• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
"]MRH. arkadaşlar. bende burayı uzun zamandır takip edip yazamayanlardanım. Birçoğunuzun hikayesini biliyorum. Dün yani 5 ocakta aşılamam oldu. bizim hiç bir sorunumuz yok. benim 4 yumurtam vardı. eşimin %93 ileri hareketlilikle spermleri verildi. ama sonrasında kanamam oldu. hemşire önemli değil dedi ama ben çok korkuyorum çünkü işlem sırasında kendimi çok kastım

Merhaba canim benimde p.tesi günü aşılamam oldu aynı sekilde ağrım leke şeklinde de kanamam oldu ve az da olsa haladevam ediyor inşallah hayırlı sonuçlar alırız.
benim de devam ediyor az ama, banyo bile yapmadım yapsam mı bilemiyorum, kafam karışık..

Bende korkuyordum ama sabah duş aldim dr zaten bisey söylemedi istirahate bile gerek duymadı
evet birşey söylemedi, ben kanamadan dolayı yapmadım, akşama doğra yaparım artık. Allhım inşlh emeklerimizi boşa çıkarmaz. Bol bol dua edelim.

evet birşey söylemedi, ben kanamadan dolayı yapmadım, akşama doğra yaparım artık. Allhım inşlh emeklerimizi boşa çıkarmaz. Bol bol dua edelim.
Amiiiin Inşallah :) 2 gündür gayet sakindim ama günler geçtikçe heyecan artiyomuş senin ne zaman belli olucak sonuç bana 14 gün sonra kan testi yaptirirsin dedi

Amiiiin Inşallah :) 2 gündür gayet sakindim ama günler geçtikçe heyecan artiyomuş senin ne zaman belli olucak sonuç bana 14 gün sonra kan testi yaptirirsin dedi
ayın 19 da test yaptır dediler, aynı yani. evet beklemek zor. işe de gitmedim evde yalnız yatıyom ama zaman geçmiyor yarın işe gidecem artık ama dışarda kar var düşerim diye korkuyorum.

[QUOT member: 650357"]19 da test yaptır dediler, aynı yani. evet beklemek zor. işe de gitmedim evde yalnız yatıyom ama zaman geçmiyor yarın işe gidecem artık
ayın 19 da test yaptır dediler, aynı yani. evet beklemek zor. işe de gitmedim evde yalnız yatıyom ama zaman geçmiyor yarın işe gidecem artık ama dışarda kar var düşerim diye korkuyorum.
Allah yardimcin olsun canim bende ayni durumdayim yalnızım böyle olunca daha çok düşünüyorum dikkat et sıkı giyin üşütme :) Rabbim nasip edicekse eğer senide korur bebişide :)

Esma89 Canım neden kanaman oluyor düşük riskinden dolayı değildir sanırım tedaviden dolayı olabilir sana progestan vermedi mi doktorun bebek tutunsun diye , bence bir ara sor doktoruna tatlım kanamanın olduğunu da söyle...

Özel muayene için randevu almak gerekiyor.ben de senin gibi düşünüyordum amacım aşılama yaptirmakti ama konuyu nasıl izah edecektim. Ona durumumu anlatınca aşılama denediniz mi diye sordu.hayır dedim. O zaman aşılama yapalim dedi hemen. Sen de durumunu anlatırsın zaten tatli bir bayan rahatça konuşup anlasabilirsin.
tamam canım çok teşekkür ederim :)

bende zaten ocak sonunda bir randevu alıp konuşurum diye düşünüyorum, çünkü zaten 5 aşılama olmuşum, bu 2 aşılama tüp bebekten yararlanmak için, hakkımızda hayırlısı bakalım

Kullanıyorum canim benim daha 3 gün oldu kanama derken leke şeklinde oluyor aşılamadan hemen sonrada oldu o yüzden ciddiye almadım :( ama kafam karıştı şimdi arasam mı dru acaba

Merhaba arkadaslar ben de uzun zamandır takipte olanlardanim. 1 buçuk senedir bebeğimiz olsun istiyoruz fakat olumlu bi sonuç alamadik. Eşimde de bende de herhangi bir sorun gözükmüyor. Daha önce klomen tedavisi gördük3 kez.
bu ay aşılama yapılacak birazdan da Dr randevum var. İnş hepimiz en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruz.

