- 6 Aralık 2010
- 499
- 338
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.541
[/QUOTE]Happy Meal sonsuz teşekkürler...
Eûzu billahi mineş-şeytânirracîm.
Bismillahirrahmanirrahîm.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.
Kızçelerim ben dayanamadım herkezden habersiz bugün bi yaramazlık yaptım tedavi olduğum hastahaneye gidip ücretli gizli gizli bi test yaptırım nasil olsa dr görmez koca hastahane ne bilcek laboratuara gelen gideni dedim çünkü doktorum zaten en erken tarihe test yazmıştı transferin 10. Yani cumartesi Güne daha erkeni çıkmaz dedi 19 Mart perşembe günü bloklasit 1 adet embriyo transferim olmuştu neyse hasta kabuldeki kızlarıda tembihledim bana mail atın sonucu dedim 1 saat sonra hastahaneden aradılar Doktorunuz görüşecek diye aha dedim kızıcak şimdi bana diye diyaloğu aynen aktarıyorum;
*Duygucum mrb
* Mrb Hocam
* hayırdır bi sorunmu var
*yok hocam ben sadece size çaktırmadan bi yaramazlık yapmak istemiştim yakalandım sanırım
*Sorun değil duygucum bende kanaman falan oldu sandım
* Yok hocam nie olsun ki
* Tebrik ederim Duygucun HAMiLESİNNNN.........
*Inanamıyrum Hocam doğurumu bu duyduklarım
*Evet 7. Gün için değerin 35 çok iyi cumartesi kontrole gel beni bile şaşırttın çoğu gebenin daha beta salgılaması 10. Gün bu rakamları veriyor dedi
Ben tabi mest Rabbim bu kulaklarım sonunda bunuda duydu ya "Tebrikler hamilesin" sana sonsuz Hamdusenalar olsun Rabbimmm sen burdaki bütün kardeşlerimin kulağına aynı sözü fısıldat inşallah "Hamilesiniz" kızlar buarada hala eşime haber vermedim
Rabbime şükürler olsun,sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.