Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Canım değişebiliyor .. sağlıklı bi yumurta değilmiş demek ki gitmiş.. yenileri gelir rahat ol sen ...
AMA ÇOK ÜZGÜNÜM BUGÜN 7. GÜN DAHA 13 MM OLMUŞ CUMA GNÜ TEKRAR ÇAĞIRDI DOKTOR BEN NAPICAĞIMI ŞAŞIRDIM BÜYÜMÜYOR DEMEKKİ BİRDE NASIL OLURDA SAĞDA GÖRÜNEN YUMURTA BUGÜN GÖRÜNMEZ?ADAÇAYI İÇİYORUM ZARARI OLURMU?PUREGON İĞNENİN ETKİSİNİ AZALTIR FALAN DEDİ Bİ KAÇ KİŞİ SİZCEDE BÖLE BİŞEY OLURMU .BÜYÜTMEK İÇNİ NAPIYIM BEN

üzülmee... hersey yolunda su an aslında ..benimde 7. günde 10 13 14 olarak 3 tane vardı dozumu artırdı 100 yapıyordum 150 ye cıkardık , 3 gün sonra gittiğimde 18 ve 19 iki tane vardı .. ve ertesi günü aşılandım ... adacayı günde bir bardak iç zararı olmaz canım .. ben de içmiştim..

ilacın etkisini alır götürürmüş falan dediler de korktum bende .cuma gününe kadar 17 mm olursa pazartesi aşılamamı yaparlar dimi.birde tek tarafta olmuş

benim 8. gün 11 mm idi. üzülmene gerek yok onlar büyürler.

1 tane saglıklı olgun olması yeterli zaten... cumaya kadar 17 olur bence de...
İNŞALLAH CANIM YA ..ama işte kafama takıldı pazratesi doktor sağda var sadece oda 10 mm demişti.bugün ise sağda yok solda 13 mm var dedi başka bi doktorda.cuma tekrar gidicem.inşallah cumartesi çatlatma iğnemi vurulup pazartesi aşılamam olur artık adaçayı içiyorum,başka ne yiyip ne içiyim

canım belkı sol yerıne sağ demıstır olabılır..
bu arada yumurta sayısına hıc takılma bu ay 4-5 yumurtam vardı tutmadı ıste adet oldum dun. arkadasın ıse 1 yumurta tutmus. kader kısmet

kızlar eve geldim simdi ve adet oldum.. şimdi ben napayım ne edeyim hiç bilmiyorum ya..

Canım çok üzüldüm gerçekten. Bence aşılama olayına artık çok fazla para harcama. Tüp bebek için rapor almaya çalış.
Rapor alırsan tüp bebek çok ucuza geliyor. İlla devlette yaptırman gerekmiyor. Sen al raporu git özelde yaptır tüpünü. Birde çok zayıf olmakta iyi değil. Biraz kilo almaya çalış. Gerekirse vitamin kullan. Kan değerlerin hep yüksek olsun B12, Demir v.s

canım kan degerlerım baya ıyı ama kılo almak da ıstıyorum. mıllet tedavıyle şişer ben ıyıce zayıfladım 46 kıloya dustum.. zaten bıraktım artık bırkaç ay kafamı dınlıcem doktora da gıtmıcem kendıme zulmedıyorum

selam kızlar. bayadır girmiyodum.
herkesler iyidir inşallah. ben haftaya hacamat yaptırmaya gidiyorum inşallah. değişiklikleri bildiririm size.

persa33, canım uzun zamandır buraya yazmıyordum. inan senin için yazıyorum şuanda. Ben de kendimi sana benzetiyorum. Biz kafamıza çok takıyoruz ondan olmuyor. Biraz akışına bırak inan ki şuraya yazıyorum senin tedavisiz çocuğun olacak. Çünkü sorununuz yok. Biraz kendini dinle, rahatla, oluruna bırak bir kaç ay sonra tedavisiz hamile haberini alacaz. Benim de aşılama tutmadı. Hiçbir sorunumuz yok ama kafaya çok takıyoruz, kendi kendimizi yıpratıyoruz. Senin bebeğinin olmaması için bir engel yok, sadece zaman ve oluruna bırakma. Allah'ın planladığı bir zaman var bizim için. Herşeyde vardır bir hayır. Biz çok üzülüyoruz ama ben biliyorum Güzel Rabbim bizim için en doğrusunu planlıyor. Dediğim gibi tüpe bile gerek kalmadan anne olacaksın tatlım. Kendinizi rahat bırakın Allaha sığının. Ben de şimdi öyle yapıyorum.

