Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Merhaba kızlar. Ben eve yeni geldim. Rahim filmi çektirdim. Omuzlarımdaki bir yükten kurtuldum. Zaten yüzüm sapsarı olmuştu. Sağolsun doktorun eli çok hızlıydı ve hemşire çok konuştu, teselli etti. Güzel bir şekilde atlattım bu süreci. Hemşire rahim filminden sonra ilk 3 ay içinde hamile kalanı çok gördüm dedi. Doktor da inşallah sen de kalırsın da doğumunu da ben yaptırırım dedi. Tabi ben yine de pek umutlanmadım çünkü benim bebek olmama sebebim belli "polikistik over"
Rahim filmini de iş olsun diye çektirdik işte. Bakalım neler olacak.
ah ah bana da dediler onu 3. ayım hsgde..
beli olmaz ınsallah senın olur canım

canım benim cevabın için teşekkür ederim :)
öncelikle eşimle aramın bozulması zaten hiç korunmama rağmen hep hüsranım ve doktora başladığımda doktor isteklerine göre hareketle ilişkilerimiz oldu, ama öncesinde de sonrasında da korunmadık ve hiç hamilelik yaşamadım, doktora başlayınca yıpranma sürecine girdik ama ilişki devam etmesine rağmen robotlaşmıştım sadece, ama adanadaki doktorum o kadar iyiki rahim içindeki polipi ve rahim daralmasını o buldu ama sonrasında hemen tüp bebeğe geçemeyiz, maddi anlamda zaten zor, adanadaki doktorum zaten bana önerdi ssk nın uygunluğundan yararlanman için iki iğneli aşılama yaptırabilirsin o zaman daha rahat olursun istersen dedi, bu arada benim yaş 35 şubatta 36 olucaz eşimle beklemek istemiyorum, o yüzden 2 tane iğneli aşılama yaptırırım ve sadece 3-4 ay kaybım olur diye düşündüm, çok lüksüm kalmadı beklemekte sıktı koşturmaca yordu, haa bu arada ameliyat yeni bitti rahim toparlanma aşamasında ki kendimi iyi hissettikten sonra doktora başlamadan ben normal deneyeceğim, belli olmaz bu işler :) ama iğneli yaptırcam olmaz isede benim tanıdığım normal hastanede yaptırmaya başlamış yeni ve o ilaçları kendin alıyormuşum özele giriyor dedi ve başka testlerde yaptırmış tabi 1500 civarı harcadık dedi, ben şimdi ilaçlar tane ilemiş sanırımki deneyimlerinizi merak ediyorum ne harcandı neler oldu, ben mecburum bunu yaptırmaya, çünkü sigortalı isen ve 2 iğneli aşılaman var ise 3 yılı geçkin evliliğinde var ise ilk tüp bebeği 480 civarına yapıyo ve 3 hak veriyor tutmaz ise 2. aşılamada fiyat düşüyor

bunu denemem lazım
ya senin yazdıklarını okuyunca ne dusunecegımı bılemedım. mersınden berıne denk geldım dıye sevındım oncelıkle.
ben de 2 senedir gebe kalamadım ve sorununuz yok dıyorlar..
bu hafta 2. asılamayı yaptıracam.. yarın yumurta olcumu var..
ben 2 asılamadan sonra tup bebek raporu alırım dıye hayal kuruyordum.. resmıyette 4 yıldır evlı gorunuyoruz.. sıgortamız var tek eksık asılamaydı..
pek umıtlı degılım amac rapor almak aslında.. ilk asılama tutmayınca umıtlerım kırıldı..
ama benım yumurtalar klomene cevap verıyor dıye dr ıgneye gerek yok dedi. sımdı ben rapor alamayacak mıyım ya :KK43:

Kızlar selam benim aralığın 22 sinde asilamam yapıldı. 7.9.10.ve 12.gunleri evde test yaptım hepsi pozitif cikti 12. Gün yaptığım da ilk önce yok Sansam da ışığa tutunca silik çizgiyi gördüm. Bu gecede devlet hastanesinin aciline gittim kan verdim ve sonuç 0.420 yani negatif.Cok şaşırdım. .Bir daha asla gebelik testine para vermem.

