• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Arkadaşlar 39 haftalık hamileyim, normal doğum olmasını istediğim için bekliyoruz, ikizlerde suni sancıylada doğum başlatılamıyormuş, rahim yırtılırmış. Bende bu kadar bekleyip, bu noktaya gelip de sezeryan olmak istemiyorum açıkçası. Bebeklerin ikisi de baş gelişi duruyorlar. Var mıdır doğumu tetikleyecek bildiğiniz yöntemler?

göğüs uçlarını sıkmak kasılmaya sebep diye biliyorum ama?....:)

Bu aralar alttaki Bebeğimi sürekli hickirik tutuyor. Ritmik bişey ben hickirik olduğunu düşünüyorum daha dogrusu. Böyle hissedip doktoruna soran var mi

Bisey sorucam arkadaslar
Aslında hamilelikte saclar cok saglikli olur ama benim asiri dökülmeye başladı.
Bu mevsim geçişlerinde Kışdan bahara yazdan sonbahara geçerken hep olurdu benim ama şimdi hamilelikte olmaz diye düşünüyordum sizinde dökülüyor mu
canım bende olağanüstü bir dökülme yok ama hamilelikte sağlıklı olur bilgisi çok da doğru değil. özellikle de hamilelik sonrasında baya bir dökülme oluyor anne bebek birbirine alışırken özellikle...

sancı demekmiş canım yeni gördüm mesajı dün kontrol vardı iki kere nst çekildi adalat başlattı sürekli yatmazsan bir hafta daha anca dayanır bunlar dedi ama ben yormuştum kendimi biliyordum sancım da artmıştı zaten şimdi annemdeyim yatıyorum kendinizi yormayın fazla derim hele benimki gibi aşağıdalarsa çok beklemiyorlar Rabbim yardımcımız olsun inşallah..
yapma yaa ara ara bende de oluyor bu hafta doktora gideceğim sorayım bir korktum şimdi

sancı demekmiş canım yeni gördüm mesajı dün kontrol vardı iki kere nst çekildi adalat başlattı sürekli yatmazsan bir hafta daha anca dayanır bunlar dedi ama ben yormuştum kendimi biliyordum sancım da artmıştı zaten şimdi annemdeyim yatıyorum kendinizi yormayın fazla derim hele benimki gibi aşağıdalarsa çok beklemiyorlar Rabbim yardımcımız olsun inşallah..
Barbaros33 naptin geçmiş olsun yeni okudum.na silsin sancıyı hissediyor musunuz ben de yarın yine nst gidicem.agidicem.adet ağrısı gibi agrim var ama rahatsız edecek kadar değil
benim doktor olsa hemen almaya kalkar di neyseki doktorun bekletiyor kendine dikkat et ben de evde genelde ayaklarım I uzatıp oturuyorum.

Kizlar bebekleriniz ilk 28 haftadan sonra doguma kadar yada geldiginiz haftaya kadar kac kilo aldi? ve 28 haftaya kadar kac kilo aldilar?
canım 28. Haftamdayim şükür.Dr.bugün geldi.kipirdagim 950, şipirdagim 1100. g mis.çok mutlu oldum.

anladım canım o zaman tabi yatman gerek en azından yakınlarından iste de bacaklarına bol bol masaj yapsınlar sen doktoru görene kadar... belki doktor bir şey önerir...
İhmal etmemeli Dr.u aramaliymisim.çok mu kendimi dinliyorum acaba demiştim ama tümüyle yatıyor olmaktan bacaklarla ilgili sıkıntılar yasanabilirmus.hic çekinmeden ne olursa olsun ara dedi Dr.öyle yapicam bende bundan sonra.

Bisey sorucam arkadaslar
Aslında hamilelikte saclar cok saglikli olur ama benim asiri dökülmeye başladı.
Bu mevsim geçişlerinde Kışdan bahara yazdan sonbahara geçerken hep olurdu benim ama şimdi hamilelikte olmaz diye düşünüyordum sizinde dökülüyor mu
Canım 20 ki haftalara kadar o kadar çok dokulduki eşim bile korktu.saclarim açılmaya başlamıştı sanki.bioblas kullandım.faydalı oldu.

