Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
arkadaşlar bir şey sorucam sizlere.... çarşamaba günü aşılamam olucak yalnız ilk aşılamamda eşimde hız %1 çıktı sayısıda 52 milyon çıktı hızı olmaıdğı içinmi tutmadı acaba diye düşünüyorum... bu seferde çok bişey değişmiyecekki yine hızı yoksa aşılamam tutmaz dimi kızlar...ısrarlar doktor aşılama neden yapıyor ümitlerimizle oynamak içinmi

Yıkanmış sayısı 46 milyondu canım
ya aşılamada yıkanınca değerler düşüyormu?benim eşiminde morfoloji ve hız sorunu vardı aşılama olduk geçen iki ay önce 107 milyon sayısı aşılama günü 52 milyonda düştü,hızıda %20 idi aşılama günü %1 e düştü dolayısıyla tutmadı zaten.iki gün sonra tekrar aşılamam var bakalım umut yok ama

beklenmeyen adet tarihime 6gün var ve sürekli adet olmuşum hissi ve akıntı bugun 3 defa lavaboya gittim adet oldummu diye umarım hamlielik belirtisidir daha önceki aylar hatta aşılama oldugum ay dahi hiç bi umudum yoktu hiç kendimde belirti aramıyordm ama bu ay farklı sanki sol trafım ayakta kaldıgım süre agrıyor sol tarafımda arada iğne batlamaları bu belirtileri yazıyorm eğer Allah izin verirde hamile olursam sizlerede yardımım dokunsun diye bu ay cok tuhaf bı his var allahım yardımcımız olsun

Maşallah. Tebrikler. İlk aşılamamıydı? Benim ilk olmadı malesef. O yüzden biraz moralim bozuldu. İkinciye inşallah tutar.

Çok sevindim senin adına, inşallah herşey yolunda gider ve Mart ayında müjdeli haberi alırız senden...
Merhaba benimde transferim bu cumartesi oldu sizin içinde mutlu hayırlı haberler inşallah ya ben biraz heycan yapıyorum karnıma ağrı giriyo bişey olmaz dime

Merhaba benimde transferim bu cumartesi oldu sizin içinde mutlu hayırlı haberler inşallah ya ben biraz heycan yapıyorum karnıma ağrı giriyo bişey olmaz dime

Teşekkür ederim cümlemize inşallah...
O karın ağrısı bende de var ama heyecandan mı yoksa adet olacak o yüzden mi bilmiyorum. Ama inşallah 9 ay adet olmayız.

İnşallah heyecendan sanırım inşallah olmayızÖle bişey olsa doktorum derdi heycan yapma diye düşünüyorum

Kızlar benimde ikinci denemem ve transferin dördüncü günü çok korkuyorum inşallah Rabbim hepimiz için hayırlısını verir dua edin ne olur

Merhaba ben mamii tüp bebek serüvenine katıldım transferde 3. Günüm biraz heycan oluyo karnıma ağrı giriyo gibi bişey olmaz dime onla alakası yoktur sen nasılsın nasıl gidiyor takip ediyorum senide ....

arkadaşlar bugün doktor tüp bebek şansım %25 dedi bu durumda olup da hamile kalabilen var m ı

Merhaba ben mamii tüp bebek serüvenine katıldım transferde 3. Günüm biraz heycan oluyo karnıma ağrı giriyo gibi bişey olmaz dime onla alakası yoktur sen nasılsın nasıl gidiyor takip ediyorum senide ....
nasılsın mami aynı tarihlerde tedavimiz başlamış olmalı bakalım Rabbim sonunu güzel etsin inşallah çok heyecanlıyım

canm benm yumurtam oluşmuyo iğne ile dahi hiç yumurta elde edemediğimiz aylar oldu 20aydır cok para döktük iğnelere o paralarla 40defa tüp bebek yapılırdı . . bende yumurta sorunu oldugundan ve bu ay 2 yumurtam oluştuğundan son şansım dedım mesela ocak ayında iğnelere ragmen yumurta gelişmemişti benm yumurtam 3 .4 ayda bir gelişiyor ilk defa 2 yumurtam vardı bu yüzden bu ay son şansım dedim

Anladım can m..zor zamanlardan geçmiş sin inş. .Bu son olur bebeğin gelir canım.

Maşallah. Tebrikler. İlk aşılamamıydı? Benim ilk olmadı malesef. O yüzden biraz moralim bozuldu. İkinciye inşallah tutar.
saol canm.evet ilkti.inşallah bu sefer tutar seninki de canım .sen kendini yıpratma zamanı geldiyse zaten tutar.birde ben bu sayfada aşılaması tutan arkadaş 313 fatiha ve 313 ayetel kursü okumuştu.bende okudum.maneviyat çok önemli,stres gidiyor.hayırlı haberleriini okumak dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…