- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 43
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.301
persa senin 2.aşılman 2 defamı oldu öyle yapınca ucret farkedıyormu yanı ıstege göremı neye göre aynı ayda 2 aşılama oluyor bu arada snucun belli oldumu 2 asılama yaptırdıgının?canım asılaman hayırlı olsun ınsallah bu sefer olumlu sonuc alırsın.. bıraz gec kaldım ama yıne de yazmak ıstedım belk sonra bırıne fıkır olur dıye..
ılk 2 asılamamda dr ıdrarla ılgılı bısey soylemedı, hatta ben ıdrarımı yapıp gırdım asılama ıcın ve bugun banyo yapma dmıstı..
son asılamada dıger dr ne kadar sıkısık olursan o kadar ıyı dedı. 2 gun ust uste sıkısık halde asılama yapıldı cıftlı..
sormayı unuttugum ıcın ılk gun banyo yapmadım. ertesı gun asılamayı tekrar yapınca sordum banyo yapabılırsın dedi.
Nerelerdesin, hayırdır neler oldu?
hayırdır inşallah dertsiz insan yok inan
adet günüme 3 gün var dayanmadım test aldım koskoca tek çizgi çıktıbu ay ilk defa 2 yumurtam oldu ve olmadıysa artık tüp bebekten baska care kalmadı erken yaptım biliyorm ama okudum kesın hamıle olanlarda 3 gun once dahı sılıkte ola cızgı cıkmıs bugun 12.gün yumurtlamamın üstünden gecen sizce erkenmi yaptım hala varmı umut
allah yardımcın olsn canmeşimin ablasının kocası 2007de eşimin üzerine bi dükkan açmış. ne vergisini ödemiş ne sigortasını. 15 bin tl vergi ve sigorta borcu çıktı. 2 ayda bir 1.000 tl para ödeyeceğiz. geçen sene eşimin yengesi ölünce amca annesinin yanına yerleşmişti. aylardık yalvardık biz oturalım evde kiradan kurtulalım diye. adam nuh dedi peygamber demedi. eve vurdu kilidi bıraktı. geçen hafta vefat etti. kayınvalidem ve babaanne yalnız kaldı şimdi mecbur oraya taşınıcaz. eşimin iş yeri uzak kaldığı için dün işten ayrıldı. kiradan kurtuluyoruz derken işsizlik çıktı başımıza. hem tedavi için de izin derdi olmaz dedi çünkü iş yeri bıdı bıdı ediyodu izin almasına. 1,5 ay içinde gidiyoruz bu arada 2. tedavi için de başlayacağız. ne yapayım nerden başlıyım bilmiyorum. bi yeri kapatıyorum bi yer açılıyo kafayı yicem
evet bencede benmde 1 mart pazar adet günüm erken olduunu biliyorm ama hamile olanlar gBazen hormonlar idrara gec cikiyor bence daha beklemelisin. Benimde 13. gunum, pazartesni beklicem...
Biz de transfer için hazırlık aşamasındayız canım. Şimdi yaklaşık 14 gün lucrin kullanarak yumurtalıkları baskılamak istedik.Fakat 14. gün hala adet olmayınca doktorum estradiol testi yaptırdı sonuç : 133 yani seninki gibi yüksek. Lucrine devam ettik ama dozunu düşürdük adet oldum tekrar test istedi. Estradiol Sonucu: 12. Yani tüp bebeğe başlamak için adetin başladığında düşük olması gerekiyor esradiolün, mesela biz şimdi estrofem falan yani tüp bebek için rahim kalınlaştırmaya başladık, sonuç düşük çıkınca.Benim bu kadar bilgim var, ama adetin kaçıncı günü yapıldığına göre bu hormanun sonucu çok değişebiliyormuş. Benim 2gün sonra 133 ten 12 ye düştü mesela işte. Sen ne aşamadasın ki sonuç böyle çıktı.kızlar acil bun değerler ne anlama geliyor .iyimi kötümü ne demek oluyor bunlar
estradiol :366 pg/ml
progesteron:0.9
Allah yardımcınız olsun canım, emin ol herkesin hayatında bir sürü böyle dertleri oluyor, dert etme demek mantıklı değil. İnsan ister istemez takıyor. Ama pozitif olmaya çalış ve olumlu düşün, belki daha iyi bir iş bulacak eşin çok yakında.eşimin ablasının kocası 2007de eşimin üzerine bi dükkan açmış. ne vergisini ödemiş ne sigortasını. 15 bin tl vergi ve sigorta borcu çıktı. 2 ayda bir 1.000 tl para ödeyeceğiz. geçen sene eşimin yengesi ölünce amca annesinin yanına yerleşmişti. aylardık yalvardık biz oturalım evde kiradan kurtulalım diye. adam nuh dedi peygamber demedi. eve vurdu kilidi bıraktı. geçen hafta vefat etti. kayınvalidem ve babaanne yalnız kaldı şimdi mecbur oraya taşınıcaz. eşimin iş yeri uzak kaldığı için dün işten ayrıldı. kiradan kurtuluyoruz derken işsizlik çıktı başımıza. hem tedavi için de izin derdi olmaz dedi çünkü iş yeri bıdı bıdı ediyodu izin almasına. 1,5 ay içinde gidiyoruz bu arada 2. tedavi için de başlayacağız. ne yapayım nerden başlıyım bilmiyorum. bi yeri kapatıyorum bi yer açılıyo kafayı yicem
