Ben kızlarımı üçlüyorum iki kız daha bekliyorum...Arkadaşlar çok teşekkürler cevaplar için. Bebek lerin cinsiyet lerini rica etsem yazarmisin iz.Genelde 1 kız 1 erkek duyuyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kızlarımı üçlüyorum iki kız daha bekliyorum...Arkadaşlar çok teşekkürler cevaplar için. Bebek lerin cinsiyet lerini rica etsem yazarmisin iz.Genelde 1 kız 1 erkek duyuyorum.
forumun geçmişine yzmıstım sanırım ama inan suan hatırlamıyrom fazlasıyla unutkanım artık.ama geçmişte yazmıstım normaldi bi onu bilyrm sıkıntılı olsaydı unutmazdım ama normal cıkınca degerlere takılmıyormKaç çıktı canım rahim boyun
cok güzel kızları cogaltıyoruz gelsin prensesleeerBen kızlarımı üçlüyorum iki kız daha bekliyorum...
Varislerin var mi ? Varis agrisi olmasinKızlar bacaklarim agriyor geceleri.ama kadiklatim degil.tüm gün yatiyorum ondan mi acaba? Yada kendimi mi çok dinliyorum bilmiyorum
Benim igne batar gibi agrirdi. Kipirdayamazdim. Urolojiye bile gittim, tas felan mi diye. Sonradan birkac kez daha oldu, agladim hatta agrisindan. Magnezyum eksikliğindendi sanirim. Duzenli kullaninca fazla olmadi. Belki senin de oyledirmerhabalar herkes ıyıdır umarım.Kızlar daha öncede yazmıştım karnımda sertleşme oluyor ve göbeğimin iki
yanı yani boşluk kısımlar ağrıyor bunu yaşayan varmı doktor randevum pazartesi günü.
ayrıntılı ultrasona girdim ters bir şey olsa söylerdi sanırım.hersey normal dedi
bende düşündüm böbreklerden mi diye.Magnezyum günde 1 adet kullanıyorum belkide miktarı yeterli değilBenim igne batar gibi agrirdi. Kipirdayamazdim. Urolojiye bile gittim, tas felan mi diye. Sonradan birkac kez daha oldu, agladim hatta agrisindan. Magnezyum eksikliğindendi sanirim. Duzenli kullaninca fazla olmadi. Belki senin de oyledir
Kaçıncı haftadan beri böylesin canım ben ilk 10 hafta böyleydim normale döndüm biraz ama tabi ki yorgunum yine de..
inş.tekrar başlamaz bi de evdeyseniz resmen uyuşuluyo işte unutuluyo biraz..
nasıl bir ağrı ki canım kasılma falan var mı yoksa belli bir bölgede mi ağrı?Kızlar bacaklarim agriyor geceleri.ama kadiklatim degil.tüm gün yatiyorum ondan mi acaba? Yada kendimi mi çok dinliyorum bilmiyorum
ay o uykuda gerinirsem kramp bana da giriyor. çok kötü gecenin bir yarısı çığlık atasım geliyor. ama magnezyuma başladığımdan beri azaldı baya. tamamen geçmiş olmasa da...Benim de ağrıyor ve gerinme istegi oluyor. Masaj iyi geliyor. Uykumda gerinirsem karampla uyanıyorum.
Bazen ayaklarım avuçlarım yanıyor ....bazen de üşüyor ...kac kere giyip çıkarıyorum gece boyu çoraplarımı ..
Şimdiden zor kalkıyorum yataktan bazı günler kolumu kaldıracak gücüm olmuyor.
Giyinip süslenip gezen mutlu bir hamilelik hayal ediyordum ama kendimden sıkıldım valla Allah esime yardım etsin hep mız mız mız ....
Arkadaşlar çok teşekkürler cevaplar için. Bebek lerin cinsiyet lerini rica etsem yazarmisin iz.Genelde 1 kız 1 erkek duyuyorum.
oyle olunca diyet veriyorlarmi? yoksa her ikiside yukseksemi diyet yapiliyor?tokluk sekerim yüksek cıktı kızlar gene.şeker yuklemesi yapılmadı daha ama aclık tokluk kanı verdim aclık normal tokluk yuksek varmı baktıran
Canim Allah yardimcin olsun. Insallah meleklerinle saglikla evine cikmissindir.Ayetel kursi okudum senin için. Sen ne yaptin rahatmisin su an ? Bilgi verirsen sevinirimKızlar ne olur dua edin 4gündür hastanede yatıyorum.ksnamam durmuyor.meleklerimi rabbim bana bağışlar inşallah.birer ayetel kürsü yada düşük omaması için dua okurmusnuzhepinizden ALLAH razı olsun simdiden.
Bende var canım istediğin ilaçlarKızlar aranızda tüp bebek tedavisiyle hamile kalan ve elinde ilaçları kalan var mı? Ya da çevresinde elinde ilaçları kalan? 6 kutu Gonal f,16 kutu Merional gerekiyor.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bende varım kızlarKaç haftalıksın bebeklerin cinsiyeti belimi problem yaşıyormusun kusura bakma çok sordum kendime arkadaş arıyorum
Kasıklarim la diz arası agriyor..bi bacağımdan son ra diğerine geçiyor ağrı.serklaj oldum WC dışında kalkmiyorum.soluma yatmaktan akşamları az da belim agriyor sanki.sağa yatinca geçiyor. Dr u görene kadar stres yaptım sanırım.yatmaktan görülüyor vücudum..nasıl bir ağrı ki canım kasılma falan var mı yoksa belli bir bölgede mi ağrı?
çok yatıyorsan ondan da oluyordur tabi. doktor mu sürekli yat dedi? arada kalkıp biraz yürüsen ya da ev içinde yürüme halinde olsan en azından??
anladım canım o zaman tabi yatman gerek en azından yakınlarından iste de bacaklarına bol bol masaj yapsınlar sen doktoru görene kadar... belki doktor bir şey önerir...Kasıklarim la diz arası agriyor..bi bacağımdan son ra diğerine geçiyor ağrı.serklaj oldum WC dışında kalkmiyorum.soluma yatmaktan akşamları az da belim agriyor sanki.sağa yatinca geçiyor. Dr u görene kadar stres yaptım sanırım.yatmaktan görülüyor vücudum..
Kimse gormedimi benim sorumu?Kizlar bebekleriniz ilk 28 haftadan sonra doguma kadar yada geldiginiz haftaya kadar kac kilo aldi? ve 28 haftaya kadar kac kilo aldilar?
Canım hayırlı olsun çok sevindim! Çifte mutluluk olmuş :)hayırlı cumalar arkadaşlar.... ben de 6 haftamın içindeyim. ikizlerime gebeyim.şükürler olsun...
bugün ilk kez keseyi gördük. 10 gün sonra falan kalp atışları duyulurmuş... 27 sinde randevum var.
çokheyecanlı ve mutluyum.
Gözüm korktu ya ben de daha 2 ay çalışmalıyım..Çalışıyorum ama sanırım bir ay daha ancak çalışabilirim.12 haftadan sonra geçmişti bunlar 18 den beri yine başladı.