• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

canım bizimkiler belli olmuştu senin haftanda iken...

o zaman demekkı doktorun insiyatıfıne bağlı bazıları bakıyor bazıları bakmıyor başka doktora gitmkte fayda var o zaman bencede bebekler inatcı olmayıp poz verdıgı sürece öğrenılır yani

kızlar bu sabah çok kötü burnum kanadı. sizce neden olur? hafif kuruluktan olan kanamalardan değil baya baya aktı yani...

Benim de dün sabah durup dururken birden aktı üstüme basıma
Bayaa cok kanadı.
Ne zorlanma ne sumkurme hiç bisey olmadan durup dururken.

Sonra oturur vaziyette yanaklarıma buz koydum burnumun ucunu sıktım ve gecti ama cok kanadı
Ben claxene kullanıyorum onun dozu icin bazı testler yaptıracağım. Ama belkide normal ve onunla ilgisi yok ...
Benimde hamilelikten önce hiç burnum kanamamıştı ama hamilelikten beri bu dört yada beşinci kez kanıyor

Benimde Tansiyonum 9. 5 kalp atışı 80 civarı

Bugün gittim perşembeye gün verdi.bol bol dualarınızı bekliyorum. Hepimiz sağlıklica bebeklerimize kavuşalım ins.ve zamanlica tabii.
Allah yardımcın olsun canım.Kalbini ferah tut inşallah kolaylıkla olur doğumun ve yavrularına kavuşursun

kızlar merhaba dün kontrole gittim bebeklerım çok şükür ıyıler cinsıyetı ögrenmek istedım doktor daha erken dedi bakmadı bıle 14. haftamdayım bu haftalarda cinsiyet öğrenen var mı birde ikili test yaptırmayacaktım ama doktor yınede yapalım dedi kan aldılar ense kalınlıkları normal 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç umarım iyi çıkar sonucum
bende 12. yada 13.haftada öğrenmiştim cinsiyetlerini ama tahmin yürütmüştü doktorum.
ense kalınlıkları normal cıkmıstı ve bana da ikili test yaptı bazı doktorlar gerek görmüyor.
inşallah iyi çıkar sonuçların canım

Hoşgeldin canım.. Hayırlı olsun bebislerin..demir+ kan olacina 18. Haftada başlattı Dr.um.ama değerin iyiydi,eken başlamak istiyorum demişti.değerini hatırlamıyorum.

Tüp bebek tedavi bu kez de - olsaydı rahimde yapisiklik için ameliyat olucaktim.şükürler olsun..

Çok ayrıntıya girmiyor Dr.um.bana hiçbir zaman biri önde diğeri feri demedi,demez.ama bu sıkıntı edilecek durum değil.onlar daha anne karnında bile iki farklı kişilik.ileriki haf.göreceksin biri az g alırken bi Bakmışsın ötekini geçmiş.

Bu durumu yasayan ark.kar da cvp.kar seni.ama için rahat olsun..
çok teşekkür ederim canım içim rahatladı umarım sağlıkla hayırla alırsın kucağına yavrularını

bende 12. yada 13.haftada öğrenmiştim cinsiyetlerini ama tahmin yürütmüştü doktorum.
ense kalınlıkları normal cıkmıstı ve bana da ikili test yaptı bazı doktorlar gerek görmüyor.
inşallah iyi çıkar sonuçların canım

saol canım inş benımkı tahmın bıle yurutmedı daha erken dedı kestırıp attı sağlıklı olsun önemlı değil tabi ama insan yınede merak edıyo

Bugün gittim perşembeye gün verdi.bol bol dualarınızı bekliyorum. Hepimiz sağlıklica bebeklerimize kavuşalım ins.ve zamanlica tabii.
Allah ın izni ile yatın yavrularına sağlıkla kavuşma günün.. Rabbim kolaylıkla kurtarsın inş.

kızlar bu sabah çok kötü burnum kanadı. sizce neden olur? hafif kuruluktan olan kanamalardan değil baya baya aktı yani...

Benimde ara ara yaşadığım bi durum. Dr en ince kılcal damarlar burunda. İki bebek taşımak kolay değil demişti..Dr.unu haberdar et sen yinede

*****YARDİM
Avuç içi ve ayak altlarim nasıl kasiniyor ve kırmızı.Dr.önemsiz kabul edemeyiz dedi ve prednol 40 iğneden günde 1 vurun dedi.

İyice korkmaya başladım.pazar gelicek Dr.um. bi çok şey için kullanılıyormuş.erken doğumu onlesin diye mi verdi bilmiyorum.

Daha önce bundan vurulan oldu mu

doktorlar bir şey diyor mu şu zaman çıkarlar gibi?
emmeyen bebek mama takviyesi alıyor değil mi?

Evet cnm mama veriyorlar. Sutumu sagip gelirsem onu veriyorlar. Ama cok şükür ikisi de emiyor artık. Beslenme dışında bi problem kalmadı. Doktor iyice emmeye baslarlarsa yarın çıkabilirler dedi. Bakalım artık. .......

OTE="melina1983, post: 40119450, member: 356263"]bir de evde kullandığın makina ne canım süt sağma için?[/QUOTE]

Philips avent elektrikli pompa aldım. Çok şükür bugün iiyi bi şekilde gelmeye başladı. Pompa çok gerekli gerçekten. Bizim gibi erkenddoğum riski olanlarde cok işe yarıyor

Genel anestezi sen mI istedin.histedin.hemen ayağa kalkabildnmi.bmi.bana ne istersin die sordular da.

Bana da sordular. Ben kendim istedim genel olsun diye. Ameliyattan 6 saat sonra ayağa kalktım. Ondan sonra da hiç yatamadim zaten. Çünkü üç saatte bir hastaneye geliyorum emzirmek için. .... hiç ameliyatli gibi değilim yani. Her şey bebekler için. ...

Benim haftalardir oyle.disim de fircalarken cok kaniyor.azcik kanim var o da boyle boyle gidiyor diyorum.int.ten okudum normalmis gebelikte.

Evet cnm mama veriyorlar. Sutumu sagip gelirsem onu veriyorlar. Ama cok şükür ikisi de emiyor artık. Beslenme dışında bi problem kalmadı. Doktor iyice emmeye baslarlarsa yarın çıkabilirler dedi. Bakalım artık. .......
Oy maşallah yavrularına ve sana..Üzmez onlar anneyi..biliyorlar yüreğimizde ki yerlerini,özlemle beklediğimizi..inş yumruk gözleriyle bakicsklar ömürlü k yuvalarına..

Canim benim arkadasim ikiz bebekleri var 32. Haftaya kadar çalışmış ve o doğum öncesi 2 haftayı sonraya aktartmis. ama kanuna baktım öyle bişey görMedkm.torba yasa ile sonradan eklenmiş dedi bilmiyorum bi araştırın eğer öyle olursa bizler için çok iyi olur ne kadar izin okadar bebeklerimizle beraber oluruz.heyeti ne zamandır kullanıyorsun ben daha rapor bile almadım ama risk teşkil ediyorsa alaçam dk soracagim gittiğimde gerek görurse verir.isegitmekte iyi bazen.hareket oluyor

canım kusura bakma. bi önceki cevabı hastanede yazdım aceleyle. sorunu cevaplamamışım. ben 21. haftadan beri rapor kullanıyorum. 14. haftadan sonra ayakta duramaz oldum. hemen kasılma oluyo iki büklüm kalıyodum. çok şükür şimdi evdeyim iyiyim. zorlanmıyosan sıkıntı yok tabi ki. ben bu kadar erken alarm vereceğimi hiç sanmıyodum. 14 e kadar çok iyi gelmiştim. nazar değdirdim heralde kendime.

o zaman demekkı doktorun insiyatıfıne bağlı bazıları bakıyor bazıları bakmıyor başka doktora gitmkte fayda var o zaman bencede bebekler inatcı olmayıp poz verdıgı sürece öğrenılır yani
bir de kız bebekleri göremeyebiliyorlar canım. bilemiyorum seninkilerin pozisyonunu ama görülmez demek doğru değil tabi.

Benim de dün sabah durup dururken birden aktı üstüme basıma
Bayaa cok kanadı.
Ne zorlanma ne sumkurme hiç bisey olmadan durup dururken.

Sonra oturur vaziyette yanaklarıma buz koydum burnumun ucunu sıktım ve gecti ama cok kanadı
Ben claxene kullanıyorum onun dozu icin bazı testler yaptıracağım. Ama belkide normal ve onunla ilgisi yok ...
Benimde hamilelikten önce hiç burnum kanamamıştı ama hamilelikten beri bu dört yada beşinci kez kanıyor

Benimde Tansiyonum 9. 5 kalp atışı 80 civarı

doktorumla konuştum ben canım bir iki kereye mahsus bir durumsa önemli değil olabilir hamilelikte ama sıklaşırsa bakalım dedi...

Allah ın izni ile yatın yavrularına sağlıkla kavuşma günün.. Rabbim kolaylıkla kurtarsın inş.

Benimde ara ara yaşadığım bi durum. Dr en ince kılcal damarlar burunda. İki bebek taşımak kolay değil demişti..Dr.unu haberdar et sen yinede

*****YARDİM
Avuç içi ve ayak altlarim nasıl kasiniyor ve kırmızı.Dr.önemsiz kabul edemeyiz dedi ve prednol 40 iğneden günde 1 vurun dedi.

İyice korkmaya başladım.pazar gelicek Dr.um. bi çok şey için kullanılıyormuş.erken doğumu onlesin diye mi verdi bilmiyorum.

Daha önce bundan vurulan oldu mu

evet canım sordum doktoruma ben de sıklaşırsa bakalım dedi...

ay çok sevindim canım maşallah.
inşallah kısa zamanda topik topik olurlar :KK46::KK46:

Back