• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Kizlar hepinize kocaman gunaydin. Dun bi kanama yasadim dr u aradim gelmen lazim dedi gittik, crinone jele devam deyip gunde 3e cikardi, elinde crinone jeli kalip kullanmayan var mi acaba? Dualarinizi esirgemeyin lutfen, bilgisayar olmadigindan cok sik giremiyorum artik malum olaylari biliyorsunuz. Hepinizi cok seviyorum.
arkadaşım geçmiş olsun,mutlaka dinlen,bu durumu çok fazla yaşamış ve hastanede bu yüzden defalarca yatmış olan biri olarak tavsiyem (Hastanede uygulama budur)kahverengi leken geçene kadar ayaklarını yastık,battaniye vs. yukarıda sadece yemek ve wc için kalkarak dinlen.Dr un günlük işlerini yapabilirsin lafına bakma bünyeye göre değişir ama ben ne zaman kalksam kanamam oluyordu, zaten bebeşini ne zorluklarla buldun riske atmanın anlamı yok.

merhaba kızlar bende mart ayında aşılamamı yaptıracağım. size sormak istediğim şu. doktordan doktora fark var mıdır? aşılama konusunda fark nasıl olabilir yani aşılamayı her doktor aynı yapmaz mı? doktorlar konusunda çok kararsızım çünkü ilk aşılamam olucak benmde yardımcı olur musunuz yaptıranlar

kızlar elimde adaçayı ile dolaşıyorum :)yumurtam büyüsün ya yarın kontrolüm var eğerki büyümüşse aşılama yapıcaklar....offf niye solda hiç olmamış yumurta :KK43: peki sadece sağdaki yumurtanın büyümesiyle aşılama yaparlarmı. sol büyümedi diye iptall olmaz dimi?
Canım günde 3 fincandan fazla içme, herşeyin fazlası zararlı olabilir.

arkadaşım geçmiş olsun,mutlaka dinlen,bu durumu çok fazla yaşamış ve hastanede bu yüzden defalarca yatmış olan biri olarak tavsiyem (Hastanede uygulama budur)kahverengi leken geçene kadar ayaklarını yastık,battaniye vs. yukarıda sadece yemek ve wc için kalkarak dinlen.Dr un günlük işlerini yapabilirsin lafına bakma bünyeye göre değişir ama ben ne zaman kalksam kanamam oluyordu, zaten bebeşini ne zorluklarla buldun riske atmanın anlamı yok.

Canim ilgin icincok tsk ederim, dr gunluk hayatina devam edebilirsin kendini cok yormadan dedi ayni senin dedigin gibi.
Dun gece saat 11 gibi wc ye gittim. Wc kagidina silindigimde pembe islaklik farkettim, korktum, 10 dk arayla 3 kere gittim, baktim kesilmisti. Esim kurstaydi, gelene kadar dr u aradim, gelmen lazim dedi. Esim gelince gittik. Iste jeli gunde 3 e cikardi bir hafta kullan sora kontrole gel dedi. Oysaki 4gun sonra jeli birakacaktim gunde teke dusurmustu drum. Rahat bi nefes alip eve donduk. Sabah namazina kalktigimde ec ye gittigimde baya pembe, gunluk pedi dolduraçak kadar akintim oldu. Zaten oyle ki tuvaletimi yapip ellerimi yikiyorum hemen akiti gelio en basindan beri ve ben korktuguma kontrol ediodum, is te bu sabah namazinda onu gorunce korktum, jel saatime bir saat vardi ama koyup yattim, uyuyabilmek ne mumkun. Cok sukur geceden beri bi akintim yok. Kasiklarimda ara ara adet sancim var. Allah'in izniyle su 3 ayi tamamlasam biraz daha rahatlicam. Pazar gunu ben cok e kapandim diye annemler bi avm ye gezmeye goturmustu bizi. O gun biraz faxla ayakta kaldim galiba, ama simdi mumkun oldugunca uzaniyorum. Dualarini benden esirgeme benim iyi yurekli arkadasim.

Tüp bebek yaptıran arkadaşlar rahim filmi çekildiği ay hemen tedavi başlarmı yoksa 1ay aramı verilir tüp bebek için ön Görüşmeye gittiğimde doktor adet olunca rahim filmi çekileceğini söylemişti mesela bu ay adet olunca rahim filmine gitsem aynı ay tedavi başlarmı yoksa Dier ayamı sarkar yaza Kalsın istemiyorm yazın tüp bebeğim tutma ihtimali düşük diye duymuştum

Canım rahim filmi adetin 10.günü gibi çekiliyor ve doğal olarak o ay tedavi olman mümkün olmuyor...

tüp bebek için rahım filmi istenmesi cok saçma.. tüpü olmayanlara da tıkalı olana da tüp bebek yapılıyor tüpün açık olmasına ihtiyaç yokki. normal yollarda tüpte döllenip rahime yol almaya baslıyor yumurta. ama tüp bebekte zatern döllenmiş yumurta rahıme yerlestırılıyor tüpe gerek yokki

Canım rahim filmini sadece tüpler tıkanık mı diye yapmıyorlar... Rahimde ve tüplerde herhangi bir sorun şekil bozukluğu sıvı birikmesi gibi olumsuzluklar gibi birçok şeye bakılıyor canım... Bence yapmaları gayet güzel bir uygulama...

