• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Bendw belirtilere takılma mak kanısındayım. .bekleyip görmek lazım bence zamanını bekle şu belirti bu belirti deme. ..
ben zaten pek kendimde belirti aramam belirti olsa dahi yok üşütmüşümdür yok şundan bundan diye başka seylere yorarım ilk defa bugun acaba dedim içimde sanki birşeyler dönüyor gibi :) hayırlısı tabi alıştım artık 2 senedir oldu olucaklardan olduktan sonra düştü düşücek cok zor cok suan bana bbek hayal gibi geliyor mucize gibi hayal gibi

Günaydın hanımlar. Bugün klomen kullanışımın 4. günü, adetiminde 8. günü ve hala lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor. Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı ?
cnm bende klomenle tedavı oldum bırcok ay ama hıc kanama gelmedı acaba adetın mı uzun sürdü bence sakıncas olmaz zaten klomene adetlı baslıyorsn bende klomen fayda etmıyo artık gecen ay hıc yumurta oluşmadı klomen +iğne tedavisi uyguluyo doktorum

ben zaten pek kendimde belirti aramam belirti olsa dahi yok üşütmüşümdür yok şundan bundan diye başka seylere yorarım ilk defa bugun acaba dedim içimde sanki birşeyler dönüyor gibi :) hayırlısı tabi alıştım artık 2 senedir oldu olucaklardan olduktan sonra düştü düşücek cok zor cok suan bana bbek hayal gibi geliyor mucize gibi hayal gibi
Evet çok iyi Ysparsın canım. .zamanı gelince test yapıp öğrenmek en güzeli. .canım çok zor bi süreç gerçekten ama ne olur hayal gibi filan deme..rabbim bizlere de nasip eder inş. .. nw yapalım umut içinde yaşayıp Bekleyecez. .

Nedn bu kadardüşük dozlarınız?özel bi nedeni varmı?ben ve tanıdığım çoğu arkadaşım 225 oluyoduk.5-6 günde yumurtalarımız 18-20mm olmuştu.değişik geldi bana açıkcası
Söyle Söyleyeyim ; 21 Ocak son adet tarihim 3 subat aşılama günüm .dozları sanırım yumurta sayısı ve hali hazırda olan Boyutları ile ilgili belirliyorlar .. Benim dr zaten üçten fazla yum olunca aşılamayı iptal ediyor

Gerizekalı klinik çalışanları neye göre düşük demişler pardon? Beta-hcg >5 olması gebelik denmesi için yeterli.her gebelik haftasınında kendi içinde taban ve tavan presantal değerleri var.sizin 4 haftalık gebelik sanıyorum,bunun tabanı 9,5 tavanı 750.ne yapmaya çalışıyo bu insanlar anlamıyorum.benimde 4. Haftada 150 çıkmıştı ama çoğul gebelik benimki.hayret bi olay ya,sinirim zıpladı bak şimdi:KK20: canım sen tıka kulaklarını dr unu dinle.ben de tebrik ederin seni.Allah tamamına erdirsin inşallah.bundan sonrası için dikkatli olman gereken yaklaşık 10 haftalık bi sürecin var.güzelce yat uzan dinlen.2 gün sonraki testindeki değer 2 ye katlamışsa hele ok dir bu iş:KK74:
Canım sağol:) ve bugun ikinci testi yaptırdım :)279 cıktı ... Simdi de acaba ikiz olanilri mi demeye basladım :) Allah sana da o melekleri sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım

Canım sağol:) ve bugun ikinci testi yaptırdım :)279 cıktı ... Simdi de acaba ikiz olanilri mi demeye basladım :) Allah sana da o melekleri sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım
Hadi gözün aydın canım Benim,tebrik ederim.test sonucuyla çok bağdaşmıyor ikiz konusu,muaynede belli olur ancak.boşver takılma detaylara,tadını çıkarmaya bak:KK68:

Söyle Söyleyeyim ; 21 Ocak son adet tarihim 3 subat aşılama günüm .dozları sanırım yumurta sayısı ve hali hazırda olan Boyutları ile ilgili belirliyorlar .. Benim dr zaten üçten fazla yum olunca aşılamayı iptal ediyor
Hmmm,aşılamada böyle sanırım.eşinin sperm sayısı kaçtı bu arada sakıncası yoksa?

