- 5 Nisan 2009
- 131
- 127
- 103
- 37
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.381
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Rabbim kucağını doldursun, yavrunun kokusu ile canım...Arkadaslar yarın aşılamam olacak dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah. Rabbim kucağını doldursun, yavrunun kokusu ile canım...Arkadaslar yarın aşılamam olacak dua edin bana
Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım. Gelişmeleri bizimle paylaşmayı unutma.Bismillahirrahmanirahim,
Evet sevgili kızçelerim aralık ve ocak ta olan iki başarısız aşılamadan sonra bir adet dönemi boyunca sizleri okuyarak güldüm ağladım sevindim üzüldüm ve tüp bebek için ilk görüşme günü olan bu güne kadar geldim kadim dostumuz taze annemiz olan Happy Meal arkadaşımızın Dr gittik ve aynısından bi tane daha istiyoruz dedik çok şükür bütün tahlil ultrason hormon falan filan normal çıktı ve ben 150 mg ilk menogon iğnemi adetin 2. Gunu olan bugün vuruldum bile şuan itibari ile ekleyin bacım aranıza teskere bekleyen bir tertip daha
Canım dün birinci 150 dozluk menogonumu vuruldum göbişden ama bugün dr aradı ve yanına bide fostimon vurulmaya başlattı bakalım cumartesi ilaçlardan sonraki ilk yumoş kontrolü duruma göre detayları özet geçerim :)Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım. Gelişmeleri bizimle paylaşmayı unutma.
Hadi bakalımmm hayırlısı... Senin infertilite sebebin neydi?Canım dün birinci 150 dozluk menogonumu vuruldum göbişden ama bugün dr aradı ve yanına bide fostimon vurulmaya başlattı bakalım cumartesi ilaçlardan sonraki ilk yumoş kontrolü duruma göre detayları özet geçerim :)
Sebepsiz infertilite canım bi tane kendiliğinden dış gebeliğim Oldu haziranda mecbur ameliyatta sol Tuba alındı sonra aralık ve ocak ta 2'şer olgun yumoş ve 50 milyon yıkanmış spermle iki negatif aşılama bir ay dinledim ve şimdi kısa protokolle mikroenjeksiyon yapcak bakalım hayırlısı artıkHadi bakalımmm hayırlısı... Senin infertilite sebebin neydi?
Sebepsiz infertilite canım bi tane kendiliğinden dış gebeliğim Oldu haziranda mecbur ameliyatta sol Tuba alındı sonra aralık ve ocak ta 2'şer olgun yumoş ve 50 milyon yıkanmış spermle iki negatif aşılama bir ay dinledim ve şimdi kısa protokolle mikroenjeksiyon yapcak bakalım hayırlısı artık
selamlar ..ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım haftaya ilaçları alıp gelin dedi doktor adetimin 21. günü oluyor o zaman.doktora sormayı unutmuşum bu ilaçlar ne zaman başlanıyor kç günlük ilaç ve yumurta toplama ne zaman yapılıyor ..çok soru sordum sanırımCanım dün birinci 150 dozluk menogonumu vuruldum göbişden ama bugün dr aradı ve yanına bide fostimon vurulmaya başlattı bakalım cumartesi ilaçlardan sonraki ilk yumoş kontrolü duruma göre detayları özet geçerim :)
Canım muhtemelen senin uzun protokol olacak yani önce lucrin die bi kontrol hapıyla yumoşlar baskilanacak sonra adetin 2 yada 3. Günü uyarıcı iğneler ( menegon fostimon gonal-f vb. ) başlayacak sonra 4. Günü yumoşlar ın büyüme oranına göre dozunu arttırarak yada aynı dozda 11. yada 12 . Günü çatlama iğnen (ovitrelle vb.) yapılıp ertesi günü yumoşlar toplanir sayısı önemli değil inşallah kaliteli olsunlar klasik tüp bebek yapılırsa yumoş ve spermler laboratuvar ortamında aynı kapta bulusturularak döllenmesi beklenir yada mikroenjeksiyon ile direk yumurtanın içine en sağlıklı spermi koyarak embriyo elde ederler bu embriyolarıda inşallah opunun 3. Yada 5. Günü bebek olarak sana geri verilir Dr ve hastaya göre rahim kalınlaştırıcı ve tutunma iğneleri de tedaviye eklenebilir yada günler 1-2 gün değişebilir ama rutin bu genelde senin hikayen ne pekiselamlar ..ben de tüp bebek tedavisine başlayacağım haftaya ilaçları alıp gelin dedi doktor adetimin 21. günü oluyor o zaman.doktora sormayı unutmuşum bu ilaçlar ne zaman başlanıyor kç günlük ilaç ve yumurta toplama ne zaman yapılıyor ..çok soru sordum sanırım
teşekkür ederim uzun protokol nedir .?Canım muhtemelen senin uzun protokol olacak yani önce lucrin die bi kontrol hapıyla yumoşlar baskilanacak sonra adetin 2 yada 3. Günü uyarıcı iğneler ( menegon fostimon gonal-f vb. ) başlayacak sonra 4. Günü yumoşlar ın büyüme oranına göre dozunu arttırarak yada aynı dozda 11. yada 12 . Günü çatlama iğnen (ovitrelle vb.) yapılıp ertesi günü yumoşlar toplanir sayısı önemli değil inşallah kaliteli olsunlar klasik tüp bebek yapılırsa yumoş ve spermler laboratuvar ortamında aynı kapta bulusturularak döllenmesi beklenir yada mikroenjeksiyon ile direk yumurtanın içine en sağlıklı spermi koyarak embriyo elde ederler bu embriyolarıda inşallah opunun 3. Yada 5. Günü bebek olarak sana geri verilir Dr ve hastaya göre rahim kalınlaştırıcı ve tutunma iğneleri de tedaviye eklenebilir yada günler 1-2 gün değişebilir ama rutin bu genelde senin hikayen ne peki
süresi nedir bunun bir ayda olur muteşekkür ederim uzun protokol nedir .?
teşekkür ederim uzun protokol nedir .?
TEBRİK EDİYORUM CANIM BENİM, ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...DUALARINI ESİRGEME BİZLERDEN:)Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
amanda29 canım tebrik ediyorum inan çok sevindim ..Rabbim bu tarz Sevinçleri bizlerde yaşatsın Happy Meal bacım sen nasılsın ? Yegen nasıl ? Dualarım sizlerle .. Allah'a emanet olun
TEBRİK EDİYORUM CANIM BENİM, ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN...DUALARINI ESİRGEME BİZLERDEN:)