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat :rolleyes:

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Dün akşam 18:05'de bebişlerime kavuştum Allahın izni ile... Herşey gayet güzel geçti iki embriyo çözdürüldü ve ikisine gayet güzel çözüldü diye bilgi verdi embriyolog... Transferde rahat sayılırdı ve iki güzel ışığımı dolu dolu gözlerle emanet aldım, hayırlısı ile ayrılmayız inşallah... Bir saat dinlendikten sonra çıktık hastaneden, dışarıda yemek yedik ve eve gelince hemen uyudum :))))))))
Bugünde işe gitmedim izin verdim kendime... Karnımda ve kasıklarımda ağrı var sanırım normal onun dışında da iyim çok şükür... Ve Test Tarihimmmm 25 Şubat :rolleyes:
Hayirlisi olsun canım inşallah bebislerimize kavuşuruz benimde 2 tane transfer oldu 27 test gunum

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Canım ya hayırlı olur insallah. Umarım bu sefer pozitif sonucuna hep beraber seviniriz

kızlar eve geldim simdi ve adet oldum.. şimdi ben napayım ne edeyim hiç bilmiyorum ya..

Kızlar merhaba.. Bugun yani aşılamadan sonraki 14.gün test yaptırdım 89 cıktı değerim .. Kliniktekiler düşük dediler .. Dr u aradım o tebrik etti ama cuma tekrar yaptır dedi.. Sevinsem mi napsam bilemedim .. Sersem bir sekilde oturuyorum ..

Kızlar merhaba.. Bugun yani aşılamadan sonraki 14.gün test yaptırdım 89 cıktı değerim .. Kliniktekiler düşük dediler .. Dr u aradım o tebrik etti ama cuma tekrar yaptır dedi.. Sevinsem mi napsam bilemedim .. Sersem bir sekilde oturuyorum ..
dr'un dediği doğrudur. hadi hayırlı olsun.:KK9: darısı başımıza. :KK6:belirtin var mıydı?

dr'un dediği doğrudur. hadi hayırlı olsun.:KK9: darısı başımıza. :KK6:belirtin var mıydı?
Canım inşallah hamileyimdir valla tabir i caiz de mal gibi bakınıyorum:) cuma yı bekliycem.. Benim ikinci aşılamam .. Son bir haftadır yemeklerden sonra midem bulanmaya basladı .. Grip nezle gibiyim ona yordum ..bir de alt karnım cok Şiş ve bi baskı hissediyorum .. Çişin varmıs gibi bi his ... Bunın dısında birsey hissetmedim .. Mide bulantısı bu kadar erken olmaz diyorlar belki de gripten dir bende bilmiyorım ..

merhaba kızlar bende mart ayında aşılamamı yaptıracağım. size sormak istediğim şu. doktordan doktora fark var mıdır? aşılama konusunda fark nasıl olabilir yani aşılamayı her doktor aynı yapmaz mı? doktorlar konusunda çok kararsızım çünkü ilk aşılamam olucak benmde yardımcı olur musunuz yaptıranlar
fark oluyor canim ya hangisi doğru bilemiyorum iki kez asilama yapildim ikinci asilamamin 11.günü bugün ilk asilamada spermin olduğu siringayi doktor 10 dk kadar bekletti sonra cikartip yarim saat yatip sonra kalk bi kaç saat dinlen sonra normal hayatına donebilirsin özel bisey yapmana gerek yok dedi ikinci yeni yaptirdigim asilamada Dr spermin olduğu siringayi direk bosaltip cikartti yarim saat bi bacagini diğerinin üstüne atip bekle 3 gün dinlen dedi bilemiyorum ilki tutmadi 3 yumurta oluşmuştu bu kez tek yumurta oluştu hayirlisi bu kez tutar insallah

kızlar eve geldim simdi ve adet oldum.. şimdi ben napayım ne edeyim hiç bilmiyorum ya..
Canım ben de üzüldüm senden çok umutluydum ama ümidini kaybetme Allaha şükür aşılama yada tüp bebek yaptırabilecek duruma ve yumurtaya sahibiz. Ne bayanlar var yumurtaları oluşmuyor halimize şükretmemiz lazım. Ben bu ay ilk defa aşılamadan dolayı ara kanama yaşadım 3 gün sürdü Dr bu kanama tehlikeli olabilir gebeliği engeller diğer ayda bekleyelim bakalım dedi ve ben yeniden kanama yaşadım 1 günlük daha da normal adetim gelmedi vücut dengem şaşırdı resmen ben ne yapçam bilmiyorum bekliyorum hayırlısını isteyelim hayırlısı olsun canım kendini strese sokup ta üzülme lütfen....

Evettttt Kızlarrrrrrrrr,

Hayırlı olsun canım inşallah yumoşlar annelerine sıkı sıkı tutunur.

Tebrikler canım, canını hiç sıkma inşallah değerin artar ,döllenme 1 gün bile geç olsa değer farkeder ,güzel haberlerle döneceksin gibi geliyor bana,Allahım bebeğini korusun.

acildirrr kızlar hastaneden geldim yumurtam solda 13 mm olmuş ..anlamadığım şu pazartesi günü gittiğimde sağda 10 mm var demişlerdi şimdi yok

Back