Kızlar selam benim aralığın 22 sinde asilamam yapıldı. 7.9.10.ve 12.gunleri evde test yaptım hepsi pozitif cikti 12. Gün yaptığım da ilk önce yok Sansam da ışığa tutunca silik çizgiyi gördüm. Bu gecede devlet hastanesinin aciline gittim kan verdim ve sonuç 0.420 yani negatif.Cok şaşırdım. .Bir daha asla gebelik testine para vermem.
Şaka gibi haram olsun onlara verdiğin para neden dersen Umutlarını alt üst ettiler ..benim bile sinirlerim bozuldu ..üzülme canım Rabbim kucaklarımızı doldursun

Valla bu erken gebelik testleri gerçekten hikâyemis. Yazık o kadar para veriyorsun ama doğru sonuç alamıyorsun. 1 tane yapsam hadi yanıldı dicem.sadece 1 tanesi 4.tl lik testi. Onda bile 2.cizgi cikmisti.

Canım Aralık 29 da adetimin 3. günü doktora gittim Önceki ay klomen işe yaramadı diye iğne kullanıyorum şu an bu hafta da aşılama yapılacak. İlk başta özele gidiyorum ve özel de de iğne için rapor çıkartılıyor ve iğneler çok daha hesaplı alınıyor.Raporsuz kesinlikle alma Dr dediğine göre 1800 tutuyormuş. İğnenin adı Pregon 600 UI, 3 kutu yazdı. Raporla 350 TL ödedim Ve aşılama tedavisi de 350 tl Pregonu kalemi ile göbeğime akşam 8 de vuruyorum. Cuma günü gittiğimde 5 6 tane yumurtam oluşmuş iyi dedi ama hastayım çok kötü öksürük var Afedersin Alt kısmım çıkack gibi oluyor Dr kızdı kendine bakmıyorsun önemli kıymetli bir tedavi görüyorsun kendi şansını 10 üzerinden 7 ye indirdin dedi moralim sıfır durumda şu an. O halde yapmayalım boşuna masraf etmeyelim dedim başladık artık yumurtalar iyi durumda deneyeceğiz dedi. Hepimizin Hakkında Hayırlısı Olsun. 4 ay önce 5 aylık hamileyken kaybettim bebeğimi kalbi durdu. Allahım sabrını bir şekilde veriyor Nasıl Atlatacağım derken günler geçti unutulmasa da hayat devam ediyor. Kaderin önüne geçilmiyor... :KK43:

inşallah herşey pozitif gelişir sonu çok büyük mutluluk olur YARABBİM

ya senin yazdıklarını okuyunca ne dusunecegımı bılemedım. mersınden berıne denk geldım dıye sevındım oncelıkle.
ben de 2 senedir gebe kalamadım ve sorununuz yok dıyorlar..
bu hafta 2. asılamayı yaptıracam.. yarın yumurta olcumu var..
ben 2 asılamadan sonra tup bebek raporu alırım dıye hayal kuruyordum.. resmıyette 4 yıldır evlı gorunuyoruz.. sıgortamız var tek eksık asılamaydı..
pek umıtlı degılım amac rapor almak aslında.. ilk asılama tutmayınca umıtlerım kırıldı..
ama benım yumurtalar klomene cevap verıyor dıye dr ıgneye gerek yok dedi. sımdı ben rapor alamayacak mıyım ya :KK43:

canım sonrasında tüp bebek yaptırmam gerek ise doktorunla açık açık konuş, klomene cevap veriyor olsan bile iğnelide ısrar et ve en azından 2 tanesi öle olsun. bende klomene cevap veriyordum ama devletin tüp bebek için şartını duyunca yıkıldım bak işte, şimdi 2 tane iğneli yaptırmak zorundayım, hepimize Allah yardımcı olsun

Artniyetizm Amin canım çok sağol. İnşallah HEPİMİZİN emekleri boşa çıkmasın, mis kokulu bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun hayırlısıyla...

Bu arada o testlerin pozitif çıkma sebebi aldığımız hormonlardan kaynaklanıyor mesela ben şu an göbekten iğne oluyorum ve çatlatma yapılacak ardından hemen test yapsam pozitif çıkar doktor yanında çalışan arkadaşım söyledi en az 12 değil de 14 gün sonra test yapılması gerekiyormuş sanırım.