kızlar acil bi yardm edin bana ya.bugünkü kontrolümüde oldum yumurtam 15,5 mm olmuş:KK43: yani pazartesi tekrar gel dediler.ama ben,m puregon 300 tek bugünlük kaldı ddiğerinin dibinde kaldı hemşire iksini birleştir dedi şırıngayla tek bi yerde topla dedi nasıl yapıcam benn bunu ya? :KK43: bu arada 9 gündür vuruluyorum iğne hala 15 mm normal mi? bugün adetin 11. günü pazartesi 14. günü olcak çok geç olmuyormu aşılama için
benım ılk 2 asılamam 13. gun yapıldı 3. ise 11. gun
yeterlı boyuta gelmesıdır onemlı olan kacıncı gun oldugunun onemı yok

benım en son asılama yaptırdıgım dr ıse 3ten az olunca ıptal edıyor:) saka gıbıler ya

Hayır,kasdettiğim şuydu.aşılama için yeterli şartları oluşturmayan çiftlere dahi defalarca aşılama önerip sömürüyorlar en sonunda da olmuyor artık tüp bebeğe geçelim diyorlar.en basiti erkek nedenli infertilitede teknik olarak erkeğin en az 5 milyon İLERİ HAREKETLİ sperme sahip olması gerekiyorki çifte aşılama denetebilinsin ve başarı elde edilsin.ama sizde konuşun bakın bir buradaki onlarca arkadaşın eşinin zaten toplam sperm sayısı bile 5 milyonun altında yada biraz üzerinde.hareket oranını ortalama %50 düşünürseniz verdiğim rakamın altında kaldığını görmüş oluruz.yada rahim yapısı ince,yumurtalık rezervi düşük yada kapasitesi yavaş hanımlarada gözlerini kırpmadan denetiyorlar.aşılamada yumurta toplama yapılmadığı için kadının yumurta kalitesi hakkında bilgi sahibi olunamıyor.
sana katılıyorum,, asılama kosullarının altında olanlara bıle yapılıyor..
ben ucretsız 2 asılama yaptırdım hatta 2.yı yaparken doktora sordum(kı docent kendısı) bu da tutmazsa tup bebege mı gececez dıye.. hayır dedı asılama gıbı basıt bır yontem varken tup bebeğe gecmeyız bır kac kez daha denerız dedı.. orası ıcıme sınmıyordu ve son olarak zede denedım sansımı yıne olmadı. bırkac ay kafamı dınlıcem..
mıkroenjeksıyon toplamda ne kadara mal oldu sana..

sana katılıyorum,, asılama kosullarının altında olanlara bıle yapılıyor..
ben ucretsız 2 asılama yaptırdım hatta 2.yı yaparken doktora sordum(kı docent kendısı) bu da tutmazsa tup bebege mı gececez dıye.. hayır dedı asılama gıbı basıt bır yontem varken tup bebeğe gecmeyız bır kac kez daha denerız dedı.. orası ıcıme sınmıyordu ve son olarak zede denedım sansımı yıne olmadı. bırkac ay kafamı dınlıcem..
mıkroenjeksıyon toplamda ne kadara mal oldu sana..
4900 tl micro enjeksiyon,yaklaşık 1000-1200de ilaçları 6000 civarı.bence maddi manevi dinlen,toparlan ve doğru bir seçimle bebişlerine kavuş.nefret ediyorum bu tüccar kafalı dr lardan:KK20:

AMA ÇOK ÜZGÜNÜM BUGÜN 7. GÜN DAHA 13 MM OLMUŞ CUMA GNÜ TEKRAR ÇAĞIRDI DOKTOR BEN NAPICAĞIMI ŞAŞIRDIM BÜYÜMÜYOR DEMEKKİ BİRDE NASIL OLURDA SAĞDA GÖRÜNEN YUMURTA BUGÜN GÖRÜNMEZ?ADAÇAYI İÇİYORUM ZARARI OLURMU?PUREGON İĞNENİN ETKİSİNİ AZALTIR FALAN DEDİ Bİ KAÇ KİŞİ SİZCEDE BÖLE BİŞEY OLURMU .BÜYÜTMEK İÇNİ NAPIYIM BEN
üzğlme canım benimki 14 günde büyüdü ve seninki gibi 7. günde 13 mm filandı.yavas yavas büyümesi daha iyi bence.hayırlısı olur inşallah

Çok kesin demişsiniz işe yaramıyor diye ama olumlu sonuç alanlar var burada. Herkes olumsuz sonuç alacak diye bir şey yok öyle olsa dr'lar önermez, sonuç alınmıyor diye kimse de denemez.
evet beni,m mesela bende pco vardı aşılama tedavisi ile sadece iki yumurtam oluştu ki zaten fazla yumurtaya gerek yok aşılamada.ve 16. gün aşılamam yapıldı ve çok şükür ikiside tuttu.bende şimdi ikiz bekliyorum.yani rabbim ne zaman nasip edecek hiç belli olmuyor.darısı herkeze inşallah

Back