cok gecmis olsun canim,umarim gecici biseydir...Slm kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı daha sonuçlar çıkmadı ama sol taraftaki bebeğimin beyninde bişey çıktı sıvısı mi fazlaymis bilmiyorum ama yabancı bişey söyledi canım çok sıkıldı
evet canim ondan...bir kerrde degil gunde 4 gidis 4 grlis yapiyorum oglumu okula goturup getirmek icin..duz yol olsa gam yemem yokuslu ve merdivenli ara sokak olunca hepten iptal oluyorum...zaten kan degerlerime ve tansiyonuma bakarsak iyi bile dayaniyorum sanirim...ama yarin son artik esim goturup getirecek... benim bu inisli cikisli durumlarim ve cocugun okulu isten cikmasini gerektirdi artik ve ayrildi....malum yurt disinda olup yaninda aileden kimse olmayinca elin kolun baglaniyor, yardim eden olmuyor cunku...komsular hep yabanci kimseye guvenemiyorsunki....zaten diyorlar her gebelik birbirinden farklı diye de ikiz gebeliği de bambaşka gerçekten yaşanması lazım anlatılmaz :)
senin bu tansiyonun çok oynak canım ya çok dikkat etmen lazım. şanssızlığın sanırım oğlundan ötürü evden dışarı çok çıkman gerekiyor. ben olabildiğince çıkmamaya çalışıyorum o bir nebze idare ediyor beni. haftasonları mecbur çıkıyoruz alışveriş için ama haftaiçi genelde evde olmaya çalışıyorum...
Canım, Yürüyüş yapmak benim sırt ağrıma cok iyi geliyor, evde de yapabilirsincikmiyorsan dışarı . Gecmis olsunkızlar acil fikir verin bana.Bugün inanılmaz bir bel ağrısı ile uyandım sağa yatıyorum sola yatıyorum geçmiyor
şuan yastık koydum belime yaslandım neden olabilir bu bel ağrısı acaba?
geçmesi için öneriniz varmı dün aksam misafirliğe gitmiştik uzun süre oturmaktan mı oldu bilemedim
teşekkür ederim açıkçası yürüyüş yapmıyorum ev içinde yürürüm birazCanım, Yürüyüş yapmak benim sırt ağrıma cok iyi geliyor, evde de yapabilirsincikmiyorsan dışarı . Gecmis olsun
ay sevindim valla eşinin bu işi devralmasına. sen de biraz rahatlarsın inşallah...evet canim ondan...bir kerrde degil gunde 4 gidis 4 grlis yapiyorum oglumu okula goturup getirmek icin..duz yol olsa gam yemem yokuslu ve merdivenli ara sokak olunca hepten iptal oluyorum...zaten kan degerlerime ve tansiyonuma bakarsak iyi bile dayaniyorum sanirim...ama yarin son artik esim goturup getirecek... benim bu inisli cikisli durumlarim ve cocugun okulu isten cikmasini gerektirdi artik ve ayrildi....malum yurt disinda olup yaninda aileden kimse olmayinca elin kolun baglaniyor, yardim eden olmuyor cunku...komsular hep yabanci kimseye guvenemiyorsunki....
sen nasilsin nasil gidiyor?karnindaki gerilme hissi hafifledimi biraz senin yoksa aynen devammi?
Canım geçmiş olsun..inş bebegin iyidir. Mutlaka ayrıntılı inceleme yapılır.Rabbim şifa versin inşSlm kızlar bugün şeker yüklemesi yapıldı daha sonuçlar çıkmadı ama sol taraftaki bebeğimin beyninde bişey çıktı sıvısı mi fazlaymis bilmiyorum ama yabancı bişey söyledi canım çok sıkıldı
moralim cok bozuk kendimde okadar sorun cıktı hiç takmadım ama bebeklerime bişey olur endişesi moralimi cok bozdu.tokluk sekerim haddinden fazla cıktı.doktora gitcem artk diyet mi ne isterse artık bebeğimin beynindeki şey ventrikülomegali ymiş.araştrıdım dahada üzüldümCanım geçmiş olsun..inş bebegin iyidir. Mutlaka ayrıntılı inceleme yapılır.Rabbim şifa versin inş
insallah canm allah razı olsun rabiim bebeklerimizi sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin.cok gecmis olsun canim,umarim gecici biseydir...
rabbim şifasını verir canım üzülüpte daha fazla strese girme doktorun gerekli olan neyse söylermoralim cok bozuk kendimde okadar sorun cıktı hiç takmadım ama bebeklerime bişey olur endişesi moralimi cok bozdu.tokluk sekerim haddinden fazla cıktı.doktora gitcem artk diyet mi ne isterse artık bebeğimin beynindeki şey ventrikülomegali ymiş.araştrıdım dahada üzüldüm
Mrb arkadaşlar birşey sormak istiyorum ikiz gebelik te ikinci bebek sonradan görünebiliyormus. Bana 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilmisti. 5+6 günlük ken 1kese göründü. Ama dr 2. Kese sonra görünebilir demişti. Böyle bir durum yasiyan varmi? Varsa kacinci haftalarda oldunu yazarsaniz sevinirim.
Canıni sıkma, üzülmesin yavruların.. Seker 250 lrrden bile diyetle düşüyor. Rabbim bilir,inş içini ferah tut..sağlıkla alırsın kucaklarına.Allah büyük..moralim cok bozuk kendimde okadar sorun cıktı hiç takmadım ama bebeklerime bişey olur endişesi moralimi cok bozdu.tokluk sekerim haddinden fazla cıktı.doktora gitcem artk diyet mi ne isterse artık bebeğimin beynindeki şey ventrikülomegali ymiş.araştrıdım dahada üzüldüm
canım bebeğin beyninde ne çıktı benimkilerden birinin de beyninde su dolu kitleler var o gözlemleniyor her gittiğimizde sizinki de mi öyle bir şey?moralim cok bozuk kendimde okadar sorun cıktı hiç takmadım ama bebeklerime bişey olur endişesi moralimi cok bozdu.tokluk sekerim haddinden fazla cıktı.doktora gitcem artk diyet mi ne isterse artık bebeğimin beynindeki şey ventrikülomegali ymiş.araştrıdım dahada üzüldüm
Herkese teşekkür ederim allah razı olsun sağlıkla kucağımiza alalım arkadaşlar bebeklerimızı inş. Ventrikomegali canım belki senin dedigindir çünkü beyin sıvısı dedi takip gerekiyormuş ne biliyim insan bebeğine bişey olacak diye aklı çikiyor...canım bebeğin beyninde ne çıktı benimkilerden birinin de beyninde su dolu kitleler var o gözlemleniyor her gittiğimizde sizinki de mi öyle bir şey?
benim doktorumun dediği çok önemli bir şey değil ama down sendromunun minor belirtilerinden biriymiş ama tek başına bir şey ifade etmiyormuş başka bir şey daha olması gerekiyormuş yanında. tabi ben bunu duyunca çok üzüldüm ama görüştüğüm doktorlar önemli değil zamanla gözlemleyeceğiz dediler. umarım sizinki de geçecek bir şeydir öyle umalım bozmamaya çalışalım morallerimizi...Herkese teşekkür ederim allah razı olsun sağlıkla kucağımiza alalım arkadaşlar bebeklerimızı inş. Ventrikomegali canım belki senin dedigindir çünkü beyin sıvısı dedi takip gerekiyormuş ne biliyim insan bebeğine bişey olacak diye aklı çikiyor...
Canim merhaba ben onceki mesajlari gormedim sen kacinci haftanda dogum yaptin.bebisler kuvezde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?