- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
- Konu Sahibi Happy Meal
-
- #1.221
Vardır o ama gelişme kaydetmediyse dr yok sayıyor onuacildirrr kızlar hastaneden geldim yumurtam solda 13 mm olmuş ..anlamadığım şu pazartesi günü gittiğimde sağda 10 mm var demişlerdi şimdi yok
Nedn bu kadardüşük dozlarınız?özel bi nedeni varmı?ben ve tanıdığım çoğu arkadaşım 225 oluyoduk.5-6 günde yumurtalarımız 18-20mm olmuştu.değişik geldi bana açıkcasıüzülmee... hersey yolunda su an aslında ..benimde 7. günde 10 13 14 olarak 3 tane vardı dozumu artırdı 100 yapıyordum 150 ye cıkardık , 3 gün sonra gittiğimde 18 ve 19 iki tane vardı .. ve ertesi günü aşılandım ... adacayı günde bir bardak iç zararı olmaz canım .. ben de içmiştim..
Ne güzel ikiz mi? Bize de dua et bari. Bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor bana. Beklemekten başka yapacak bir şey yok ama sabrımın çok çok azaldığını hissediyorum.Gerizekalı klinik çalışanları neye göre düşük demişler pardon? Beta-hcg >5 olması gebelik denmesi için yeterli.her gebelik haftasınında kendi içinde taban ve tavan presantal değerleri var.sizin 4 haftalık gebelik sanıyorum,bunun tabanı 9,5 tavanı 750.ne yapmaya çalışıyo bu insanlar anlamıyorum.benimde 4. Haftada 150 çıkmıştı ama çoğul gebelik benimki.hayret bi olay ya,sinirim zıpladı bak şimdicanım sen tıka kulaklarını dr unu dinle.ben de tebrik ederin seni.Allah tamamına erdirsin inşallah.bundan sonrası için dikkatli olman gereken yaklaşık 10 haftalık bi sürecin var.güzelce yat uzan dinlen.2 gün sonraki testindeki değer 2 ye katlamışsa hele ok dir bu iş
Evet canım,ikiz :) eğer denediğiniz yöntem aşılamaysa bir an evvel vazgeçmenizi öneririm.aşılama diye diye insanların umutlarını,paralarını,duygularını ve de sinirlerini sömürüyorlar.umudunuzu yitirmeyin zira Allahtan umudu kesmek en büyük inkar,Allah korusun.kendinize zaman verip hazır olduğunuzu hissettiğiniz an güvenilir bir merkezde microenjeksiyon yaptırarak hayalinizdeki bebek yada bebeklere kavuşabilirsiniz.yaptığımız tercihler maalesef başarıya çok etki ediyorNe güzel ikiz mi? Bize de dua et bari. Bazen hiç olmayacakmış gibi geliyor bana. Beklemekten başka yapacak bir şey yok ama sabrımın çok çok azaldığını hissediyorum.
microenjeksiyon dediğiniz tüp bebek mi?Evet canım,ikiz :) eğer denediğiniz yöntem aşılamaysa bir an evvel vazgeçmenizi öneririm.aşılama diye diye insanların umutlarını,paralarını,duygularını ve de sinirlerini sömürüyorlar.umudunuzu yitirmeyin zira Allahtan umudu kesmek en büyük inkar,Allah korusun.kendinize zaman verip hazır olduğunuzu hissettiğiniz an güvenilir bir merkezde microenjeksiyon yaptırarak hayalinizdeki bebek yada bebeklere kavuşabilirsiniz.yaptığımız tercihler maalesef başarıya çok etki ediyor
Evet canım,ikiz :) eğer denediğiniz yöntem aşılamaysa bir an evvel vazgeçmenizi öneririm.aşılama diye diye insanların umutlarını,paralarını,duygularını ve de sinirlerini sömürüyorlar.umudunuzu yitirmeyin zira Allahtan umudu kesmek en büyük inkar,Allah korusun.kendinize zaman verip hazır olduğunuzu hissettiğiniz an güvenilir bir merkezde microenjeksiyon yaptırarak hayalinizdeki bebek yada bebeklere kavuşabilirsiniz.yaptığımız tercihler maalesef başarıya çok etki ediyor
Çok kesin demişsiniz işe yaramıyor diye ama olumlu sonuç alanlar var burada. Herkes olumsuz sonuç alacak diye bir şey yok öyle olsa dr'lar önermez, sonuç alınmıyor diye kimse de denemez.Evet canım,ikiz :) eğer denediğiniz yöntem aşılamaysa bir an evvel vazgeçmenizi öneririm.aşılama diye diye insanların umutlarını,paralarını,duygularını ve de sinirlerini sömürüyorlar.umudunuzu yitirmeyin zira Allahtan umudu kesmek en büyük inkar,Allah korusun.kendinize zaman verip hazır olduğunuzu hissettiğiniz an güvenilir bir merkezde microenjeksiyon yaptırarak hayalinizdeki bebek yada bebeklere kavuşabilirsiniz.yaptığımız tercihler maalesef başarıya çok etki ediyor
Hayır,tüp bebek eski bi yöntem.microenjeksiyon ayrımicroenjeksiyon dediğiniz tüp bebek mi?
