• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Anladim tatlim o zaman ilk gidisinde ayni zamanda kalp de duyacaksin insallah :KK66: kiz gebesinnnn :KK66: masallah suphanallah. Bakalim kac kalp atacaksiniz :KK66: guzel haberlerini bekliyoruz :KK66:

Evet canım bende inanamıyorum hamiş olduğuma... İnşallah hayırlısı ne ise onu görür duyarız...
18 Mart'ta geliyor söyledikleri tarih ama ben Cumartesi giderim işten izin almamak için 21 Mart'ta kadar sabredebilecekmiyim bilmem :) 23 Martta kızımın doğum günü kısmet olursa 5 yaşında olacak...
Sağol tatlım mutluluğuma ortak olduğun için...:KK19:

Evet canım bende inanamıyorum hamiş olduğuma... İnşallah hayırlısı ne ise onu görür duyarız...
18 Mart'ta geliyor söyledikleri tarih ama ben Cumartesi giderim işten izin almamak için 21 Mart'ta kadar sabredebilecekmiyim bilmem :) 23 Martta kızımın doğum günü kısmet olursa 5 yaşında olacak...
Sağol tatlım mutluluğuma ortak olduğun için...:KK19:
Ne demek canim paylasmak icin burdayiz ya ;) seni basindan beri takip ediyoum biliyorsun, hamissin tabi tatlim ama 3 kalp mi olacaksin bi bedende 2 mi o belli degil, ben 18ine kadar beklemek zor derken sen 21 diosun ;) kizin haberdar degilse dogum gunu hediyesi yaparsin biiznillah ;)

Bazen hormonlar idrara gec cikiyor bence daha beklemelisin. Benimde 13. gunum, pazartesni beklicem...
Ben de pazartesiyi beklicem ama tabi adet olmazsam inşallah olmaz dicem ama kasık ağrım karın ağrım basladı sabaha olmaSa YARIN kesin gelir inşallah gelmez ama çok korkuyorum sürekli kan gelmişmi bakıp geliyorum

Kızlar selammm. Ben bu ay progestan iğne vuruluyorum ve sabah öğle akşam günde 3 kere 400 mg progestan hapı vajinal alıyorum. Bu ay doktor progestana abandı resmen. İşin ilginç olan tarafı son günlerde rahmime hapları itmeye acayip zorlanıyorum. Rahim içi şişmiş gibi parmak girmiyor. Rahim duvarı baya kalınlaştı sanırım. Birde parmagım içerde yuvarlak bir şeye deyiyor :KK57:

arkadaşlar bilgisi olan lütfen acil yardım etsin bu ay yumurta takibi yaptırdm yumurta çatlaması 14subattı normalde dün adet olmam gerekiyordu bügünde olmadı ben idrar testi Yaptım negatif yarına kadar olmaz sa kan testi yaptırım dedim ama az önce banyo dan sonra tuvalet kagıdıyla gelen giden varmı diye sildim resmini cektim bu leke mi kanmı adet geçti yani yumurta çatlamasınA göre dün olmam lazımdı bu kanmı Değilmi kafam karıştı ilk deda böyle oldu ve devam eden yok gitsem acile kan testi yaptırsammı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 95
arkadaşlar bilgisi olan lütfen acil yardım etsin bu ay yumurta takibi yaptırdm yumurta çatlaması 14subattı normalde dün adet olmam gerekiyordu bügünde olmadı ben idrar testi Yaptım negatif yarına kadar olmaz sa kan testi yaptırım dedim ama az önce banyo dan sonra tuvalet kagıdıyla gelen giden varmı diye sildim resmini cektim bu leke mi kanmı adet geçti yani yumurta çatlamasınA göre dün olmam lazımdı bu kanmı Değilmi kafam karıştı ilk deda böyle oldu ve devam eden yok gitsem acile kan testi yaptırsammı

Canım tam olarak kan değil. Daha çok lekelenme gibi. Adet başlarken ya da biterken olan lekelenmelerden. Sen yine de bir kan ver istersen. İçin rahatlasın.

Ne demek canim paylasmak icin burdayiz ya :KK66: seni basindan beri takip ediyoum biliyorsun, hamissin tabi tatlim ama 3 kalp mi olacaksin bi bedende 2 mi o belli degil, ben 18ine kadar beklemek zor derken sen 21 diosun :KK66: kizin haberdar degilse dogum gunu hediyesi yaparsin biiznillah :KK66:

Büyük ihtimal tek canım artış öyle gösteriyor... Evet beklemek zor geliyor ama işten izin almaktan hoşlanmıyorum canım o yüzden Cumartesi olsun diye öyle düşünüyorum... Kızımın haberi yok büyük ihtimal 3 aylık oluncaya kadar da söylemeyeceğiz... Çünkü ailede kimse bilmiyor onlara da 3 aydan önce söylemek istemiyorum. Kızım sır tutacak yaşta olmadığı için onunda bir süre daha haberi olmayacak....

