• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de ikiz annesi olacaklar!!

Kızlar o çatlak fotolarini gördüm kavuşum oldu ya:KK43: benim göğsünün biti catladi zaten.gobegim de öyle olursa bunalıma girerim ya. :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Eşime dedim bi de estetik yaptırmak zorunda kalicaz.o ücuzmus.o kadar da kotu olmayız değil mi
Benim de çok moralim bozuldu o fotoğrafları görünce :( inşallah öyle olmayız insan ne yapacağını şaşırıyor...

Kızlar selam umarım herkes iyidir ben doğum yaptım 13 şubatta çok şükür ertesi gün taburcu oldukbebislerimle evimizdeyiz allah hepinize hayirlisiyla bu duyguyu yaşatsin inş. Eve ogluslarimla dönmek öyle bir duygu ki anlatamam cokkk şükür Rabbime yeni yeni ayağa kalkiyorum hepinize hhayırlı doğumlar diliyorum
Ayy çok sevindim canım darısı Başımıza inşallah biz de sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi...

Canım sorma taşınıyoruz bu hafta her yer her yerde. Ben de güya bir şey yapmamaya çalışıyorum ama herhalde yapıyorum ister istemez indir kaldır olmasa da Eğilip kalkıyorum falan... Bu haftayı bir atlatırsak bir nebze rahatlayacağım. Dün de Ayrıntılı ultrasona girdim. Bebekler iyi çok şükür inşallah bu telaşeden onlar da ben de sorunsuz çıkarız.
Yalnız doktor dedi ki erkek çocuklarında böbreklerde biraz büyüklük olabiliyormuş benimkilerin de büyük onu gözlemleyecekler. Bir de birinin beyninde iki tane içi su dolu kitle varmış o da zamanla kaybolur önemli değil dedi. Öyle deyiverince korktum başta ama önemli bir şey olsa önemli derdi değil mi...

Bu arada korse hani hamileler için oluyorya onlardan hani kullanan vardır da tavsiye eder belki diye sordum. Çok fena sağ tarafım özellikle :(
ayy canim ya tasinmak cok zor olur tabi su durumda :( yardim eden kimse yokmu aileden yada akraba komsu falan? benimde oyle bir dusuncem var ama hemen degil ancak 2 ay sonra falan esimin is durumuna bagli.bende baya agirlasmis olucam temizlik falan yapamam mecbur kadin tutucam ama esya yerlestirmekde cok yorucu Allah kolaylik versin sanada...
evet doktor onemli degil dediyse oyledir onlar daha iyi bilir.tabi insan korkar yinede haklisin ama insallah birdahaki gittiginde hepsi gecip gitmis normale donmus olur..Rabbim evlatlarimizi korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...
hamile korseleri hakkinda bilgim yok canim doktoruna danis ama almadan once bence...

Benim de çok moralim bozuldu o fotoğrafları görünce :( inşallah öyle olmayız insan ne yapacağını şaşırıyor...
kizlar sizin gordugunuz hamilelikte olusan karin catlaklarimi yoksa ikizlere hamile olanlarin karninda olanlarmi?
yani bende korkuyorum o catlaklardan ama olmama ihtimalide var ki insallah olmaz..benim oglumda olmamisti mesela...

