• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 baharda evlenmeyi düşünen fakat daha isteme olayı bile gerçekleşmeyenler buraya :)

flove

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
130
37
53
Evet arkadaşlar biz sevgilimle 2015 mart ayında evlenmeyi çok istiyoruz uzatmak istemiyoruz ama benim Ailem ne der bu duruma daha onu bile bilmiyorum sadece annem ekimde gelsinler istemeye dedi çok mutlu olduk inşallah isteme olayı sorunsuz gerçekleşir :)

cnm biz de ekim gibi aileleri tanıştırıp yüzük takmayı düşünüyoruz.erkek arkadaşım kasım aralık gibi düğün olsun dese de ben kış ayı olduğu için hiç istemiyorum.nisan, mayıs ayları daha uygun geliyo bana da..

cnm biz de ekim gibi aileleri tanıştırıp yüzük takmayı düşünüyoruz.erkek arkadaşım kasım aralık gibi düğün olsun dese de ben kış ayı olduğu için hiç istemiyorum.nisan, mayıs ayları daha uygun geliyo bana da..
Bizde ekimde canım Allah izin verirse martta da düğün düşünüyoruz martta da soğuk olur belki ama kapalı alan olacağı için sorun olmaz bence sende o kadar ileri atma nisanda da havalara pek güven olmuyo sıcakları bekliyeceksen en az mayıs olacak ;) sevgilinin dediği tarihte pek erken olur ama arayı da çok uzatmamalı diye düşünüyorum..

aslında mart bzm için de uygun ama balayı için soğuk olacağını düşünüyorum :KK16: yani sırf hava koşulları ve balayı etken olucak sanırım karar vermemde :KK66:

Bizde ekimde canım Allah izin verirse martta da düğün düşünüyoruz martta da soğuk olur belki ama kapalı alan olacağı için sorun olmaz bence sende o kadar ileri atma nisanda da havalara pek güven olmuyo sıcakları bekliyeceksen en az mayıs olacak :KK66: sevgilinin dediği tarihte pek erken olur ama arayı da çok uzatmamalı diye düşünüyorum..
haklısın cnm, sıcakları beklersem mayıs öncesi olmayacak, o zmn da erkek arkadaşım geç diye tavır yapıcak.sanırım düğün daha erken, balayı da uygun mevsimde olucak bu gidişle...:KK64:

haklısın cnm, sıcakları beklersem mayıs öncesi olmayacak, o zmn da erkek arkadaşım geç diye tavır yapıcak.sanırım düğün daha erken, balayı da uygun mevsimde olucak bu gidişle...:KK64:
Keşke benim düğününde benim istediğim tarihte olabilse hiç yazmış sıcakmış demem mart derim hem uzatmaya gerek yok diye hemde yıldönümümüz ama bakalım ailem ne dicek

Keşke benim düğününde benim istediğim tarihte olabilse hiç yazmış sıcakmış demem mart derim hem uzatmaya gerek yok diye hemde yıldönümümüz ama bakalım ailem ne dicek
İnsallah hersey gonlumuzce olur ama aileler genelde genclere uyar, mrk etme :KK24:

Başlığı görünce kendimi nasıl yakın hissettim size bilemezsiniz :)

Benim de sevgilim askerden yeni geldi, annemle konuştuk evin tadilatı falan var onu hallettikten sonra ekim gibi isteme düşünüyoruz, sevgilimle aklımızdaki plan da birkaç hafta içinde nişan olması arayı çok açmadan, söz de yapmadan. O aşamayı direkt atlamayı düşünüyoruz. Sonra da nisan ayında yıldönümümüzde evlenmeyi düşünüyoruz. Muhtemelen aileler sorun çıkartmayacak işler yolunda giderse Nisan 2015'te giderim ben :)

Başlığı görünce kendimi nasıl yakın hissettim size bilemezsiniz :)

Benim de sevgilim askerden yeni geldi, annemle konuştuk evin tadilatı falan var onu hallettikten sonra ekim gibi isteme düşünüyoruz, sevgilimle aklımızdaki plan da birkaç hafta içinde nişan olması arayı çok açmadan, söz de yapmadan. O aşamayı direkt atlamayı düşünüyoruz. Sonra da nisan ayında yıldönümümüzde evlenmeyi düşünüyoruz. Muhtemelen aileler sorun çıkartmayacak işler yolunda giderse Nisan 2015'te giderim ben :)
inşallah cnm :) tarihlerimiz çok yakın, şimdiden tatlı bi heyecan var.Hayırlı olsun hpmiz için..

:KK9:bana en çok uyan başlık burasıymış meğer :)) biz de 7 yıldır birlikteyiz bu yaz artık ailelerle içli dışlı olduk anca. hatta akrabalarla filan da tanışıldı da isteme vs yok henüz. bizim de düşüncemiz çok uzun süre nişanlı kalmamak. bakalım neler olacakk

Kızlar kızlar... Konuyu görünce gözlerim ışıldadı resmen. Bahar ayında değil ama Haziranda evlenmeyi planlıyorum. Ortada ne yer vaar, ne çeyiz ne isteme töreni :) En kolayı isteme gerçi. Var mı aklınız da şöyle uygun fiyatlı kır düğünü yapılabilecek bir yer? Yemekli değil de kokteylli istiyorum. Gerçi ben bir çok yer araştırdım da işin içinden çıkılmıyor ki. Hepimiz için hayırlı olur inşallah.

Kızlar kızlar... Konuyu görünce gözlerim ışıldadı resmen. Bahar ayında değil ama Haziranda evlenmeyi planlıyorum. Ortada ne yer vaar, ne çeyiz ne isteme töreni :) En kolayı isteme gerçi. Var mı aklınız da şöyle uygun fiyatlı kır düğünü yapılabilecek bir yer? Yemekli değil de kokteylli istiyorum. Gerçi ben bir çok yer araştırdım da işin içinden çıkılmıyor ki. Hepimiz için hayırlı olur inşallah.
bizim durum baya benziyor :) biz aslında yeni tanıstık sayılır ama evlenmeyi düşünüyoruz yani biz düşünüyoruz aileler ne der bilmiyorum. erkek arkadasım haziran da düğün istiyor ama bakalım kısmet :)

Merhaba tatlımm. 3 gün önce annelerimiz tanıştı, kaynaştı. Pazar günü bir mevlütümüz var oraya da gelecek artık teyzemlerle de tanışır orada :) Bayramdan sonra da ailecek yemeğe çağıracağız onları. Sizde elinizi çabuk tutun bence. Her ne kadar kolay gibi dursa da inan bana insan işin içine iyice bir girince zorlukları görüyor. Öpüyorum kocaman :*

bende bende :KK4: haziiran gibi düşünüyoruz biz de . sadece ikimiz biliyoruz tabi bu meseleyi :KK51:

Alm kızlar.... Tam benlik konu.ayrıca zamanlama harika:KK22::KK24: Bizde konuştuk aiLesi ile tanışmıştım zaten.nisan Mayıs gibi Nisan olurmuş oleyyyy.ama tabi evlenme teklıfını henüz yapmadı. Ne güzel olacak bız evli bircift olacağız. Sadece kafamda bır boşluk var artık baba ocağında değil de başka bır evde yasamak bekarlıga veda başka ynı değişik bir evlilikhayatı bakalımnasıl uyumsaglayacagız...

Back