• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Yok canım malesef. Evraklar yetişmediği için bir sonraki aya kaldı aşılama. Eşimden kasık filmi bile istediler yani resmen bezdirdiler bizi.
Tedavisiz adet olmadıgım için bu ay boşa geçmesin dedim ve yumurta takibi yaptırdım.
yumurta takibini devlet hastaneleri yapıyormu? ben yapmıyor diye duymuştum da.hangi hastanede yaptırdınız .bende aşılama oldum ama muhtemelen tutmadı .tüp bebek tedavisine geçmek istiyorum aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum daha fazla çünkü:(

yumurta takibini devlet hastaneleri yapıyormu? ben yapmıyor diye duymuştum da.hangi hastanede yaptırdınız .bende aşılama oldum ama muhtemelen tutmadı .tüp bebek tedavisine geçmek istiyorum aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum daha fazla çünkü:KK43:

Ben yumurta takibini özelde yaptırıyorum. Göztepe Echomar hastanesinde. Aşılamayı devlette yaptırıcam.

yumurtam çatlata iğnesine ragmen catlamamış nur topu gibi kocabir kist ! boşa ümitlendim koca ay iğnelerle zar zor yumurta elde et doktora git gel ümit bağla sonuc kocaman sıfır sıfırdanda geçtim KİST neyin nesi yumurta çatlatma iğneleri çatlatmıyormu da kiste cevirdi

arkadaşlar haydarpaşa gata tüp bebek bölümüyle ilgili bilgisi olan varmı?veya önerebileceği doktor varmı lütfen yardımcı olurmusunuz?

Kızlar biraz önce doktordan geldim. Bu ay ki son kontrolümdü. Artık bu ay gitmicem. Adet tarihimi beklicem (13 mart)
Asıl bomba şu. Doktor rahmime baktıktan sonra " Bu ay hamile olabilirsin" dedi.
Tabi ben dumur oldum. Neden böyle düşündüğünü sordum.
Rahim duvarın çok fazla kalınlaşmış. Hamile bayanlar da oldugu gibi dedi. Kesin konuşmak için daha çok erken ama ben bu ay çok umutluyum dedi.
Yaaa acayip sinir oldum. Bu doktor niye durduk yere beni ümitlendirdi şimdi.
Hamile değilsem yaşayacağım hayal kırıklıgını neden hiç düşünmüyor :KK43:
Gerçi bir konuda da uyardı acaba o yüzden mi söyledi. İlişki konusunda serbessiniz ama içeri sperm girişini engelleyin dedi. Sperm hamile kadınlara zarar veriyormuş. Bunu da ilk kez duydum.

Ayyyy hadi inşallah canım... Sinir olma sen zaten bu ay çok beklenti içinde değildin yanılmıyorsam... İnşallah bebişin sana sürpriz yapar canım....

Ayyyy hadi inşallah canım... Sinir olma sen zaten bu ay çok beklenti içinde değildin yanılmıyorsam... İnşallah bebişin sana sürpriz yapar canım....
Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Evet bu ay çok bir beklentim yoktu ama doktorun bu konuşmasından sonra bir beklenti içine girdim yine..

yumurtam çatlata iğnesine ragmen catlamamış nur topu gibi kocabir kist ! boşa ümitlendim koca ay iğnelerle zar zor yumurta elde et doktora git gel ümit bağla sonuc kocaman sıfır sıfırdanda geçtim KİST neyin nesi yumurta çatlatma iğneleri çatlatmıyormu da kiste cevirdi

Evet canım çatlamayabiliyor. Aynısı benim de başıma geldi. Gerçi o ay 10 tane yumurtam olmuştu ve bir kısmı çatlamamıştı. Kist hamileliğe engel değil unutma. Kist varkende hamile kalabilirsin yani çalışmalara devam ;) Sadece klomen vs kullanmaman lazım. Beni ilaçsız takip etmişti doktor o ay.

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Evet bu ay çok bir beklentim yoktu ama doktorun bu konuşmasından sonra bir beklenti içine girdim yine..
Yürekten diliyorum inşallah hamilesindir. Ama ümitlenme lütfen negatif sonuclara her ne kadar alışmış olduğumuzu düşünsek de yine üzücü, yıkıcı oluyor. Progestanı zaten rahim kalınlaşsın diye yükledi doktor, onun etkisi de olabilir.

bende de olmuştu. klomeni kullandığım ilk ay hemde.. ilaç vermişti dr gitsin diye gitmemişti. soğan kürü uyguladım onunla eridi gitti. tavsıye ederım

Konya Novafertil Tüp Bebek Merkezin de hangi doktoru önerirsiniz hanımlar yada yakınlarınız hangisinden memnun kaldı ne olur cevap bekliyorum sizlerden :(