arkadaşlar benm kafam iyce karıştı dr solda yumurtamı göremdi ilaç sonrası sağda 16mm dedi bu gece 12de iğne yaptırcaz cumaya da aşılma olck 20mm olur cumaya dedi ama tek yumurta gördü sanırım offf gerildim iyce umutlanyrm sonra tekrar tutmaz sanmm diyrm manyak oldıum iyce ağklayp duryrm:(Bna dua edin lütfen evlilğmde problşemler yaşyrm bu bebek umut olack bna:(

kızlar merhaba :)

gününüz güzel geçti inşallah, ben çalıştığım için çok yorucu geçti eve geldim ve dinlenmeye çalşıyorum, mutfaktada bulaşıkları görmezlikten geliyorum :) 26 aralıkta ameliyat olmuştum, rahim içinde polip oluşmuştu ve o ameliyat sırasında doktorum rahim duvarının kalınlaştığını görmüş onuda halletmiş, bir ay adet olmayacaksın ama ara ara kahverengimsi kanamaların olacak demişti. bugün o kahverengi çok aşırı oldu ve sanki idrarımı yapıyomuşum gibi, korktum azıcık normalmidir bilemedim :(

arkadaşlar benm kafam iyce karıştı dr solda yumurtamı göremdi ilaç sonrası sağda 16mm dedi bu gece 12de iğne yaptırcaz cumaya da aşılma olck 20mm olur cumaya dedi ama tek yumurta gördü sanırım offf gerildim iyce umutlanyrm sonra tekrar tutmaz sanmm diyrm manyak oldıum iyce ağklayp duryrm:KK43:Bna dua edin lütfen evlilğmde problşemler yaşyrm bu bebek umut olack bna:KK43:
1 tane olmuş işte ne güzel,benim de solda yok sağda 2 tane olmuş klomen kullandım,dün gece vurduk iğneyi ve yarın öğlen aşılamam yapılacak hayırlısıyla inşallah...benim 2. aşılamam ve bende anesteziye gerek yok,bişey hissetmiyorsun...

Merhabalar bende 2 kere aşılama yaptırdım.Cuma günü de 3. aşılamamı olacağım inşallah. Bizde de sorun olmadığını söylüyorlar ama 4 senedir uğraşıyoruz. Bu sefer ki doktor çatlatma iğnesinden 40 saat sonra aşılama yapacağını söyledi, herbiri herkes farklı söylüyor güvenemiyorum de kimseye artık, beni asıl korkutan da aşılama sonrası dayanılmaz olan ağrılar sancılar ki öyle böyle değil günlerce sürüyor ve bunu doktorlar hiç anlamayıp günlük hayatına devam edebilirsin diyorlar, bir cevap vermemeleri deli ediyor beni..neyse inşallah bu sefer tutar. 1 senede zor atlatıyorum yaşadıklarımı :((

Merhabalar bende 2 kere aşılama yaptırdım.Cuma günü de 3. aşılamamı olacağım inşallah. Bizde de sorun olmadığını söylüyorlar ama 4 senedir uğraşıyoruz. Bu sefer ki doktor çatlatma iğnesinden 40 saat sonra aşılama yapacağını söyledi, herbiri herkes farklı söylüyor güvenemiyorum de kimseye artık, beni asıl korkutan da aşılama sonrası dayanılmaz olan ağrılar sancılar ki öyle böyle değil günlerce sürüyor ve bunu doktorlar hiç anlamayıp günlük hayatına devam edebilirsin diyorlar, bir cevap vermemeleri deli ediyor beni..neyse inşallah bu sefer tutar. 1 senede zor atlatıyorum yaşadıklarımı :KK43:(
walla biz kadınlara Allah yardım etsin, dualarımız duysun, Ayrıca Allah doktor eline düşürmese keşke, denek gibi kullanıyolar herbirimizi, giren çıkan onlara değil tabi anasını satayım, 5-6 yıldır psikoloji bırakmadılar, tez elden hepimiz iyi sonuçlara kavuşuruz inşallah

ayrıca korkuyrm lokal anetzi mi alsm dr olur dedi ama emin değilm?

anestezı almaya hıc gerek yok canım normal muayeneden pek bır farkı yok kı ben acıya hıc dayanıklı degılım hsg cekılınce anestezı aldım korkudan. ama asılamada hıc gerek yok canım o kadar tatlıkı ben bıle dayandıysam herkes dayanır

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2buçuk senelik evluğim. Bendede polikistik över var.bütün tahlilleri normal rahim filimi çektirdin oda temiz çıktı. Doktorum sebebsiz kısırlık olduğunu söledi tek çare aşılamaymış artık oda tutmazsa tüp bebek dedi. Çok korkuyorum annelik duygusunu tadamazsam diye Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben bu ay aşılama yaptırıcam Allah nasip ederse. Bu gün klomen hapına başladım. Aşılamada çok canınız acıdı mı benimle paylaşır mısınız? :KK61:

Back