• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

seninkilerin ikiside aynı haftalıkmı canım.benimkinin biri 11 haftalık diğeri 10+3 haftalıkmış.bunada çok şükür.seninkiler tekmi yoksa çift yumurta ikizlerimi
benimkilerin başta 1 hafta araları vardı şimdi aralarındakı fark 1 gune ındı.doktor kesın bır sey dıyemıyorum ama keselerın seklı ıtıbarıyle çift yumurta ıkızlerıne benzıyor dedı.bu arada benımkıler ultrasonda bır hafta onden gıdıyorlarmıs yanı 10 haftalıkken gıttıgımde 11 haftalık gozukmuslerdı :)) senınkılerin belli mi canım tek veya çift yumurta olduğu?

Canım hayırlı olsun bebeklrin.aynı sırt kalça ve bel ağrısı bendede var.8.haftamda ilk kanamayı yaşadım.öyle çok değil ve uzun sürmedi.daha sonra 9.ve10.haftalarda da yasadım.banada şimdi dr iğne başladı.oturmak bana hiç yaramıyor.devamlı yatış pozizyonundayım.ne olacak bu halimiz.inşallah 3.aydan sonra atlatırız
ayy inşallah sorunsuz ve sağsağlim bebeklerimizi alırız kucağımıza...doktor bana sureklı yatmak ıyı degıl evın ıcınde hafıf işler yapabilirsin ama yarım saatten fazla ayakta kalma dedı.dedıgı gıbı yapmaya calısıyorum ama 10 dk ayakta kalsam sırtım ve belim cok fena agrımaya baslıyor ne yapacagımı ben de bilemiyorum inşallah 3. aydan sonra atlatırız. bu arada sabahları kahvaltıyı gec yaparsam cok halsızlesıyorum ayakta duramadım gecen gun mutfakta kahvaltı hazırlarken elim ayağim boşaldı bayılacak gibi hissettim kendimi,bu normal mi acaba? sen de hiç oldu mu?

ayy inşallah sorunsuz ve sağsağlim bebeklerimizi alırız kucağımıza...doktor bana sureklı yatmak ıyı degıl evın ıcınde hafıf işler yapabilirsin ama yarım saatten fazla ayakta kalma dedı.dedıgı gıbı yapmaya calısıyorum ama 10 dk ayakta kalsam sırtım ve belim cok fena agrımaya baslıyor ne yapacagımı ben de bilemiyorum inşallah 3. aydan sonra atlatırız. bu arada sabahları kahvaltıyı gec yaparsam cok halsızlesıyorum ayakta duramadım gecen gun mutfakta kahvaltı hazırlarken elim ayağim boşaldı bayılacak gibi hissettim kendimi,bu normal mi acaba? sen de hiç oldu mu?
bende ayniyim onceki haftalarda yigilip kaldigimda oldu..su.andada az ayakta kalsam kasiklarim ve belim cok agriyor demekki normal herkeste ayni.cok yormuycaz kensimizi artik birden yuklenmemeliyiz yani...

Kızlar o çatlak fotolarini gördüm kavuşum oldu ya:( benim göğsünün biti catladi zaten.gobegim de öyle olursa bunalıma girerim ya. :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Eşime dedim bi de estetik yaptırmak zorunda kalicaz.o ücuzmus.o kadar da kotu olmayız değil mi

bende ayniyim onceki haftalarda yigilip kaldigimda oldu..su.andada az ayakta kalsam kasiklarim ve belim cok agriyor demekki normal herkeste ayni.cok yormuycaz kensimizi artik birden yuklenmemeliyiz yani...
bebeklerim sağlıklı olsunlar da çekerim diyorum artık her sıkıntıyı.Allah hepimize güç kuvvet versin ,kendimize de dikkat edelim.

Kızlar selam umarım herkes iyidir ben doğum yaptım 13 şubatta çok şükür ertesi gün taburcu oldukbebislerimle evimizdeyiz allah hepinize hayirlisiyla bu duyguyu yaşatsin inş. Eve ogluslarimla dönmek öyle bir duygu ki anlatamam cokkk şükür Rabbime yeni yeni ayağa kalkiyorum hepinize hhayırlı doğumlar diliyorum

Kızlar selam umarım herkes iyidir ben doğum yaptım 13 şubatta çok şükür ertesi gün taburcu oldukbebislerimle evimizdeyiz allah hepinize hayirlisiyla bu duyguyu yaşatsin inş. Eve ogluslarimla dönmek öyle bir duygu ki anlatamam cokkk şükür Rabbime yeni yeni ayağa kalkiyorum hepinize hhayırlı doğumlar diliyorum
Tebrikler canim:) Ne guzel, Allah korusun hepinizi