Hanımlarr merhabalar

Bana Tüp Bebek Tedavisinin Aşamalarını Anlatır mısınız?. İlk ne zaman gideceğiz. Elimizde eski kan tahlili sonuçları ile gideceğiz sanım. Nasıl devam edecek bu süreç. Bir de dondurulmuş 1 ay beklemiş embriyo mu ne daha iyi tutuyor sonuçları daha iyi diyenler vardı sanırım bana da anlatır mısınız?. Ağustos ayında Allahın izni ile eşimi ikna ettim biz de tüp bebeğe yöneleceğiz. ( Benim yumurtalarım iğne ile oluşup, büyüyor Pkoyum)

Büyük ihtimal tek canım artış öyle gösteriyor... Evet beklemek zor geliyor ama işten izin almaktan hoşlanmıyorum canım o yüzden Cumartesi olsun diye öyle düşünüyorum... Kızımın haberi yok büyük ihtimal 3 aylık oluncaya kadar da söylemeyeceğiz... Çünkü ailede kimse bilmiyor onlara da 3 aydan önce söylemek istemiyorum. Kızım sır tutacak yaşta olmadığı için onunda bir süre daha haberi olmayacak....

Uc ay guzel haberleri saklamak icin uzunca bir zaman, gerci bir ayi coktan gitti bile ;) hadi hayirlisi canim ;)

arkadaşlar cirone jel beyaz bir şekilde pütürler halinde geliyor nmormal mi? ya birde bu jel ne işe yarıycak kki ?

Kızlar biraz önce doktordan geldim. Bu ay ki son kontrolümdü. Artık bu ay gitmicem. Adet tarihimi beklicem (13 mart)
Asıl bomba şu. Doktor rahmime baktıktan sonra " Bu ay hamile olabilirsin" dedi.
Tabi ben dumur oldum. Neden böyle düşündüğünü sordum.
Rahim duvarın çok fazla kalınlaşmış. Hamile bayanlar da oldugu gibi dedi. Kesin konuşmak için daha çok erken ama ben bu ay çok umutluyum dedi.
Yaaa acayip sinir oldum. Bu doktor niye durduk yere beni ümitlendirdi şimdi.
Hamile değilsem yaşayacağım hayal kırıklıgını neden hiç düşünmüyor :(
Gerçi bir konuda da uyardı acaba o yüzden mi söyledi. İlişki konusunda serbessiniz ama içeri sperm girişini engelleyin dedi. Sperm hamile kadınlara zarar veriyormuş. Bunu da ilk kez duydum.

Kızlar biraz önce doktordan geldim. Bu ay ki son kontrolümdü. Artık bu ay gitmicem. Adet tarihimi beklicem (13 mart)
Asıl bomba şu. Doktor rahmime baktıktan sonra " Bu ay hamile olabilirsin" dedi.
Tabi ben dumur oldum. Neden böyle düşündüğünü sordum.
Rahim duvarın çok fazla kalınlaşmış. Hamile bayanlar da oldugu gibi dedi. Kesin konuşmak için daha çok erken ama ben bu ay çok umutluyum dedi.
Yaaa acayip sinir oldum. Bu doktor niye durduk yere beni ümitlendirdi şimdi.
Hamile değilsem yaşayacağım hayal kırıklıgını neden hiç düşünmüyor :KK43:
Gerçi bir konuda da uyardı acaba o yüzden mi söyledi. İlişki konusunda serbessiniz ama içeri sperm girişini engelleyin dedi. Sperm hamile kadınlara zarar veriyormuş. Bunu da ilk kez duydum.
aşılamama oldunuz siz?

Uc ay guzel haberleri saklamak icin uzunca bir zaman, gerci bir ayi coktan gitti bile :KK66: hadi hayirlisi canim :KK66:

Evet canım çok uzun biliyorum çünkü kızımda da 3 aylık olunca söylemiştik... Şimdilik ilk hedef kalp atışına kadar söylememek :KK70: Sonrasına o zaman bakarız Allah kısmet ederse :KK55:

kızlar ben 2 kez kimyasal gebelik yaşadım tüp bebek yaptırmıycam ama neden oldugunun tespiti için iyi bır prof. gitmek istıyorum ama özelde olmasın tahlıllere para vermek istemıyorum bana önerebilecegınız doktor var mı????? ANKARA

Back