Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Hepinizin yeni yılını kutluyorum :KK54:

Geçmişe dönük yazıları okudum ve sizleri çok karamsar gördüm kızlar.
Bence biraz kafanızı ve ruhunuzu rahatlatın. 3. kişilerin sizi ağlatmasına izin vermeyin.
Deyin ki " Benim gözyaşlarım o gereksiz insanlar için akmayacak kadar değerlidir."
Dünya bir tarafa kocanız bir tarafa olsun. Asla kimsenin aranıza girmesine izin vermeyin.
En önemli kurallardan biri de sakın dır dır etmeyin :) çünkü erkelerin en nefret ettiği şeydir bu.
Çok sevin, çok değer verin ama aşırı ilgiyle de boğmayın. Bu da kural iki :) Malum sonra popoları kalkıyor.
İlişki tarihleri benim eşim içinde işkence ama naz yaptıgı için değil garibin performansı düşük ne yapsın :)
Özel hastaneye gidiyorum ve muayene ücretlerim çok yüksek. " O kadar para veryoruz bari boşa gitmesin" diyor.
Zar zor yapıyor işte bir şeyler garibim.
Bugün adetimin 2. günü sabah hormon testi için kan verdim. Rahim filmimi de salı günü çektiricem ve bütün tahlil işlemlerim bitmiş olacak.
Eşimde ocak başında ve sonunda iki kez sperm verecek. Onun sonuçlarını beklicez. O biraz vakit kaybettirecek bize.

Alenay Alenay canım keçiboynuzu kürü yap eşine mutlaka, vakıt olmaz dıyorsan keçiboynuzu pekmezi yada özü yedir. Geç olsun güç olmasın canım.. 1 ay erken veya geç çok farketmez..
İnşallah sabrın sonu selamet olur

Alenay Alenay canım keçiboynuzu kürü yap eşine mutlaka, vakıt olmaz dıyorsan keçiboynuzu pekmezi yada özü yedir. Geç olsun güç olmasın canım.. 1 ay erken veya geç çok farketmez..
canım benim bu ay ki aşılamam çok ani olmuştu eşim hiç hazırlanamamıştı ki , bizim eşimde sorun var, şu keçi boynuzu kürü nasıl olacak detaylı yazarmısın ? bu önümüzdeki ay bari boşa gitmesin ..

Evet canım aylardır keçiboynuzu kürü yapıyorum.
Benim ki de bir cins. Ben kaynatıp suyunu içirmek için alıyorum keçiboynuzunu. Katır kutur hepsini yiyip bitiriyor keçi gibi :KK70:
Keçi boynuzu pekmezi aldım. Birde kuruyemiş yediriyorum ceviz, kaju, fındık, kabak çekirdeği v.s

Kız kardeşlerim, güzel anne adaylarım, iyisiyle kötüsüyle 2014 geride kalıyor.

kasım ve aralık topiklerinde sayfa sayısı olarak rekora gitmiştik, 2015'i ay ay bölmeyelim sohbet hiç bölünmesin istedim :)

2015 te hepimize bol bebişli, sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorum sevdiklerimizle :)

konuya gelen arkadaşlar beğenirlerse sevinirim.

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

yeni yılımız sağlık, bebiş, bereket, mutluluk getirsin inşallah :)

Bismillahirrahmanirrahim...

Happymeal cim topic in hayırlı olsun canım booolll pozitifli olsun 2015 hepimize hayırlar getirsin inş.

canım benim bu ay ki aşılamam çok ani olmuştu eşim hiç hazırlanamamıştı ki , bizim eşimde sorun var, şu keçi boynuzu kürü nasıl olacak detaylı yazarmısın ? bu önümüzdeki ay bari boşa gitmesin ..
Canım saracoğlunun dediği gibi yapıyorum. Yarım litre şu kaynatiyorum. Sonra içine 6-7 tane keçiboynuzunu küçük parçalara ayırıp kaynayan suya atıyorum. Ağzı kapalı şekilde 3dk kaynatiyorum. Altını kapatıp 20dk dinlendiriyorum. Süzüp likir likir iciriyorum. Benzini veriyoruz heriflere sperm olarak dönsün inşallah:)))
Benimkimin spermleri cok iyi ama yine de yapıyorum. Askeri birlikleri arttirayim diyorum:)))) milyonlarca sperm Benim yumoslari dolleyemiyor yahu!!!!

Kızlar merhaba tedavileriniz hayırlı olsun aşılama için iğne mi veriyorlar. .

Kızlar merhaba tedavileriniz hayırlı olsun aşılama için iğne mi veriyorlar. .
Merhaba canim. Bazı drlar klomenle yapıyor asilamayi bazıları ise iğneyle.
Mesela Benim drum klomenle yumurtalarım geliştiği icin igneye gerek gormedi. Bu ay 2. Asilamam klomenle olacak yine.

Merhaba canim. Bazı drlar klomenle yapıyor asilamayi bazıları ise iğneyle.
Mesela Benim drum klomenle yumurtalarım geliştiği icin igneye gerek gormedi. Bu ay 2. Asilamam klomenle olacak yine.
Teşekkür ediyorum canım klomenle kaç yumurta oluşuyor Bendw klomen kullandım hep bir tane gelişti..

Klomen bende kist yaptı 1 yılım Klomen ve avitrelle iğnesiyle boşa geçti bu ay doktorumu değiştirdim ve karından iğne tedavisi yapıldı menegon ve merional yumurtalarım çok iyi gelişti ve aşılama oldum zamanınızı boşuna harcamayalım aynı ilaçları tekrarlayarak

merhaba @happymeal :)
5 gün klomen kullandım bugün bitti ve pazartesi kontrole gidicem,kısmetse çarşamba günü falan da 2. aşılamam yapılacak,ilk aaşılamam tutmuştu ve düşük yapmıştım,doktor bu ay kendin dene dedi ama tutmadı,şimdi tekrar aşılama yapılacak yumurtaların gelişiminde bir sıkıntı yoksa tabi..yani yine bol dualı,umutlu,heyecanlı ve stresli günler bizi bekler :)

benim eşim çakşır macunu karışımı kullanıyor,bir arkadaşımın eşi bu şekilde sayıyı 2 katına çıkarmıştı,kendi macunlarını bize verdiler,arkadaşım 3 aylık hamile çünkü:) bakalım bizde ne gibi değişiklikler olmuş görücez,bizde de sayıyı gerçekten yükseltirse getirttikleri yerin adresini alıp sizlere veririm kızlar,tabi sayı sorunu olanlar için:)

benim eşim çakşır macunu karışımı kullanıyor,bir arkadaşımın eşi bu şekilde sayıyı 2 katına çıkarmıştı,kendi macunlarını bize verdiler,arkadaşım 3 aylık hamile çünkü:) bakalım bizde ne gibi değişiklikler olmuş görücez,bizde de sayıyı gerçekten yükseltirse getirttikleri yerin adresini alıp sizlere veririm kızlar,tabi sayı sorunu olanlar için:)
canım bizim sayı ve hareket sorunu var bildirirsen sevinirim ..

X