su tüketmen gerek,doktorun yazdıysa bir bildiği vardır herhalde,bir de normalde her hamilelikte enfeksiyon olurmuş zaten başka topikte bir arkadaşta aynıydı su içtim geçti dedi o kadar stres yapma bebişine yazık

Geçmiş olsun cnm, suyu bırakman kötü olmuş acilen günde 2,5 3 litre su tüketmen gerek,doktorun yazdıysa bir bildiği vardır herhalde,bir de normalde her hamilelikte enfeksiyon olurmuş zaten başka topikte bir arkadaşta aynıydı su içtim geçti dedi o kadar stres yapma bebişine yazık
Allah razi olsun cok sag ol. Belki su icmememin cezasi oldu. Bazen icemiyorum su.

Arkadaslar merhaba. Hayirli cumalar. Öncelikle benim sorunum belki sizin gibi profesyonel anne adaylarinin yaninda cok basit kalabilir ama sizlere sormak gerekiyor. Ben bugun idrar tahlili verdim ve idrarimda enfeksiyon cikti. Cok moralim bozuldu. Guclu bir antibiyotik yazdi 5 gun kullanicam sabah aksam. Aslinda bu sorun bende coktandir vardi. Her sene mutlaka 1 veya 2 kez yakalanirim bu illete. Ne yapayim simdi ben? Telas edeyim miiiii etmeyeyim mi? Zaten 3 gundur su icmeyi birakmistim. Resmen ceza oldu bu bana :KK43:
canım bol bol su iç bir de doktor sonuçta durumunu biliyor ne ilaç verdiyse kullan. bende enfeksiyon çıkmadı ama az su içiyorsun idrarın bulanık dedi doktorum. su içimini arttırdım ondan sonra 3 lt içmeye başladım. onun arkasından bağırsaklarımdan enfeksiyon kapmışım. neyden olduğunu da anlamadım tavuktan falan olabilir dediler ama tavuk da yemiyorum. çok hassas bir dönemdeyiz ondan herhalde... onda da birtakım ilaçlar verdi bol su iç dedi. sen de doktorun ne diyorsa onu yap bol su içmeyi sakın ihmal etme...

Hazirlikli olayim yani vucut ipucu vermiyorsa Her an hersey olabilir o hafta sancilariniz flandami aartmadi. Kasilmalarda bir degisiklik yasamadiniz mi.Kaşımı bıyığımı aldirayim bari :KK66:

yok canım ben pek değişiklik yaşamadım ya da yaşadım ama anlamadım :D aynen her an hazırlıklı olmak lazım....

slm kızlar hayırlı cumalar.canm endise etme bende hep var ama napalm benim böbregimde tas var herzaman idrar
yolu enfeksiyon mevcut o yuzden.su içiyorum ama.yani tek tedavim su. agrım oldu carsamba doktora gittim bebeğin biri bası asagı dönmüş o baskı yapmıs.rahim içinde tekmeler hissediyordum.alttan ult.baktı ahim boyu 33 mm dedi.iyi dedi yaniii....

Arkadaslar merhaba. Hayirli cumalar. Öncelikle benim sorunum belki sizin gibi profesyonel anne adaylarinin yaninda cok basit kalabilir ama sizlere sormak gerekiyor. Ben bugun idrar tahlili verdim ve idrarimda enfeksiyon cikti. Cok moralim bozuldu. Guclu bir antibiyotik yazdi 5 gun kullanicam sabah aksam. Aslinda bu sorun bende coktandir vardi. Her sene mutlaka 1 veya 2 kez yakalanirim bu illete. Ne yapayim simdi ben? Telas edeyim miiiii etmeyeyim mi? Zaten 3 gundur su icmeyi birakmistim. Resmen ceza oldu bu bana :(
Merhabalar.oncelikle endise etme hamilelikte enfeksiyon çok normal bir şey. Ozellikle ikiz hamilelikte daha sık görülüyormuş. Idrar tahlili degilde idrar kültürü yaptır. Bu durum bende görülüyordu önceden demişsin cünkü. Bu şekilde en doğru tedavi yöntemini uygular ddr.benimde hep tahlil degerlerim yüksek çıktı ama idrar kültüründe hic üreme görülmedi. yani temiz çıkmış oluyor

slm kızlar hayırlı cumalar.canm endise etme bende hep var ama napalm benim böbregimde tas var herzaman idrar
yolu enfeksiyon mevcut o yuzden.su içiyorum ama.yani tek tedavim su. agrım oldu carsamba doktora gittim bebeğin biri bası asagı dönmüş o baskı yapmıs.rahim içinde tekmeler hissediyordum.alttan ult.baktı ahim boyu 33 mm dedi.iyi dedi yaniii....
rahim içi tekmeyi bende sık sık yaşıyorum rahim boyun gayet ıyı bence de benimde alttan baktı 40mm yani 4 cm cıktı

Back