• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Sezeryan düşünenler epidural mi olacaksınız genel anestezi mi.ben genel olmak istiyorum korkuyor um gibi. Ama epidural daha mı ağrısız acaba

Sezeryan düşünenler epidural mi olacaksınız genel anestezi mi.ben genel olmak istiyorum korkuyor um gibi. Ama epidural daha mı ağrısız acaba
Epidural daha yaygın cnm ağrısız olduğundan,ben normal istiyorum gerçi daha erken ama ikiz sonuçta büyük ihtimal sezeryan olur o yüzden epidural yaptırırım

Üç kilonun üstünde olduklarını biliyoruz, ama tam net kilolarını bilemiyoruz. Nasıl dayanıyorum? Çok zor dayanıyorum ama dayanıyorum işte napim, hepi topu bir hafta kaldı diyorum, her gece yatarken çok şükür bugün de bitti diyerek yatıyorum, öle geçiriyorum zamanı. Sezeryanı ben istemiyorum, normal doğum planlıyoruz çünkü, ben çok istiyorum normal doğumu, bakalım ne zaman gelecekler :)
Maşallah canım az kalmış normal doğum riskli değilse doktorun kararıyla yap tabi ki rahatlık..

Canım burdayım, hala doğurmadım, herşey yolunda :) 39 haftalık oldum. Hiç bi belirtim yok, pazartesi kontrolüm var, bana kalsa ben yarın için suni sancıyla doğum yapmak istiyordum, ama ikizlerde suni sancı ile doğum başlatılmazmış rahim yırtılırmış, o yüzden doğal sancıları bekliyoruz...
canım maşallah sana.. özel bir şey yaptın mı bu kadar durabilmek için. burada kimseden duymadım 40. haftaya ulaşanı.

canım maşallah sana.. özel bir şey yaptın mı bu kadar durabilmek için. burada kimseden duymadım 40. haftaya ulaşanı.
Yok canım aksine, ne duyuyorsam yapıyorum doğumu tetikleyecek, doğsunlar artık diye ama yok ısrarla gelmiyorlar. Bugün yine gittik doktora, farklı doktordu o da herşey yolunda bi belirti yok beklemeye devam dedi. Biri 3300 biri 3500 muş. Bekliyoruz biz de :) var mı bildiğin doğumu tetikleyecek bi yöntem? :)

Arkadaşlar 39 haftalık hamileyim, normal doğum olmasını istediğim için bekliyoruz, ikizlerde suni sancıylada doğum başlatılamıyormuş, rahim yırtılırmış. Bende bu kadar bekleyip, bu noktaya gelip de sezeryan olmak istemiyorum açıkçası. Bebeklerin ikisi de baş gelişi duruyorlar. Var mıdır doğumu tetikleyecek bildiğiniz yöntemler?

Arkadaşlar 39 haftalık hamileyim, normal doğum olmasını istediğim için bekliyoruz, ikizlerde suni sancıylada doğum başlatılamıyormuş, rahim yırtılırmış. Bende bu kadar bekleyip, bu noktaya gelip de sezeryan olmak istemiyorum açıkçası. Bebeklerin ikisi de baş gelişi duruyorlar. Var mıdır doğumu tetikleyecek bildiğiniz yöntemler?
Valla maşallah cnm inşallah bizde görürüz o haftaları,birileri yazmıştı hurma yemek doğumu kolaylaştırıyor diye,doğuma yakın yenmesi tavsiye ediliyomuş öyle okumuştum...

Valla maşallah cnm inşallah bizde görürüz o haftaları,birileri yazmıştı hurma yemek doğumu kolaylaştırıyor diye,doğuma yakın yenmesi tavsiye ediliyomuş öyle okumuştum...
Saol canım, umarım sizde görebilirsiniz. Hurmayı yiyorum dört beş gündür. Hala bişi yok. Daha farklı var mı :)

Yok canım aksine, ne duyuyorsam yapıyorum doğumu tetikleyecek, doğsunlar artık diye ama yok ısrarla gelmiyorlar. Bugün yine gittik doktora, farklı doktordu o da herşey yolunda bi belirti yok beklemeye devam dedi. Biri 3300 biri 3500 muş. Bekliyoruz biz de :) var mı bildiğin doğumu tetikleyecek bi yöntem? :)
yürüyüş diye biliyorum ama sana etki edeceğini sanmıyorum :)

MaşaAllah canım :) Hurma yemenin açılmaya faydası olduğunu biliyorum.Birde ılık duş almak.

Maaşallah bebeklere,onlar doğmak isteyince doğarlar.hurmayı bolca yemek lazım.ben demir takviyesi niyetine günde 15 tane yiyorum 4 aydır.hiç yapay takviye kullanmadım.sancı için de 15 üstü yemelisin,tek sayı olacak,bir öğün olarak mesela öğle yemeği niyetine yeşilçayla.
Bu arada gebeliğin tedavi ile mi oldu?ben memorialde tedavi görmüştüm de merak ettim;)

Maaşallah bebeklere,onlar doğmak isteyince doğarlar.hurmayı bolca yemek lazım.ben demir takviyesi niyetine günde 15 tane yiyorum 4 aydır.hiç yapay takviye kullanmadım.sancı için de 15 üstü yemelisin,tek sayı olacak,bir öğün olarak mesela öğle yemeği niyetine yeşilçayla.
Bu arada gebeliğin tedavi ile mi oldu?ben memorialde tedavi görmüştüm de merak ettim:KK66:
Teşekkür ederim canım, o kadar çok yemiyordum, daha çok yerim :) gebeliğim tedavi ile değil, normal gebelik. Senin memorial de doktorun kimdi?

Ben varim canim.hatta esim bugun sabah dalga gecti.uyuyamiyorum horlamandan yatagi ayirabilirim dedi.ben 2 yildir cekiyorum adam 2 gun dayanamadi.gece burnum tamamen tikaniyor agzim aciliyor.bazen bogazima gicik gelerek uyaniyorum.simdide horlama cikti.

Benimki de yanyana yatmak ıstemedı basta sen bılırsın gun olur devran döner benimki geçici dedim :) bir günlük uyuyayımda uykumu alayım bari dedi sen bilirsin dedim ayırmadı.arada nefesim kesilir gibi oluyormuşta oyüzden tehlikesi varmı diye sordum ama yok sanırım.burun tıkanıklığı bendede var

bazen epidural ,sonrasında kalıcı bel ağrılarına sebep oluyormuş benim ilki öyleydi ama çok şükür bişe olmadı bunda da dr pıhtılaşma iğnesinin arasındaki zaman 48 saat olmazsa acil de bişi olursa uyuturuz dedi ama ben hiç istemiyorum bebeklerin yeni doğduğunda görmek çok güzel bişe hem hemen emzirme imkanın var diğerinde kendine gelmek daha uzun sürer gibi...

Back