Hayır,kasdettiğim şuydu.aşılama için yeterli şartları oluşturmayan çiftlere dahi defalarca aşılama önerip sömürüyorlar en sonunda da olmuyor artık tüp bebeğe geçelim diyorlar.en basiti erkek nedenli infertilitede teknik olarak erkeğin en az 5 milyon İLERİ HAREKETLİ sperme sahip olması gerekiyorki çifte aşılama denetebilinsin ve başarı elde edilsin.ama sizde konuşun bakın bir buradaki onlarca arkadaşın eşinin zaten toplam sperm sayısı bile 5 milyonun altında yada biraz üzerinde.hareket oranını ortalama %50 düşünürseniz verdiğim rakamın altında kaldığını görmüş oluruz.yada rahim yapısı ince,yumurtalık rezervi düşük yada kapasitesi yavaş hanımlarada gözlerini kırpmadan denetiyorlar.aşılamada yumurta toplama yapılmadığı için kadının yumurta kalitesi hakkında bilgi sahibi olunamıyor.Çok kesin demişsiniz işe yaramıyor diye ama olumlu sonuç alanlar var burada. Herkes olumsuz sonuç alacak diye bir şey yok öyle olsa dr'lar önermez, sonuç alınmıyor diye kimse de denemez.
İnşallah canım,darısı sizlerşn başına inşallahhayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve tabi darısı da bizim başımıza bu ay bana da aşılama yapılcak belki aşılamalarda tutar bebeklerimiz tüp bebeğe gerek kalmaz allahın izniyle
Anladım, doğru çok haklısın. İyice araştırıp ona göre yaptırmak gerek eğer öyle bir durum varsa.Hayır,kasdettiğim şuydu.aşılama için yeterli şartları oluşturmayan çiftlere dahi defalarca aşılama önerip sömürüyorlar en sonunda da olmuyor artık tüp bebeğe geçelim diyorlar.en basiti erkek nedenli infertilitede teknik olarak erkeğin en az 5 milyon İLERİ HAREKETLİ sperme sahip olması gerekiyorki çifte aşılama denetebilinsin ve başarı elde edilsin.ama sizde konuşun bakın bir buradaki onlarca arkadaşın eşinin zaten toplam sperm sayısı bile 5 milyonun altında yada biraz üzerinde.hareket oranını ortalama %50 düşünürseniz verdiğim rakamın altında kaldığını görmüş oluruz.yada rahim yapısı ince,yumurtalık rezervi düşük yada kapasitesi yavaş hanımlarada gözlerini kırpmadan denetiyorlar.aşılamada yumurta toplama yapılmadığı için kadının yumurta kalitesi hakkında bilgi sahibi olunamıyor.
Çatlatma iğnesinden sonraki 1. Hafta derken aşılama yada transferiniz yapıldımı?kızlar eskisi gibi muhabbet yok burda nedeneskiden kafama takılan herseyı burda paylasır arkadaslardan tavsıye alırdım çatlama iğnesinden sonraki 1.hafta yumurtlayan tarafımda ınce ıncı sızı oluyor ıgne batması gıbi ve sabahları özellıkle uykum cok gelıyor belırtı ıcın erken ama SİZCE BELİRTİ olabilirmibelirti için cok erken oldugunu bılıyorm ve umutlanmak ıstemıyormda
kızlar eskisi gibi muhabbet yok burda nedeneskiden kafama takılan herseyı burda paylasır arkadaslardan tavsıye alırdım çatlama iğnesinden sonraki 1.hafta yumurtlayan tarafımda ınce ıncı sızı oluyor ıgne batması gıbi ve sabahları özellıkle uykum cok gelıyor belırtı ıcın erken ama SİZCE BELİRTİ olabilirmibelirti için cok erken oldugunu bılıyorm ve umutlanmak ıstemıyormda
amin cnm inşallah benm daha önce hamileliğim oldu fakat kaybettim bene buna benzer belirtler yasayınca acaba dedim evet kendımde belirti aramamaya calısıyorm sonra cok üzülüyoruzCanım benimde ilk tüp bebek denememde aynı belirtiler oldu fakat negatif sonuçlandı. Başka arkadaşlarımzda da aynı belirtiler pozitif sonuçlandı. Çok belirtilere takılmadan sakin olmak gerektiğini anladım. Meryem suresini okumanı tavsiye ederim. Allah hayırla sonuçalndırır inşallah:))
ben en son aralık ayında aşılama yaptırdım tüp bebege gecicez ama bu arada birkaç ay yumurta takibi yapmak istedik benmkisi yumurta takiibiyle çatlatma iğnesi vurulup ilişki denedik hayırlısı daha öncede ben bu sekıl hamıle kaldım ama hepsi düştüÇatlatma iğnesinden sonraki 1. Hafta derken aşılama yada transferiniz yapıldımı?
banada aynısını söylemişlerdi ben aktarmadım gittim 300ml tekrar aldım öncekiler 600 lüktükızlar acil bi yardm edin bana ya.bugünkü kontrolümüde oldum yumurtam 15,5 mm olmuşyani pazartesi tekrar gel dediler.ama ben,m puregon 300 tek bugünlük kaldı ddiğerinin dibinde kaldı hemşire iksini birleştir dedi şırıngayla tek bi yerde topla dedi nasıl yapıcam benn bunu ya? bu arada 9 gündür vuruluyorum iğne hala 15 mm normal mi? bugün adetin 11. günü pazartesi 14. günü olcak çok geç olmuyormu aşılama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?