ayy canim ya tasinmak cok zor olur tabi su durumda :KK43: yardim eden kimse yokmu aileden yada akraba komsu falan? benimde oyle bir dusuncem var ama hemen degil ancak 2 ay sonra falan esimin is durumuna bagli.bende baya agirlasmis olucam temizlik falan yapamam mecbur kadin tutucam ama esya yerlestirmekde cok yorucu Allah kolaylik versin sanada...
evet doktor onemli degil dediyse oyledir onlar daha iyi bilir.tabi insan korkar yinede haklisin ama insallah birdahaki gittiginde hepsi gecip gitmis normale donmus olur..Rabbim evlatlarimizi korusun saglikla kucagimiza almayi nasip etsin...
hamile korseleri hakkinda bilgim yok canim doktoruna danis ama almadan once bence...
Valla öyle canım ya çok zor ve sıkıntılı. Taşınmak zaten bir dert taşındıktan sonra yerleşmesi daha büyük sorun valla...
Bana yardım edecek var aslında hiç yok diyemem ama onlar yardım edince daha da zorlaştırıyorlar sağolsunlar işleri. En son iki sene önce taşındım annemle kayınvalidem deli ettiler beni. Ben de bu sefer kadın tutup tamamen her şeyi onunla yapmaya karar verdim. Haftasonuna Taşınma işi bitecek sonra da Yerleşme bakalım ne kadar nasıl olacak göreceğiz canım... Ama şöyle hemen biter inşallah ya tek isteğim o şu anda.
Seninkisi baya geç olacak canım ya ben de o kadar geçe kalmamak için acele acele şimdi taşınıyorum. Inşallah rahat geçer Allah yardımcın olsun çok zor.
İnşallah bugünler geride kalır bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız...

kizlar sizin gordugunuz hamilelikte olusan karin catlaklarimi yoksa ikizlere hamile olanlarin karninda olanlarmi?
yani bende korkuyorum o catlaklardan ama olmama ihtimalide var ki insallah olmaz..benim oglumda olmamisti mesela...
http://onedio.com/haber/hamilelik-d...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
Bak bu linkte var canım internette de görüyorum ben canım ikiz gebelik sonrası Karnı harita gibi Olanları. Yani Bakıyoruz ediyoruz tabi ki benim annemde de olmamış eğer bir teselli ise ama yine de bu görüntüleri görünce insan bir acaba diyor ister istemez korkuyor...

http://onedio.com/haber/hamilelik-d...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
Bak bu linkte var canım internette de görüyorum ben canım ikiz gebelik sonrası Karnı harita gibi Olanları. Yani Bakıyoruz ediyoruz tabi ki benim annemde de olmamış eğer bir teselli ise ama yine de bu görüntüleri görünce insan bir acaba diyor ister istemez korkuyor...

Bunun ikiz icin olani varmi.bizde boyle olmayacagiz insallah.bu nasil bir karin.rin.sonra eski haline doner mi acaba.cok moralim bozuldu.

Kızlar herkes ayrıntılı ultrason için perinatoloğa mı gitti yada gidecek? Benim de gitmem lazım araştırıyoruz çok pahalı kliniklerde bakıyo çoğu doktor:KK43:

Canım sorma taşınıyoruz bu hafta her yer her yerde. Ben de güya bir şey yapmamaya çalışıyorum ama herhalde yapıyorum ister istemez indir kaldır olmasa da Eğilip kalkıyorum falan... Bu haftayı bir atlatırsak bir nebze rahatlayacağım. Dün de Ayrıntılı ultrasona girdim. Bebekler iyi çok şükür inşallah bu telaşeden onlar da ben de sorunsuz çıkarız.
Yalnız doktor dedi ki erkek çocuklarında böbreklerde biraz büyüklük olabiliyormuş benimkilerin de büyük onu gözlemleyecekler. Bir de birinin beyninde iki tane içi su dolu kitle varmış o da zamanla kaybolur önemli değil dedi. Öyle deyiverince korktum başta ama önemli bir şey olsa önemli derdi değil mi...

Bu arada korse hani hamileler için oluyorya onlardan hani kullanan vardır da tavsiye eder belki diye sordum. Çok fena sağ tarafım özellikle :KK43:
kafana takma canım doktor takip gerektircek bir şey olsaydı söylerdi tekrar ayrıntılı bakalım diye.
Bende 2 yada 3 hafta sonra gireceğim ayrıntılı ultrasona.O ağrılar bende de oluyor uzanıyorum hemen biraz
dinlenince geçiyor.

