• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Buarada transfer öncesi ve sonrası neler yaptın ne yedin ne içtin aktarırsan çoook memnun oluruz canım:))

Canım sanırım bana sordun... Aslında hiçbir şey yapmadım özel transfer sonrası birgün dinlendim evde sonra işe başladım...
Kendime dikkat ederek günümü yaşamaya devam ettim, yemek düzenimi de değiştirmedim...
Yalnız iş dönüşü evde hiç iş yapmadan yattım :))) O kadar da olsun ama di mi?

Canım sanırım bana sordun... Aslında hiçbir şey yapmadım özel transfer sonrası birgün dinlendim evde sonra işe başladım...
Kendime dikkat ederek günümü yaşamaya devam ettim, yemek düzenimi de değiştirmedim...
Yalnız iş dönüşü evde hiç iş yapmadan yattım :))) O kadar da olsun ama di mi?

evet canım sana sordum yanlış yere yazmışım. Çok teşekkürler cevabın için.tekrar tebrikler:)

aşılama günü istediler canım bu testleri benden tahlilden 2 saat sonra aşılamam yapıldı
hımmm, muhtemelen kontrol amaçlıdır ama o zamanda yani adetinin 15. günleri civarı falan, daha doğrusu adet bittikten sonraki günlerde tekrar olana kadar böyle yüksek olması normal. Yanlış yönlendirmek istemem ama bildiğim kadarıyla problem yok o zaman senin sonucun da gayet normal.

Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))

25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....

Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
ayyy amanda sana bakmak için sayfada geziyodum sonucun belli oldumu diye çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin :)))

Kızlar Ben ağrıdan ölüyorum resmen. Sebebine gelince progestan :(
Doktorum ilk defa bu ay bana iğnesini verdi. Kalçamdan vuruluyorum ve inanılmaz bir ağrı anlatamam. Ayrıca midem de bulanıyor. Bu iğne neymiş böyle yaa. Bu ay rahim duvarım çok ince çıktı herhalde o yüzden daha etkili olsun diye iğnesini verdi.

ayyy amanda sana bakmak için sayfada geziyodum sonucun belli oldumu diye çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsin :)))

amanda29 amanda29 canım çok çok tebrik ederim. Dilerim sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebişini :))

Kızlar Ben ağrıdan ölüyorum resmen. Sebebine gelince progestan :KK43:
Doktorum ilk defa bu ay bana iğnesini verdi. Kalçamdan vuruluyorum ve inanılmaz bir ağrı anlatamam. Ayrıca midem de bulanıyor. Bu iğne neymiş böyle yaa. Bu ay rahim duvarım çok ince çıktı herhalde o yüzden daha etkili olsun diye iğnesini verdi.

Eski dostlarım benim çok sağol Rabbim nasip etti çok şükür... Darısı isteyen herkesin başına...
Alenay Alenay canım bende lekelenme nedeni ile Jelden iğneye döndüm inan seni çok iyi anlıyorum :( ağrıdan ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum... Hatta yürümekte bile zorluk çekiyorum inşallah seninde çektiğin acı yavruna kavuşmanla son bulur...

arkadaşlar benim kan sonucum THS 1.41 ,LH 1.3 ,ESTRADİOL 82 ..bunlar halkkında yorum yapar mısınız.eşimde de % 81 hareketsiz , morfoloji 1 , hareketli %5 yorumlarınızı bekliyorum..benim kan tahlilimde bir sorun var mı:KK43: doktor tüp bebek dedi.. salı başka doktora gidecem lütfen yorumlarınız bekliyorum çok çaresizim :KK61:

Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...

çok uğraştın çok bekledin sende çok çok tebrik ederim, akşam akşam mutlu oldum sayende, Allah kucağına almayı nasip etsin, darısı da bizlere inşallah :)

arkadaşlar benim kan sonucum THS 1.41 ,LH 1.3 ,ESTRADİOL 82 ..bunlar halkkında yorum yapar mısınız.eşimde de % 81 hareketsiz , morfoloji 1 , hareketli %5 yorumlarınızı bekliyorum..benim kan tahlilimde bir sorun var mı:KK43: doktor tüp bebek dedi.. salı başka doktora gidecem lütfen yorumlarınız bekliyorum çok çaresizim :KK61:
yok mu cevap verecek arkadaşlar nedir durumum