yanı o kadar haklısınki.. o kadar hassaslasmısımkı bu mesajını okurken bıle aglamaya basladım.. Allaha sıgınmaktan baska yol yok.. o ne zaman ol derse olacak.. ınsallah kuzum guzel haberlerı verecez bırbırımıze, buna yurekten ınanıyorum.. Allah yardımcımız olsun

Sakın ağlama, bitanem herşey çok güzel olacak önce Rabbim sana eşine uzun ömürler versin sonra bebeğin de gelecek hem de kendiliğinden. Rahat ol, etrafındaki güzelliklerin tadını çıkar. Hayat o kadar güzel ki inan...Mutluluk gözyaşların olsun inşallah bundan sonra. İnan içimden geldi sana yazmak. Senin bebeğin olmaması için hiçbir neden yok. Sadece sabır ve tevekkül. Herşey güzel gönlünce olsun arkadaşım dualarımda sen de varsın.

Çok güzel yazmışsın. Gerçekten öyle. Buna odaklanmayı bırakıp hayattaki diğer güzelliklerin tadını çıkarsak, strese falan girmeyiz. persa33 tatile falan gidin, kafanı biraz dinle en iyisi.

Çok güzel yazmışsın. Gerçekten öyle. Buna odaklanmayı bırakıp hayattaki diğer güzelliklerin tadını çıkarsak, strese falan girmeyiz. persa33 tatile falan gidin, kafanı biraz dinle en iyisi.
teşekkür ederim canım. Rabbim bizim için en hayırlısını verecek inşallah. Ben 2 yıl önce ne olur hamile kalayım diye dua ettim. Kaldım da kendiliğinden ama 10. haftada kaybettim bebeğimi. Niye olmuyor derken bir de kaybettiğime yandım 2 seneme mal oldu. İnan Özgecan'ın ailesi aklıma geldikçe şükrediyorum. şimdi Herşeyin hayırlısını ver Allahım diyorum. Allahım inşallah tez zamanda hayırlı evlatlar bize de verecek. Ama biz hayatın kıymetini bilelim buna üzülürken başka acılarla yanmayalım. şu bu bahane vakiti gelince Allah yazdıysa bizler de anne olacağız inş. Ama Rabbim bana ana olmayı nasip etmezse de yine şükredeceğim. Hayırlısı bu diyeceğim. Ondan gelene açtım elimi, O benim için doğrusunu bilir zaten.

Selam kızlar bu ay aşılama yaptırmadım yumurta takıbıyle 13 subat catlatma ıgnesı 14 .15.16subat ilişki ve sonuc beklıyorm bugun 6.gün ve felaket uykum gelıyor aksamlarıda erken yatıyorm heryerde uyuyasım gelıyo daha öncekı hamılelıklerımdede hep uykuyla hıssetmıstım baska belırtı yasamamıstım ama uykuda bukdar erken olurmuki göğüslerimde hassaslasmada şişlikte yok :) ama içimden bi ses bu ay var diyor çünkü kasıklarımda arada iğne batması oluyor 6.günde uykumun gelmesı hamılelıkten degıldır dımı ben boşa umutlanmayım

Allah sevincini tamamına erdirsin,o mutluluğu,o coşkuyu,test sonucundaki o mucizenin sayısalını sen de gör inşallahhh.

Gerizekalı klinik çalışanları neye göre düşük demişler pardon? Beta-hcg >5 olması gebelik denmesi için yeterli.her gebelik haftasınında kendi içinde taban ve tavan presantal değerleri var.sizin 4 haftalık gebelik sanıyorum,bunun tabanı 9,5 tavanı 750.ne yapmaya çalışıyo bu insanlar anlamıyorum.benimde 4. Haftada 150 çıkmıştı ama çoğul gebelik benimki.hayret bi olay ya,sinirim zıpladı bak şimdi canım sen tıka kulaklarını dr unu dinle.ben de tebrik ederin seni.Allah tamamına erdirsin inşallah.bundan sonrası için dikkatli olman gereken yaklaşık 10 haftalık bi sürecin var.güzelce yat uzan dinlen.2 gün sonraki testindeki değer 2 ye katlamışsa hele ok dir bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…