Çok sevindim sağlıklı sıhhatle atlattın gözün aydın. Bebisler nası sen nasılsın. Epidural mi oldun zor mu oldu ayağa kalkmak.bBebekler emzirme k zor mu.bbiberona ihtiyaç oluyor mu. hersey yeni başlıyor di mi:)

benimkilerin başta 1 hafta araları vardı şimdi aralarındakı fark 1 gune ındı.doktor kesın bır sey dıyemıyorum ama keselerın seklı ıtıbarıyle çift yumurta ıkızlerıne benzıyor dedı.bu arada benımkıler ultrasonda bır hafta onden gıdıyorlarmıs yanı 10 haftalıkken gıttıgımde 11 haftalık gozukmuslerdı :)) senınkılerin belli mi canım tek veya çift yumurta olduğu?
bende bugün kanamalarım için dr gittim.benimkide çok şükür aralarındaki fark bir güne düşmüş.benimkiler çift yumurta ikiziymiş.aralarındaki çizgi kalın çok güzzel dedi.keselerde ve rahimdede kanama göreünmüyormuş Elhamdülüllah.yorma kendini olur o şekilde hafif kanamalar dedi.

olmazmı canım bende çok çabuk yoruluyorum.zaten ilk kanamamla kaynanan korktu sağolsun kayseriden kocelıye çıkıp geldiler açıkcası hiçbir sey yapmıyorum.dr haklı hep yatıncada insanın kasları bir tuaf oluyor.arada yurumekte lazım.

bu arada seninkilerin boyları kaç canım.benimkilerinde belki gelişimleri önden gidiyordur inşallah

hayırlı olsun canım cok sevindim ertesi günü eve dönmene.darısı bizim başımıza artık.
nasıl gidiyor annelik :)

ne mutlu sana sağlıklı bir şekılde bebeklerine kavuştun.hayırlı vede gecmiş olsun canım.darısı basımıza.

Merhaba kizlar.atlas hastanesine gitmek istiyorum.doktorlar havva pars,sibel essti ve beyhan badoglu.hicbirini ta.imiyorum.taniyanlqr hangisini tavsiye edersiniz?

Kızlar o çatlak fotolarini gördüm kavuşum oldu ya:( benim göğsünün biti catladi zaten.gobegim de öyle olursa bunalıma girerim ya. :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Eşime dedim bi de estetik yaptırmak zorunda kalicaz.o ücuzmus.o kadar da kotu olmayız değil mi
olmaz insallah canim onlem amacli bol bol su icip kremlenip yaglanalim...

tebrikler canim hayirli olsun :) aklimiz hep sende kaldi iyi olmana sevindim :)

Kızlar benim çok belim, sağ tarafım ve karnımın alt kısmı ağrıyor ne yapmalı acaba korse kullanan var mı aranızda kullanıyorsanız ne model?

Kızlar benim çok belim, sağ tarafım ve karnımın alt kısmı ağrıyor ne yapmalı acaba korse kullanan var mı aranızda kullanıyorsanız ne model?
korse rahatsiz etmezni canim yaa..sen yoktun vugun dikkatimden kacmadi..kendini cokmu yoruyorsun acaba? bende biraz yorulunca yada ayakta fazla kalinca sol kasigim ,belim ve karnimin alt tarafi agriyor...fazla yorma kendini canim...
bende agri olunca agri kesici alip bacaklarimi uzatarak oturuyorum yada uzaniyorum hemen...

korse rahatsiz etmezni canim yaa..sen yoktun vugun dikkatimden kacmadi..kendini cokmu yoruyorsun acaba? bende biraz yorulunca yada ayakta fazla kalinca sol kasigim ,belim ve karnimin alt tarafi agriyor...fazla yorma kendini canim...
bende agri olunca agri kesici alip bacaklarimi uzatarak oturuyorum yada uzaniyorum hemen...
Canım sorma taşınıyoruz bu hafta her yer her yerde. Ben de güya bir şey yapmamaya çalışıyorum ama herhalde yapıyorum ister istemez indir kaldır olmasa da Eğilip kalkıyorum falan... Bu haftayı bir atlatırsak bir nebze rahatlayacağım. Dün de Ayrıntılı ultrasona girdim. Bebekler iyi çok şükür inşallah bu telaşeden onlar da ben de sorunsuz çıkarız.
Yalnız doktor dedi ki erkek çocuklarında böbreklerde biraz büyüklük olabiliyormuş benimkilerin de büyük onu gözlemleyecekler. Bir de birinin beyninde iki tane içi su dolu kitle varmış o da zamanla kaybolur önemli değil dedi. Öyle deyiverince korktum başta ama önemli bir şey olsa önemli derdi değil mi...

Bu arada korse hani hamileler için oluyorya onlardan hani kullanan vardır da tavsiye eder belki diye sordum. Çok fena sağ tarafım özellikle :(

Back