Evet canım çatlamayabiliyor. Aynısı benim de başıma geldi. Gerçi o ay 10 tane yumurtam olmuştu ve bir kısmı çatlamamıştı. Kist hamileliğe engel değil unutma. Kist varkende hamile kalabilirsin yani çalışmalara devam :KK66: Sadece klomen vs kullanmaman lazım. Beni ilaçsız takip etmişti doktor o ay.
BENM İLAÇSIZ yumurtam gelişmşyor cnm malesef klomen ve iğne ilaç yoksa yine yumurta yok ocak ayınıda boş geçmiştim zaten klomene ragmen yumurta gelişmemişti

evet
bende de olmuştu. klomeni kullandığım ilk ay hemde.. ilaç vermişti dr gitsin diye gitmemişti. soğan kürü uyguladım onunla eridi gitti. tavsıye ederım
evet cnm bende yapıyorm sogan kürü eve gidince başlicem hemen beyaz sogan olucak dimi? inşallah yarın belli olur belkide gitmiştir

Tüp bebek tedavisi gören arkdaşlar tedavi süreci nasıl ? biz dün eşimle adanada Turan Çetin Tüp Bebek merkezine ön görüşmeye gittik adetin 3.günü bazı hormon testleri istediler benm adet pazar gecesi yanı 1 mart gece basladı carsamba normalde 4 olucak ama 3.gün testleri yapılıcak adetin kanın gördüğü günümü 1.gün sayıyoruz yoksa 1 gun sonra gece mı 1 gün oluyo malum gece basladı testlerde sorun cıksın ıstemıorm doktorada adet gunumu soyledım carsambaya uygun gördu ama kafam karıstı yanı bu arada rahım fılmı cok acıtıyormu? ondanda korkuyorm rahım fılmı bu ay cekılınce bu ay sanırm tedavıye baslanmaz dıer ay nısanı beklıcem HVA SICAK olunca tüp bebek tutma şansı az oluor dıyorlar korkuyorm cunku buızım paramız ancak yaza olucak yazın tüp bebek tutma şansı nedir az mı yanı bılgınız varmı

Yürekten diliyorum inşallah hamilesindir. Ama ümitlenme lütfen negatif sonuclara her ne kadar alışmış olduğumuzu düşünsek de yine üzücü, yıkıcı oluyor. Progestanı zaten rahim kalınlaşsın diye yükledi doktor, onun etkisi de olabilir.

Teşekkürler Persacım. Evet ben de seninle aynı şeyi düşündüm progestan konusunda.
Zaten hatırlarsanız doktora gitmeden önce ben buraya yazmıştım rahmim o kadar dolu dolu oldu ki parmağımı zor sokuyorum demiştim ( progestan kapsülü vajinal alıyorum) bir de üstüne doktor böyle konuşunca ümitlenmemek elde değil.
Bir de ben dakkasında annemi, eşimi aradım ve en samimi arkadaşlarıma hemen anlattım. Kafama tüküreyim acaleme ne olduysa :)
şimdi herkes ümitli bir şekilde bekliyor.

Konya Novafertil Tüp Bebek Merkezin de hangi doktoru önerirsiniz hanımlar yada yakınlarınız hangisinden memnun kaldı ne olur cevap bekliyorum sizlerden :KK43:
selamlar..ali acara göründünüz mü tüp bebek için ..ali acara gittim bugün tüp bebek dedi ..Selçuklu hastanesinde yapıyormuş çok başarılı bir prof dediler ..ben 13 martta başlıyorum inş ilaçlara..

Bismillahirrahmanirahim,
Evet sevgili kızçelerim aralık ve ocak ta olan iki başarısız aşılamadan sonra bir adet dönemi boyunca sizleri okuyarak güldüm ağladım sevindim üzüldüm ve tüp bebek için ilk görüşme günü olan bu güne kadar geldim kadim dostumuz taze annemiz olan Happy Meal Happy Meal arkadaşımızın Dr gittik ve aynısından bi tane daha istiyoruz dedik çok şükür bütün tahlil ultrason hormon falan filan normal çıktı ve ben 150 mg ilk menogon iğnemi adetin 2. Gunu olan bugün vuruldum bile şuan itibari ile ekleyin bacım aranıza teskere bekleyen bir tertip daha

selamlar..ali acara göründünüz mü tüp bebek için ..ali acara gittim bugün tüp bebek dedi ..Selçuklu hastanesinde yapıyormuş çok başarılı bir prof dediler ..ben 13 martta başlıyorum inş ilaçlara..

Hayırlı olsun canım şimdiden inşallah göbişin dolar, sımsıkı bebeğin tutunur da mutlu haberi alırsın. Darısı biz isteyenlerin başına inşallah. Ben şu an araştırıyorum, bizde tüp bebeğe karar verdik fakat hangi Dr seçeceğimizi bilmiyorum, hiç bir fikrim yok. Mersindeyim en yakın Konya diye düşünüp kararımızı Konya' da kıldık. Allah iyi Drlar la karşılaştırsın maddi manevi herkesi zorlayan bir tedavi sonuçta. Bu yüzden doğru karar vermek istiyorum canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tedaviye başladıktan sonra bana da Dr la görüşmeni, muhabbetinizi ve davranışını, yaptığı uygulamanın kalitesini beğenip beğenmediğini mutlaka yaz canım. İnşallah ilk denemede güzel haberler alırsın....

Back