• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar bugün 2. Kan tahlili yapildil. 8.gün 83.5 10.gün 192.34 cikti 2 tane 5. Gün emriyosu transfer edilmisti. Sizce ikiz olma ihtimali varmi? Dr 2 hafta sonra keseye randevu verdi.
hayırlı ugurlu olsun cnm olabilir değerin yüksek gibi ama beni 5 haftada tek kese 7 haftada 2 kese cıkmıstı sonradan cıkabiliyor

Arkadaslar bende ikiz bebek anne adayiyim ayrintili ultrasona kacinci haftanizda girdiniz? Cinsiyeti kacinci hafta ogrendiniz? Bazi kisilerde okudum rahim agzi olculuyormus benim rahim agzi kontrolum yapilmafi hic dr. Sorayim mi?tetenoz asisini kacinci ayinizda yaptirdiniz? Benim karnimin icinde surekli gidiklanma gibi hislerim oluyor sizdede oluyor mu bunlar bebeklerin hareketlerimi Cok soru sordum yardimci olursaniz sevinirim..
ben 21 haftama girdim ayrıntılıya yarın gircem.tetenoz 20. haftada, cinsiyeti 16. haftada öğrendim ama daha önce gitseydim gene ögrenirdim randevum o zamanaydı.serviks boyunu 16. haftada alttan ultrasyonda bakarak söyledi doktorum.gıdıklanmalar bebegin hareketleridir canm.:)

Do

Doğuma 1 ay var demek isterdim ama ikizlerde miat 36-37 oluyor mus tabii 38 görenler de oluyor nadiren.20 kilo aldım hızla da alıyorum ödem im de var.var.hepimize sağlıkli hayırlı doğumlar ins teşekkür ederim.
kiloyu daha cok hangi aydan sonra aldın yada kacıncı hafta sonrası simdilik 6 kilo aldım ama bana 1 kilo fazla geliyor doktor 23. haftaya kadar 6 kilo deimişti ben astım.20 kilo da cok ama cogu ödemdir ve dogumdan sonra hızla verirsiniz diyorlar.bide biz ikiz hamilesiyiz napalım.arkadasım 10 kilo almıs ikizleri de sağlıklı 37. haftada küveze girmeden doğdular.cok uzak geliyro suan 35ler 37 ler allahım saglıkla nasip etsin hepimize...

Arkadaşlar çok teşekkürler cevaplar için. Bebek lerin cinsiyet lerini rica etsem yazarmisin iz.Genelde 1 kız 1 erkek duyuyorum.

hayırlı cumalar arkadaşlar.... ben de 6 haftamın içindeyim. ikizlerime gebeyim.şükürler olsun...
bugün ilk kez keseyi gördük. 10 gün sonra falan kalp atışları duyulurmuş... 27 sinde randevum var.
çokheyecanlı ve mutluyum.

kiloyu daha cok hangi aydan sonra aldın yada kacıncı hafta sonrası simdilik 6 kilo aldım ama bana 1 kilo fazla geliyor doktor 23. haftaya kadar 6 kilo deimişti ben astım.20 kilo da cok ama cogu ödemdir ve dogumdan sonra hızla verirsiniz diyorlar.bide biz ikiz hamilesiyiz napalım.arkadasım 10 kilo almıs ikizleri de sağlıklı 37. haftada küveze girmeden doğdular.cok uzak geliyro suan 35ler 37 ler allahım saglıkla nasip etsin hepimize...
Ilk 3 ayda almadım. sonra tam hatırlamıyorum ama 5 aylıkken 5 kilo fln di sanırım. Sonradan hızlı aldım hala da aliyorum.aama hiç bir zaman kiloma takılma Dim. Bebeklerim sağlıklı sıhhatli olsun zamanlica dogsunlar ins cumlemizin..kilo verilir nasılsa. kaliteli sağlıklı beslenmek te fayda var tabitabii.arada kaçıyor ama hamileyiz napalım.

