• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
var mı benim durumda olup tüp bebeği tutan arkadaşlar
%1 şansın bile olsa bence denemelisin benimde yumurta rezervim az ilk denememde dört yumurta toplandı biri döllendi ve o yumurta transfer edildi sonuç negatif ikinci denememde üç yumurta toplandı ve üçüde döllendi yine bir kaliteli yumurta ve transfer oldu şuan dördüncü günüm bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler hayırlısı inşallah

nasılsın mami aynı tarihlerde tedavimiz başlamış olmalı bakalım Rabbim sonunu güzel etsin inşallah çok heyecanlıyım
Tşklrr iyiyim arada basan heyecan dışında o sırada karnım biraz ağrıyo sonra geçiyo ama oda heycan ağrısı adet ağrısı gibi değil bişey olmazzzzz dimeeee....

Tşklrr iyiyim arada basan heyecan dışında o sırada karnım biraz ağrıyo sonra geçiyo ama oda heycan ağrısı adet ağrısı gibi değil bişey olmazzzzz dimeeee....
Olmaz Allah'ın izniyle aynı şeyler banada oluyo Rabbim bizleride anne olma şerefine nail eylesin inşallah

Anladım can m..zor zamanlardan geçmiş sin inş. .Bu son olur bebeğin gelir canım.
inşallah canm hayırlısıyla gelsin allahım tüm isteuyenlere versin bu arda düşüklerim oldu en büyüğü 7 haftalık ve 5 haftalık olmak üzere :(

Hamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir dior şimdi intrnetten baktım sağolsn bir arkadaşım yazıyor zemzem suyu bulabılırsenız deneyin derim benm annem yeni umreden geldi o yüzden sanslıyım

kızlar sizlere birşey soracağım .
aşılamadan kaç gün sonra banyo yapılabiliyor?
ve aşılama olacağı gün idrara sıkışıkmı olmak lazım ?

beklenmeyen adet tarihime bugun itibariyle bugunü saymazsam 3 gün kalıyor acaba normal idrar testinde cıkma ıhtımalı varmı :) kan testi verip umudumu kaybetmeyım bırkac gun daha dıyorm :) adete 3 gün kala irarda hamile oldugnu ögrenen varmı

kızlar bu crinone jel nasıl kullanılıyor.ben yapamadım sanırım:( çünkü o jel olduğu gibi geri akıyor.vajinanın tamamınamı uygulıycaz detaylı bi anlatırmısınız lütfen? oturur (çömelip) mi uygulıycaz?

kızlar bu crinone jel nasıl kullanılıyor.ben yapamadım sanırım:KK43: çünkü o jel olduğu gibi geri akıyor.vajinanın tamamınamı uygulıycaz detaylı bi anlatırmısınız lütfen? oturur (çömelip) mi uygulıycaz?

ben tüpü ayakta yerleştirip, yavaşça uzanıyordum ve enjekte ediyordum. 10 dk yatıp kalkıyordum . vücut jelin fazlasını atıyor korkma. ama başlangıçta jeli dışarı akıtmadan enjekte etmek önemli. hatta jel gün içinde açık pembe şekilde geri çıkıyordu, doktorum çok normal korkma demişti.

ben tüpü ayakta yerleştirip, yavaşça uzanıyordum ve enjekte ediyordum. 10 dk yatıp kalkıyordum . vücut jelin fazlasını atıyor korkma. ama başlangıçta jeli dışarı akıtmadan enjekte etmek önemli. hatta jel gün içinde açık pembe şekilde geri çıkıyordu, doktorum çok normal korkma demişti.
ya beceremiyorum galiba ben .olduğu gibi çamaşırıma akmış gibi geldi banada. dün aşılamam oldu.zaten sancım çok fazla kımıldayamıyorum bile :(

kızlar sizlere birşey soracağım .
aşılamadan kaç gün sonra banyo yapılabiliyor?
ve aşılama olacağı gün idrara sıkışıkmı olmak lazım ?
canım asılaman hayırlı olsun ınsallah bu sefer olumlu sonuc alırsın.. bıraz gec kaldım ama yıne de yazmak ıstedım belk sonra bırıne fıkır olur dıye..
ılk 2 asılamamda dr ıdrarla ılgılı bısey soylemedı, hatta ben ıdrarımı yapıp gırdım asılama ıcın ve bugun banyo yapma dmıstı..
son asılamada dıger dr ne kadar sıkısık olursan o kadar ıyı dedı. 2 gun ust uste sıkısık halde asılama yapıldı cıftlı..
sormayı unuttugum ıcın ılk gun banyo yapmadım. ertesı gun asılamayı tekrar yapınca sordum banyo yapabılırsın dedi.

canım asılaman hayırlı olsun ınsallah bu sefer olumlu sonuc alırsın.. bıraz gec kaldım ama yıne de yazmak ıstedım belk sonra bırıne fıkır olur dıye..
ılk 2 asılamamda dr ıdrarla ılgılı bısey soylemedı, hatta ben ıdrarımı yapıp gırdım asılama ıcın ve bugun banyo yapma dmıstı..
son asılamada dıger dr ne kadar sıkısık olursan o kadar ıyı dedı. 2 gun ust uste sıkısık halde asılama yapıldı cıftlı..
sormayı unuttugum ıcın ılk gun banyo yapmadım. ertesı gun asılamayı tekrar yapınca sordum banyo yapabılırsın dedi.
canım aşılamam dündü oldum. idrara sıkışık değildim ben ...ama sancım çok fazla oldu aşılama sonrasında iki büklüm kaldım diyebilirim. sol tarafım kasığım fena şekildeydi şuan yine arada hafif hafif var ama sanki sağ tarafa geçti ağrı onun dışında bişey yok ama umudum yok (

arkadaşlar duyanınız vardır yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekletip yazılar silinince içilmesi gerekiyordu ben pazartesi sanırım yaptım ma kursun klemle yazdırmama ragmen hala yazılar silinmesi şimdi içsem olurmu yazılar silinmye adet olabiliri,m :) içmek istiyorm ama bilmiyorm

Back