2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Hayırlı uğurlu olsun sağlık mutlulukla sıkılmadan okudum yeniyiz daha biz inşallah seninki gibi kolay geçer doğum benim3 Nisan'da kontrolüm var heycanlıyım inşallah herşey güzel olur..
Şimdilik nasıl gidiyo ikiz zormu gerçekten ...

Bu arada
benimde 11 yaşında kızım var ikiz ler çifte mutluluk :))

nas post: 40164148 .!.:
Çok teşekkür ederim, büyük kızım 11 martta 4 yaşına girdi, 17 martta kardeşleri geldi
Oda kucukmus nasil karsiladi birden 2 kardesi:)) allah yardimcin olsun :) varmi yardimcin yaninda:))

Çok teşekkür ederim, dilerim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız :) evet ikiz gerçekten zormuş, meğer tek çocuk büyütmek hiç birşeymiş. O kadar söylim siz anlayın artık :)

Evet canım yatılı yardımcım var, başka türlü başa çıkmam mümkün değildi. Ada her çocuk gibi üstüne düşeni yapıyor, bazen isyan ediyor bazen çok olgun davranıyor, ama en azından tepkilerini belli ediyor. Belli etmeyip içine atmasından korkuyordum onu yapmıyor şükür.

Merhaba,gozunuz aydin saglikla mutlulukla buyutun evlatlarinizi.

Çok teşekkür ederim, dilerim sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız :) evet ikiz gerçekten zormuş, meğer tek çocuk büyütmek hiç birşeymiş. O kadar söylim siz anlayın artık :)
hayırlı olsun bebeklerinn darısı bize inşallah..bi sorum olacak hem burdaki arkadaşlardan da bilen olabilirr...ben 10 haftaık hamileyim göğsüm kahverengi olan yerleri aşırı derecede kurudu pul pul beyaz dökülüyor ne sürmeliyim krem olarak

Arkadaslar,gebelikte kasinti yasayan varmi? Son 1 haftadir tum vucudum ozellikle ellerim de asiri kasinti var ozellikle aksam basliyor ve tum gece haril haril kasiniyorum.Dr gittim karacigerimden olabilecegini soyledi kan testi yapti test temiz cikti. Ama ben halen surekli kasiniyorum

Kızlar son bir haftadır ayak bileklerim şişti. Sizde de var mı öyle bir şey?

Sadece nst bakildi.ölçüm yapmadı ultrason bakmadi zaten kiloya takılma diye herseferinde söylüyor.hhayırlısi bakalım.
Sinesin bugun dogum yapacaktin, l unutmadim dualarim.seninleydi insallah hayirli haberlerini verirsin, senden haber bekliyorum, Allah yar ve yardimcin olsun canim...

Göğüs ucu olduğu için çok emin değilim malesef, normal cilt olsaydı gebelere özel nemlendirici sürğn derdim, artı göğüs ucu çok hassas bir bölgedir aşırı masaj veya uyarılması erken doğuma sebebiyet veriyor, on haftalıkken başka şeye sebep olabilir Allah korusun, siz bu konuda bence muhakkak doktorunuza danışın derim ben.

Canim merhaba ben onceki mesajlari gormedim sen kacinci haftanda dogum yaptin.bebisler kuvezde mi

Tebrikler,ne güzel doğumun rahat geçmiş.korkmayınca hersey yolunda gidiyor demekki.doğum doğal bir süreç ne de olsa Allah bana da nasip etsin

Krem için birşey söyleyemem canım.Dr yardımcı olur.benim göğüs ucum sivilceden çıkar gibi kuruyan dökülüyordu. Bende sıkarak cikarmistim.bilmiyordum erken doğumu tetikledigini dokunmayın..

Bilmiyorum tek etkisi o değildir muhtemel ama erken doğum riskim var

Pazartesiden beri avuç içi ayak altlarim kasiniyor. Yattigim için kan istemedi Dr.prednol iğne vurunuyorum. Pazar günü nu bekliyorum bende..

Kızlar son bir haftadır ayak bileklerim şişti. Sizde de var mı öyle bir şey?

Son haftaların cilveleri artik bunlar sanırım.tuzu azaltmak onemliymiş..benimde dünden beri yanmalarim başladı. Hap vermişti Dr ama olabildiğince icmiyorum..hayirlisiyla vaktinde doğumlar nasip olsun bizlere de inş

Yaaa teşekkür ederim ben de dün krem surdum normal Nivea bişe olur mu acaba..bugün bulantim hala var devam ediyo bebekler iyidir insallahh neyse korusun artık doktora da nasıl sorcam doktor erkek yaa

GÜLSÜMADA yazdıklarını okudum çok güzel bir doğum anın olmuş rahat huzurlu stressiz hersey düşünülmüş planlanmış birşekilde gerçekleşmiş.Hayırlı ugurlu olsun darısı da bize olsun inş.güle güle büyüt meleklerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…