hayırlı cumalar arkadaşlar.... ben de 6 haftamın içindeyim. ikizlerime gebeyim.şükürler olsun...
bugün ilk kez keseyi gördük. 10 gün sonra falan kalp atışları duyulurmuş... 27 sinde randevum var.
çokheyecanlı ve mutluyum.
Hayırlı cumalar Tebrikler güzel hamilelik dilerim ins

oglumda 3 aylikken baslamistim bunda 4. ay baslafim ..bulantilardan karnima yagda kremde suremedim cunku onlardan bile tiksiniyordum...3-4 aylikken basla cok gec kalma bence...

bizde 3 ayı doldurduk artık bende başlıcam bu ay kullanmaya inş çok çatlamaz..

ben 21 haftama girdim ayrıntılıya yarın gircem.tetenoz 20. haftada, cinsiyeti 16. haftada öğrendim ama daha önce gitseydim gene ögrenirdim randevum o zamanaydı.serviks boyunu 16. haftada alttan ultrasyonda bakarak söyledi doktorum.gıdıklanmalar bebegin hareketleridir canm.:)
Tesekkur ederim

Kızlar bacaklarim agriyor geceleri.ama kadiklatim degil.tüm gün yatiyorum ondan mi acaba? Yada kendimi mi çok dinliyorum bilmiyorum :(

merhabalar herkes ıyıdır umarım.Kızlar daha öncede yazmıştım karnımda sertleşme oluyor ve göbeğimin iki
yanı yani boşluk kısımlar ağrıyor bunu yaşayan varmı doktor randevum pazartesi günü.
ayrıntılı ultrasona girdim ters bir şey olsa söylerdi sanırım.hersey normal dedi

Kızlar bacaklarim agriyor geceleri.ama kadiklatim degil.tüm gün yatiyorum ondan mi acaba? Yada kendimi mi çok dinliyorum bilmiyorum :KK43:

Benim de ağrıyor ve gerinme istegi oluyor. Masaj iyi geliyor. Uykumda gerinirsem karampla uyanıyorum.
Bazen ayaklarım avuçlarım yanıyor ....bazen de üşüyor ...kac kere giyip çıkarıyorum gece boyu çoraplarımı ..
Şimdiden zor kalkıyorum yataktan bazı günler kolumu kaldıracak gücüm olmuyor.

Giyinip süslenip gezen mutlu bir hamilelik hayal ediyordum ama kendimden sıkıldım valla Allah esime yardım etsin hep mız mız mız ....

Kaç çıktı canım rahim boyun

Benim de ağrıyor ve gerinme istegi oluyor. Masaj iyi geliyor. Uykumda gerinirsem karampla uyanıyorum.
Bazen ayaklarım avuçlarım yanıyor ....bazen de üşüyor ...kac kere giyip çıkarıyorum gece boyu çoraplarımı ..

Giyinip süslenip gezen mutlu bir hamilelik hayal ediyordum ama kendimden sıkıldım valla Allah esime yardım etsin hep mız mız mız ....
Kaçıncı haftadan beri böylesin canım ben ilk 10 hafta böyleydim normale döndüm biraz ama tabi ki yorgunum yine de..
inş.tekrar başlamaz bi de evdeyseniz resmen uyuşuluyo işte unutuluyo biraz..

aynı beni anlatmışsın bende süslenip dışarı çıkardım cok gezerdim ilk hamileliğimde ama bunda resmen depresyondayım
huysuz mız mız eşimde diyor ne oldu sana diye:)
hep endişe var acaba nasıl olacak herşey yolundamı en ufak ağrıda korkuyorum

Aynen gerinme yapasim car bacaklarında.ayakta da gezmiyorum.anlamaya çalışıyorum..bende hic üşüme yok sıkıntı basıyor sürekli.hamile old.dan beri çorap giyemiyorum.

Hep yazın hamile gezenlere ozenirdim ama Rabbim kuluna kolaylık veriyor.yaz olsa dayanamazmisim

Back