Canim ilgin icincok tsk ederim, dr gunluk hayatina devam edebilirsin kendini cok yormadan dedi ayni senin dedigin gibi.
Dun gece saat 11 gibi wc ye gittim. Wc kagidina silindigimde pembe islaklik farkettim, korktum, 10 dk arayla 3 kere gittim, baktim kesilmisti. Esim kurstaydi, gelene kadar dr u aradim, gelmen lazim dedi. Esim gelince gittik. Iste jeli gunde 3 e cikardi bir hafta kullan sora kontrole gel dedi. Oysaki 4gun sonra jeli birakacaktim gunde teke dusurmustu drum. Rahat bi nefes alip eve donduk. Sabah namazina kalktigimde ec ye gittigimde baya pembe, gunluk pedi dolduraçak kadar akintim oldu. Zaten oyle ki tuvaletimi yapip ellerimi yikiyorum hemen akiti gelio en basindan beri ve ben korktuguma kontrol ediodum, is te bu sabah namazinda onu gorunce korktum, jel saatime bir saat vardi ama koyup yattim, uyuyabilmek ne mumkun. Cok sukur geceden beri bi akintim yok. Kasiklarimda ara ara adet sancim var. Allah'in izniyle su 3 ayi tamamlasam biraz daha rahatlicam. Pazar gunu ben cok e kapandim diye annemler bi avm ye gezmeye goturmustu bizi. O gun biraz faxla ayakta kaldim galiba, ama simdi mumkun oldugunca uzaniyorum. Dualarini benden esirgeme benim iyi yurekli arkadasim.