Cok uzuldum canim hayirlisi olsun diyelim bi dahakine tutar insallah bende test alicaktm vazgectim seni duyunca adet gunumu beklicem

günaydın kızlarr
az önce doktordan geldim, megononlar işe yaramış yumurtalar istediğm gibi dedi.. çatlatma iğnesini yaptı yarın aşılamam olcak

cnm çok üzüldümm yaa inan çok umutluydum senden :KK43:

Canım Hayırlı Olsun İnşallah Güzel Haberler Verirsin Bizler de Umutlanırız
Benim aşılama sanırım Çarşamba Perşembe gibi olacak tahminim ama bu gün net bilgi verecek doktorum saat 3 te randevum İnşallah her şey iyi gider çok huzursuzum içimde olmayacak gibi his var :110:

ah ah bana da dediler onu 3. ayım hsgde..
beli olmaz ınsallah senın olur canım

Aklıma direk sen geldin zaten. Ben elimden geleni yapıcam. Artık gerisi kısmet. Zaten birkaç ay daha olmazsa ben özelde tüp bebek yaptırıcam. Ona çok ümit bağladım. Hatta ikiz olur ne güzel falan diye hayaller kuruyorum.

Artniyetizm Amin canım çok sağol. İnşallah HEPİMİZİN emekleri boşa çıkmasın, mis kokulu bebeklerimizi kucağımıza almak nasip olsun hayırlısıyla...

Bu arada o testlerin pozitif çıkma sebebi aldığımız hormonlardan kaynaklanıyor mesela ben şu an göbekten iğne oluyorum ve çatlatma yapılacak ardından hemen test yapsam pozitif çıkar doktor yanında çalışan arkadaşım söyledi en az 12 değil de 14 gün sonra test yapılması gerekiyormuş sanırım.

iyi düşünelim iyi olsun inşallah, sonuç pozitif olsun sonuna kadar herşey yolunda gitsin inşallah, AMİNNN

Çatlatma iğnesinin etkisi hemen geçmediği için 10-12 günden önce test yaparsan pozitif çıkar.

Aminn İnşallahh... Kist oluşsa bile sorun olmaz dedi doktorum 1 ayda temizlenirmiş dediğine göre bende çok korkmuştum. Okuduğuma göre doğum kontrol hapı ile 1 ayda düzeliyormuş canım...

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,
1,5 yıllık evliyim aşılama yaptırmak istiyoruz.5 gün ilaç kullandım bugün kontrle gittm ama yumurta göremdi gbi biri 16 mm dedi çarşamaba gece çatlatma iğnesi vurulp cuma da aşılamaya gitcm:KK43:Dediklerinizi çok anlamıyorum iğneli tedavi dedğiniz şey ne bana sadece 1 çatlatma iğnesi verdi bir de aşılma zor mu özelde yaptırcam 5 dak. iş dedi hemşire ama korkuyorum zaten umudm da çok yok aşılam mak.%25 miş..Ama Rabbim büyük inş. bizler için de mucize olur ve bebişlermze kavuşuruz.

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım,
1,5 yıllık evliyim aşılama yaptırmak istiyoruz.5 gün ilaç kullandım bugün kontrle gittm ama yumurta göremdi gbi biri 16 mm dedi çarşamaba gece çatlatma iğnesi vurulp cuma da aşılamaya gitcm:KK43:Dediklerinizi çok anlamıyorum iğneli tedavi dedğiniz şey ne bana sadece 1 çatlatma iğnesi verdi bir de aşılma zor mu özelde yaptırcam 5 dak. iş dedi hemşire ama korkuyorum zaten umudm da çok yok aşılam mak.%25 miş..Ama Rabbim büyük inş. bizler için de mucize olur ve bebişlermze kavuşuruz.
cnm hiç korkulacak bişey yok hemşirenin dediği gibi 5 dk bir işlem aynı alttan muayne gibi hiç korkma
iğneli tedavi deikleri yumurtayı klomenle değil iğneyle büyütüyolar o

X