Kızlar herkes ayrıntılı ultrason için perinatoloğa mı gitti yada gidecek? Benim de gitmem lazım araştırıyoruz çok pahalı kliniklerde bakıyo çoğu doktor:KK43:
canım bende gideceğim yakında ayrıntılı ultrasona bende özel hastanedeki bir doktora gidiyorum ama kendisi
beni yönlendirdi perintoloğun incelemesinin daha iyi olacağını söyledi sen nerede oturuyorsun benim yaşadığım ilçede
sadece 1 tane var oda 150 tl miş.

ben manisada yım cnm ilçedeyim ama burda yok sen nerdesin? kliniklerde bakıyor çoğu doktor en az bin lira istiyolar

Canim aslinda boyle fotograflara bakmamaliyiz tabi merakimiza engel olamiyoruz sonrada uzuluyoruz...yalniz kendimizi bunla kiyaslamayalim bence.cunku bu ucuz bir gebelik ve 36 haftalikken dogmuslar ...ikizlerde bu haftada o kadar olmaz bizim...onlem alalim yag ve kremlerimizi surekli kullanalim birde fazla kilo zlmamaya bakalim..hep diyorumya catlak olmasin diye kullanalim olursada ince birkac catlak bu fotodaki kadar moralimizi bozmaz gibi geliyor...zaten bu kadinin catlaklari varmis 7. haftada bile ve cok erken baslamis dikkat ettiysen..32 haftadan sonra olusmussa bu kadar olmaz bence ikizlerde...
Aramizda 22 kilo almasina ragmen (33. haftasinda) hic catlagi olmamis olan papatyalp arkadasimiz var mesela Masallah...onu takipteyim bana moral oluyor :)

Bunun ikiz icin olani varmi.bizde boyle olmayacagiz insallah.bu nasil bir karin.rin.sonra eski haline doner mi acaba.cok moralim bozuldu.

Internetten ikiz hamilelik sonrası diye aratınca yine nahoş görüntüler çıkıyor canım. Benim de çok moralim bozuldu. Hayır bunu spor falan da toparlamaz estetikten bile şüpheliyim...

kafana takma canım doktor takip gerektircek bir şey olsaydı söylerdi tekrar ayrıntılı bakalım diye.
Bende 2 yada 3 hafta sonra gireceğim ayrıntılı ultrasona.O ağrılar bende de oluyor uzanıyorum hemen biraz
dinlenince geçiyor.

Inşallah canım ya insan ister istemez takıyor işte... İnşallah senin de güzel geçer ayrıntılı ultrasonun sorun falan çıkmaz.

Canim aslinda boyle fotograflara bakmamaliyiz tabi merakimiza engel olamiyoruz sonrada uzuluyoruz...yalniz kendimizi bunla kiyaslamayalim bence.cunku bu ucuz bir gebelik ve 36 haftalikken dogmuslar ...ikizlerde bu haftada o kadar olmaz bizim...onlem alalim yag ve kremlerimizi surekli kullanalim birde fazla kilo zlmamaya bakalim..hep diyorumya catlak olmasin diye kullanalim olursada ince birkac catlak bu fotodaki kadar moralimizi bozmaz gibi geliyor...zaten bu kadinin catlaklari varmis 7. haftada bile ve cok erken baslamis dikkat ettiysen..32 haftadan sonra olusmussa bu kadar olmaz bence ikizlerde...
Aramizda 22 kilo almasina ragmen (33. haftasinda) hic catlagi olmamis olan papatyalp arkadasimiz var mesela Masallah...onu takipteyim bana moral oluyor :)

Haklısın canım da işte internet kullanınca sosyal medya şuradan buradan görüyorsun. Ama dediğin gibi elimizden geleni yapalım artık hala da olursa napalım yani benim birkaç tanıdığım hiçbir şey sürmeden geçirmişler ama hiç çatlakları da yok. Şans sanırım biraz da...

canım bende gideceğim yakında ayrıntılı ultrasona bende özel hastanedeki bir doktora gidiyorum ama kendisi
beni yönlendirdi perintoloğun incelemesinin daha iyi olacağını söyledi sen nerede oturuyorsun benim yaşadığım ilçede
sadece 1 tane var oda 150 tl miş.
Fiyat iyiymiş nerdesin sen yakınsa bizde oraya gelelim:)

Back