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer. Eşin sigortalı çalışıyorsa aynı anda( dükkandan dolayı) bağ-kurlu olamaz, ayrıca kişi şahsına ait vergiyi ödemekle mükellef olup sigortasını ödeme zorunluluğu olmayabilir, böyle bir şey varsa borç azalır, araştırın isterseniz, enişte ödemiyor mu borcu?eşimin ablasının kocası 2007de eşimin üzerine bi dükkan açmış. ne vergisini ödemiş ne sigortasını. 15 bin tl vergi ve sigorta borcu çıktı. 2 ayda bir 1.000 tl para ödeyeceğiz. geçen sene eşimin yengesi ölünce amca annesinin yanına yerleşmişti. aylardık yalvardık biz oturalım evde kiradan kurtulalım diye. adam nuh dedi peygamber demedi. eve vurdu kilidi bıraktı. geçen hafta vefat etti. kayınvalidem ve babaanne yalnız kaldı şimdi mecbur oraya taşınıcaz. eşimin iş yeri uzak kaldığı için dün işten ayrıldı. kiradan kurtuluyoruz derken işsizlik çıktı başımıza. hem tedavi için de izin derdi olmaz dedi çünkü iş yeri bıdı bıdı ediyodu izin almasına. 1,5 ay içinde gidiyoruz bu arada 2. tedavi için de başlayacağız. ne yapayım nerden başlıyım bilmiyorum. bi yeri kapatıyorum bi yer açılıyo kafayı yicem
aşılama günü istediler canım bu testleri benden tahlilden 2 saat sonra aşılamam yapıldıBiz de transfer için hazırlık aşamasındayız canım. Şimdi yaklaşık 14 gün lucrin kullanarak yumurtalıkları baskılamak istedik.Fakat 14. gün hala adet olmayınca doktorum estradiol testi yaptırdı sonuç : 133 yani seninki gibi yüksek. Lucrine devam ettik ama dozunu düşürdük adet oldum tekrar test istedi. Estradiol Sonucu: 12. Yani tüp bebeğe başlamak için adetin başladığında düşük olması gerekiyor esradiolün, mesela biz şimdi estrofem falan yani tüp bebek için rahim kalınlaştırmaya başladık, sonuç düşük çıkınca.Benim bu kadar bilgim var, ama adetin kaçıncı günü yapıldığına göre bu hormanun sonucu çok değişebiliyormuş. Benim 2gün sonra 133 ten 12 ye düştü mesela işte. Sen ne aşamadasın ki sonuç böyle çıktı.
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer. Eşin sigortalı çalışıyorsa aynı anda( dükkandan dolayı) bağ-kurlu olamaz, ayrıca kişi şahsına ait vergiyi ödemekle mükellef olup sigortasını ödeme zorunluluğu olmayabilir, böyle bir şey varsa borç azalır, araştırın isterseniz, enişte ödemiyor mu borcu?
Allah yardımcınız olsun canım, emin ol herkesin hayatında bir sürü böyle dertleri oluyor, dert etme demek mantıklı değil. İnsan ister istemez takıyor. Ama pozitif olmaya çalış ve olumlu düşün, belki daha iyi bir iş bulacak eşin çok yakında.
sağol çiçeğim amin inşallahallah yardımcın olsn canm
kızlar acil bun değerler ne anlama geliyor .iyimi kötümü ne demek oluyor bunlar
estradiol :366 pg/ml
progesteron:0.9
aşılama günü istediler canım bu testleri benden tahlilden 2 saat sonra aşılamam yapıldı
Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
25 Şubat Test Sonucum 85,58 Çıkmıştı,
27 Şubat Test Sonucum 190,60 Çıktııııııııııııııııııııııı....
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
Yüzümdeki Şapşal gülümsemeden herkese diliyorummmmm....
Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
Allahıma Şükürler olsun bu mübarek gün ve saatte benden mutlusu yoktur sanırım...
harika bir haber...allah kucağına sağlıkla almayı nasib etsin...
Canım tebrik ediyorum, çoook sevindim Allah tamamına erdirsin.Kızlar Sanırım Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm :))))))))))))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?