Sezeryan düşünenler epidural mi olacaksınız genel anestezi mi.ben genel olmak istiyorum korkuyor um gibi. Ama epidural daha mı ağrısız acaba
Sezaryan kismetse canım.ama Dr.um genel yapıyor.hayırlı si bakalım..

O ağrı yapamıyorum canım, tüm bacak kaslarım ağrıyor ağrıdan uyuyamıyorum sonra. Hem dediğin gibi bende bana etki eder mi şüpheliyim valla :)
Zordu r sanırım son haftalar..iyice ağırlaşınca vakitte geçmez..ama ne güzel maşallah tek gebeliklerde bile ulaşılamayan haf.gelmissin.sağlıkla vakitlerini bekliyor onlar..

kızlar burada ki büyük gebelerin sözünü dinlemeyip batıl inançla alışverişini 30 a bırakanlara sesleniyorum :D 11 kilo aldım daha ama ayakta duramıyorum durunca kasılma gibi değişik seyler yaşıyorum.bir çok şey iternetten alınabilir ama geze geze alabileceğiniz çarşı pazar ürünlerini şimdiden halledin.bu arada ben sabah akşam düzenli olarak hiç aksatmadan yağlandım.Ama ona rağmen dün farkettim ki karnımda küçük küçük tırnak izi gibi kırmızılıklar başlamış.O yüzden hiiiççç stres yapmayın.çatlayacaksa çatlayacak :D

kızlar burada ki büyük gebelerin sözünü dinlemeyip batıl inançla alışverişini 30 a bırakanlara sesleniyorum :D 11 kilo aldım daha ama ayakta duramıyorum durunca kasılma gibi değişik seyler yaşıyorum.bir çok şey iternetten alınabilir ama geze geze alabileceğiniz çarşı pazar ürünlerini şimdiden halledin.bu arada ben sabah akşam düzenli olarak hiç aksatmadan yağlandım.Ama ona rağmen dün farkettim ki karnımda küçük küçük tırnak izi gibi kırmızılıklar başlamış.O yüzden hiiiççç stres yapmayın.çatlayacaksa çatlayacak :D
Karninin capi kac canim merak ettim? Belli bir kilodan sonra degilde belli hir capa gelince catliyor sanirim...birde

Karninin capi kac canim merak ettim? Belli bir kilodan sonra degilde belli hir capa gelince catliyor sanirim...birde
107-110 arası birşey şuanda bugün merak ettim sen hep soruyordun ya aklıma geldi :) 11 kilo aldım şuanda kadar.benim bebkleriden biri sanırım kendini arada kasıp dimdik yapıyor tam o bölgede başladı kırmızılık

Merhaba Arkadaşlar bende 33. W tek yumurta iklerine hamileyim. Genelde okuyarak takip ediyordum ama bugün yazıyım dedim. Normal doğum planlayan arkadaşı tebrik ediyorum hayırlısıyla yapar inşallah. Bende çok istedim ama 2 doktorumda yanaşmıyor. Göğüs ucu sıkmak, cinselmilişki doğumu tetikleyen etkenlerdendir. Göğüs ucu beyne, beyinde rahme kasılma uyarısı gönderir. İlişkidede erkek menisinde prostaglandin doğumu tetikleme özelliğine sahiptir.

Benimki de yanyana yatmak ıstemedı basta sen bılırsın gun olur devran döner benimki geçici dedim :) bir günlük uyuyayımda uykumu alayım bari dedi sen bilirsin dedim ayırmadı.arada nefesim kesilir gibi oluyormuşta oyüzden tehlikesi varmı diye sordum ama yok sanırım.burun tıkanıklığı bendede var

bende de burun tıkanıklığı var. telefonda kimle konuşsam grip misin diye soruyo. da horlamalar daha başlamadı :) benim eşim de uykuda karnıma vurmaktan korkuyo. yatağın köşesine doğru yatıyo.

bu arada idolümsün :KK70: allah sağ salim eline almayı nasip etsin bende normal doğurup pat diye ayağakalkmayı isterim.aöa bebişler nasıl sağlıklı olacaksa öyle gelsinler
:D teşekkür ederim, elbette önce sağlıklarımız ama kim istemezki pırt diye doğurup pat diye ayağa kalkmayı ;)

Back