- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
- Konu Sahibi Happy Meal
- #1.061
Anliyorum seni canim tup bebek aklinda baska bi yerde son care, bi umut dimi..Sende cok badireler atlattin galiba yanlis hatirlamiyorsam Allah hicbirimizin emegini bosa cikartmasin, hakkimizda hayirlisini versin, hayirli, saglkli evlatlar nasip etsin insallah bize...benimde gonlum asilamayi dene 1 kere diyor..kismet bu yola girdik artik basliycam neyse kismetimizde gorucez canimÇook tebrik ederim canım. Sağlıklı sıhhatli kucağına almanı dilerim.
Merhaba canım. Sanırım sende pcolusun. Benim de en son adet tarihim 30 aralık. Aynen ben de ısrarla söktürücü içmeden bekliyorum. Adet olunca aşılamaya geçicez. Bir iki hafta geç olsun ama temiz olsun diyorum. Pcolularda geç döllenme çok sık rastlanan bir durum. Bende umut kırıntısı bile yok aslında ama ya hamile olursam ve bir hata sonucu bebeği kaybedersem gerçekten çok üzülürüm. Hiç olmamasından daha fazla bu üzer beni. O yüzden ısrarla bekliyorum. Şeker ilacımı içmeye devam ediyorum. Böyle işte.
Canım ben kişisel fikrimi söyleyeyim. Maddi durumun nasıl bilmiyorum ama aşılamanı ya devlette ücretsiz yaptır yada fiyatı uygun olan özeller var onlardan birinde yaptır. Demek istediğim aşılamaya çok fazla para dökme.
Kiminin ilk aşılaması tutuyor. Kimi 5 kez aşılama yaptırıyor tutmuyor. Doktorunda dediği gibi tüp bebek de şans daha yüksek ama şunu da söylemem lazım burada tüp bebek yaptıran arkadaşları ortalamaya vurursam yarı yarıya diyebilirim. Doktorlar sana %90 bile şans verseler inanma. Maksimum %50 şansımız var bence. Bu benim tamamen forumdaki kişisel izlenimlerime dayalı bir yorum tabi.
Bende devlette aşılamaya başlıcam bu ay. Aslında ev almak için biriktirdiğimiz bir miktar para var. Onunla tüp yaptırıp ev hayallerini erteleyebiliriz ama tüp bebek benim en son umudum. Eğer o umudumu da yitirirsem çocuk olayını tamamen hayatımdan çıkarırım diye korkuyorum.