Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
ilk kullandığımda 1 tane olusuyordu sonra 2 oldu en son 3 taneydı..
yumurta sayısına takılma tutmadıktan sonra 10 tane olsa ne yazar
Evet canım öle ben takılıyorum da aşılama için dr iğne verirse diye korkmuyor değilim ben de istemem demi..hakkımızda hayırlısı

Igne nin daha fazla faydası oluyormuş ama
iğne daha faydalı diye birşey yok canım.
klomen gibi haplar iğnelere göre çok daha düşük doz ve hormon içeriyor. Eğer yumurtalar hala büyüyorsa fazla ilaç ve iğneye gerek yokki.. amac yumurtaları buyutmek ne kadar az ılac o kadar ıyı

Tabiki okadar iyi ama ıgne nin daha etkili olduğunu biliyorum önemli olan tutması yumurta büyüyor çatlıyo ama tutmuyor malesef 1.5 yıldır doktor doktor geziyorum inşallah bu ay gusel hbrler alcaz bakalım

2015-01-02-03-10-26-190647557.jpeg

Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun aşılamamın bugün 17.günü 14.gününde kan testim 0.61cıkmıstı bi umut geç Döllenme olursa diye umutlandım Hayırlısı inşallah adet olmamda pazartesi testi tekrarlicem ama eşimde aşılamamdan 5gün sonra gitti şehir dışına yani 5.günden itibaren hiç ilişkide olmadı ki geç döllenmiş olsun umutsuz Çaresiz bekliyorum

Selam kızlar kandiliniz mübarek olsun aşılamamın bugün 17.günü 14.gününde kan testim 0.61cıkmıstı bi umut geç Döllenme olursa diye umutlandım Hayırlısı inşallah adet olmamda pazartesi testi tekrarlicem ama eşimde aşılamamdan 5gün sonra gitti şehir dışına yani 5.günden itibaren hiç ilişkide olmadı ki geç döllenmiş olsun umutsuz Çaresiz bekliyorum
çatlatma iğnesi kullandın ama sonuçta değil mi ?geç döllenme olacağını sanmıyorum arkadaşım çünkü yumurta çatladıktan 24 saat sonra işlevini kaybediyor,o yüzden çatlatma iğnesi var zaten,zamanlamayı tutturmak için..ama Allahın işi tabi ki,umut kesilmez...

benimde aşılamanın 12.günü yapılan kan testine göre sonucum negatif ama kırmızılar gelene kadar umutlanmaya devam edicem sanırım :KK42::KK42:
2015 inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruzz

AmiN inşallah peki arkadaşlar aşılama olup hamile kalan kimse yok mu aramızda ne gibi belirtiler oluyo merak ediyorum

benimde aşılamanın 12.günü yapılan kan testine göre sonucum negatif ama kırmızılar gelene kadar umutlanmaya devam edicem sanırım :KK42::KK42:
2015 inşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruzz

Kızlar önceki topikte okumuştum ada Çayı yumurtalara iyimi geliyo bende yumurta tembelliği varda bu ay aşılama yaptırmadan yumurta takibi yaptırıcam iğnesiZde zor gelişiyo ama tavsiyeniz nedir yumurta geliştirmek için

Kızlar önceki topikte okumuştum ada Çayı yumurtalara iyimi geliyo bende yumurta tembelliği varda bu ay aşılama yaptırmadan yumurta takibi yaptırıcam iğnesiZde zor gelişiyo ama tavsiyeniz nedir yumurta geliştirmek için

Canım ben adacayının buyuk faydasını gordum gorenler de cok. İnşallah sana da şifa olsun.

Merhaba kızlar. Ben eve yeni geldim. Rahim filmi çektirdim. Omuzlarımdaki bir yükten kurtuldum. Zaten yüzüm sapsarı olmuştu. Sağolsun doktorun eli çok hızlıydı ve hemşire çok konuştu, teselli etti. Güzel bir şekilde atlattım bu süreci. Hemşire rahim filminden sonra ilk 3 ay içinde hamile kalanı çok gördüm dedi. Doktor da inşallah sen de kalırsın da doğumunu da ben yaptırırım dedi. Tabi ben yine de pek umutlanmadım çünkü benim bebek olmama sebebim belli "polikistik over"
Rahim filmini de iş olsun diye çektirdik işte. Bakalım neler olacak.

kızlar merhaba;
daha önceleri bazı topiklerde yazmıştım, ben 6 yıllık evliyim, eşim ve benim hiçbir problemimiz olmamasına rağmen bebişimiz olmadı, 4 yıl doktora gittim, önce klomenle günaşırı ilişki verdi doktor olmadı, sonra klomen kullandırıp çatlatma iğnesi yaparak 5 kere aşılama yaptı ve benim psikoloji iptal oldu, eşimle aram bozuldu, ilişkiden soğudum, bir müddet pskologa gittim ve hatta nerdeyse eşimle boşanacaktık, neyse tüp bebek aşamasına geldik artık, bu arada yaşım 35 ve şubatta 36 oluyorum. 10 yıl ankarada yaşadım ve orda gidiyordum doktora, yeni mersine taşındık (aşağı yukarı 4 ay oldu) ve kendimi toparlayıp eşimle sorunlarımızı hallettikten sonra tedaviye tekrar başlamaya karar verdim, