- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.461
- 448
Magnezyuma herkes başlıyo mu belli bi haftası var mı acaba neye yarıyorbende düşündüm böbreklerden mi diye.Magnezyum günde 1 adet kullanıyorum belkide miktarı yeterli değil
pazartesi sorayım doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Magnezyuma herkes başlıyo mu belli bi haftası var mı acaba neye yarıyorbende düşündüm böbreklerden mi diye.Magnezyum günde 1 adet kullanıyorum belkide miktarı yeterli değil
pazartesi sorayım doktora
Magnezyuma herkes başlıyo mu belli bi haftası var mı acaba neye yarıyor
Canım hayırlı olsun çok sevindim! Çifte mutluluk olmuş :)
Allah tamamına erdirsin. Biz de çok şükür keseyi gördük. O günden sonra da karın ağrılarım tamamen geçti o sebeple biraz endişeliyim. Sen kendini nasıl hissediyorsun?
Aynen herkes saçların parlayacak gürleşecek dedi benim inceldi matlaştı dökülüyo hala uyuz uyuz oldular malesef :)Bisey sorucam arkadaslar
Aslında hamilelikte saclar cok saglikli olur ama benim asiri dökülmeye başladı.
Bu mevsim geçişlerinde Kışdan bahara yazdan sonbahara geçerken hep olurdu benim ama şimdi hamilelikte olmaz diye düşünüyordum sizinde dökülüyor mu
Benim 6.haftamda başladı malesef çok yoğundu 10.hafta azaldı ama hala arada oluyor limon ve marulla hafifletmiştim zaten marul folik asit deposu ..Aminn canim sagolasin...hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi insaAlllah...canim benim karnim pek agrimadi zaten.kasiklarimda agri oluor benim ara ara. Bazen de sık sık...
ama agrilarinin kesilmesine takilma derim... cunku dun dr. kanaman olmadigi surece hic sıkıntı yok dedi. Hatta her kanama sıkıntılı demek de degil dedi. Rabbim kanamasiz falan gecirmemizi nasip etsin tabi insallah.
Bugun ilk kez mide bulantim basladi...
uyaninca hemen degil de birsure sonra basladi...
Sizlerde mide bulantisi varmi? Varsa ne zmaan basladi?
kanın sert olmasının anlamı neymiş ki?
benim doktorum kendi başladı 15 haftalıkken magnezyum yazdı kasılmalara karşı iyi geliyormuş.Magnezyuma herkes başlıyo mu belli bi haftası var mı acaba neye yarıyor
Aminn canim sagolasin...hepimiz saglikla kucagimiza alalim yavrularimizi insaAlllah...canim benim karnim pek agrimadi zaten.kasiklarimda agri oluor benim ara ara. Bazen de sık sık...
ama agrilarinin kesilmesine takilma derim... cunku dun dr. kanaman olmadigi surece hic sıkıntı yok dedi. Hatta her kanama sıkıntılı demek de degil dedi. Rabbim kanamasiz falan gecirmemizi nasip etsin tabi insallah.
Bugun ilk kez mide bulantim basladi...
uyaninca hemen degil de birsure sonra basladi...
Sizlerde mide bulantisi varmi? Varsa ne zmaan basladi?
Canım burdayım, hala doğurmadım, herşey yolunda :) 39 haftalık oldum. Hiç bi belirtim yok, pazartesi kontrolüm var, bana kalsa ben yarın için suni sancıyla doğum yapmak istiyordum, ama ikizlerde suni sancı ile doğum başlatılmazmış rahim yırtılırmış, o yüzden doğal sancıları bekliyoruz...Gulsumada nerdesin, nasilsin
Canım ben de gerçek anlamda bir mide bulantısı yok henüz. Test gününden bir iki gün önce başlayan hassasiyet var. 5. Haftada daha çok arttı. Yemekleri beğenmiyordum. ağzıma aldığım an yutmakta zorlanıyordum. 1 kilo verdim hatta. Şimdi yemek yiyebiliyorum ama ağır kokular rahatsız esiyor. Demin ev güzel koksun diye pohur yaptım ama midem bulandı, şu an odada oturuyorum içerisi havalanıyor :) durduk yere bulanmıyor ama. Bildiğim kadarıyla 6. Haftadan sonra oluyor özellikle 8. Haftada.
Benim ilk belirtim halsizlikti :) vücudun sana dinlenmeni söylüyor. E kolay değil 2 tane bebek büyüyor. Zaten haftasonu ne güzel yat dinlen canım.Bugun ilk kez boyle oldu. Ayrica cok halsizim cnm. Yatiyorum sabahtir. cokk halsizim
Aklim sende kaldi valla. Bu bebisler yerini cok sevmis belli. Insallah bugun, yarin gelirler kendi sancinla. Haber ver mutlaka, merak ediyorumCanım burdayım, hala doğurmadım, herşey yolunda :) 39 haftalık oldum. Hiç bi belirtim yok, pazartesi kontrolüm var, bana kalsa ben yarın için suni sancıyla doğum yapmak istiyordum, ama ikizlerde suni sancı ile doğum başlatılmazmış rahim yırtılırmış, o yüzden doğal sancıları bekliyoruz...
Maşallah kaç kilo olmuşlar peki nasıl dayanıyorsun istesen sezaryenle alabilirler sanırım sen tercih etmedinCanım burdayım, hala doğurmadım, herşey yolunda :) 39 haftalık oldum. Hiç bi belirtim yok, pazartesi kontrolüm var, bana kalsa ben yarın için suni sancıyla doğum yapmak istiyordum, ama ikizlerde suni sancı ile doğum başlatılmazmış rahim yırtılırmış, o yüzden doğal sancıları bekliyoruz...
Ben inan hiç hatırlamıyorum. Doktor da belli bir haftaya kadar söylemedi çok onemsemedi sanırım sadece kiloları yakın mi die kontrol etti risk altında olduğum için. Şimdi de soruyorum ne kadar oldular diye kiloya takılma önemli olan sağlık diyor.Kizlar bebekleriniz ilk 28 haftadan sonra doguma kadar yada geldiginiz haftaya kadar kac kilo aldi? ve 28 haftaya kadar kac kilo aldilar?
Evet yerlerini çok sevdiler, hatta bizde eşimle konuştuk acaba başka bi doktora da mı gözüksek dedik, yani bizim doktor haftalardır herşey yolunda beklemeye devam deyip duruyor, tamam normal doğum istiyoruz bekleyeceğiz elbet ama yine de aklımızda kalmasın dedik, şu an farklı bi hastaneye geldik, nst ye bağlıyım sonra muayne olcam, ama nst de kasılmalar 7-9 arası seyrediyor, hakikaten hala hiç bişi yok bi doğursam muhakkak haber vereceğimAklim sende kaldi valla. Bu bebisler yerini cok sevmis belli. Insallah bugun, yarin gelirler kendi sancinla. Haber ver mutlaka, merak ediyorum
Üç kilonun üstünde olduklarını biliyoruz, ama tam net kilolarını bilemiyoruz. Nasıl dayanıyorum? Çok zor dayanıyorum ama dayanıyorum işte napim, hepi topu bir hafta kaldı diyorum, her gece yatarken çok şükür bugün de bitti diyerek yatıyorum, öle geçiriyorum zamanı. Sezeryanı ben istemiyorum, normal doğum planlıyoruz çünkü, ben çok istiyorum normal doğumu, bakalım ne zaman gelecekler :)Maşallah kaç kilo olmuşlar peki nasıl dayanıyorsun istesen sezaryenle alabilirler sanırım sen tercih etmedin
Kızlar normalde açken karın guruldar ya ben yemek yedikten 1-2 saat sonra karnımdan öyle sesler geliyor ki bunlar içerde napıyor diyoruz eşimleacaba yemeği mi beğenmiyolar