yok mu cevap verecek arkadaşlar nedir durumum
Canım tahlil sonuçlarınla ilgili birşey söyleyemeyeceğim, yanlış bilgilendirmek istemem. Ama doktor öle dediyse büyük ihtimalle öyledir, malesef biz bu topikteki tüm kızlar bebeklerimize kavuşabilmek için çok uğraşıyor, aşılama yapıyor, tüp bebek deniyor, o günün geleceğine inanarak elimizden geleni yapıyoruz. Sen de tabi ki ilk gittiğin doktora inanma, ben de inanmamıştım. Bu en doğal hakkın ama eğer artık bir bebeğin olsun istiyorsan zaman kaybetmeden birkaç doktora git içine sinen doktora güven ve onunla birlikte ne olması gerekiyorsa yapın. Herkesin hikayesi ve sonuçları başka başka, yani burada bizim yorumlamamız çok doğru olmayabilir. Sen sadece doktor konusunda buralardan tavsiye alabilirsin bence. Allah size de bize de yardımcı olsun inşallah. Belki de senin doktorun haklı değildir, önce emin ol, belki de hiç tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın.

arkadaşlar duyanınız vardır yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekletip yazılar silinince içilmesi gerekiyordu ben pazartesi sanırım yaptım ma kursun klemle yazdırmama ragmen hala yazılar silinmesi şimdi içsem olurmu yazılar silinmye adet olabiliri,m :) içmek istiyorm ama bilmiyorm
arada karıstırsaydın keske yazılar daha cabuk sılınır:)

persa senin 2.aşılman 2 defamı oldu öyle yapınca ucret farkedıyormu yanı ıstege göremı neye göre aynı ayda 2 aşılama oluyor bu arada snucun belli oldumu 2 asılama yaptırdıgının?
canım benım 3. asılamam cıflı oldu.. dr bana bıraktı nasıl ıstersen dedı sonucta fıyat degısıyor.. teklı olursa 500, cıflı olursa 750 dedı. cıflı yaptık ve 3. asılama da tutmadı. ben de tedavıyı falan herseyı bıraktım bırkac ay kafamı toplıcam

canım benım Allahım hep yuzunu guldursun boyle.. bosuna dememısler sabrın sonu selamettır dıye..
sabrın, sukur dolu olusun, Allaha sıgınmanla sen bu mutlulugu zaten coktan ha etmıstın. cok tebrık edıyorum Allah tamamına erdırsın, saglıkla kese(lerı) gor, kalp atısını duy ve saglıkla kucagına al ınsallah..

hayırlı olsun cnm hamıleligin rabim inşallah kucagınada alayı nasıp eder ınsallah darısı bızlerın basına:)

canım benım Allahım hep yuzunu guldursun boyle.. bosuna dememısler sabrın sonu selamettır dıye..
sabrın, sukur dolu olusun, Allaha sıgınmanla sen bu mutlulugu zaten coktan ha etmıstın. cok tebrık edıyorum Allah tamamına erdırsın, saglıkla kese(lerı) gor, kalp atısını duy ve saglıkla kucagına al ınsallah..

Canım benim çok sağol sabah sabah gözlerim doldu inan... Rabbim sana da ve kalbi evlat hasreti ile yanan tüm kadınlara da hayırlısı ile Anne olmayı nasip etsin... Dilerim sende tez vakitte kavuşursun yavruna...

hayırlı olsun cnm hamıleligin rabim inşallah kucagınada alayı nasıp eder ınsallah darısı bızlerın basına:)

Amin canım aminnnnnnnnnnn... Çok teşekkür ederim...

25 Şubat Test gününün üzerine 3 hafta say dedi kese ve kalp atışı için gel... Yada kimde devam etmek istiyorsan o doktorada gidebilirsiniz dendi canım...

25 Şubat Test gününün üzerine 3 hafta say dedi kese ve kalp atışı için gel... Yada kimde devam etmek istiyorsan o doktorada gidebilirsiniz dendi canım...

Anladim tatlim o zaman ilk gidisinde ayni zamanda kalp de duyacaksin insallah ;) kiz gebesinnnn ;) masallah suphanallah. Bakalim kac kalp atacaksiniz ;) guzel haberlerini bekliyoruz ;)

Back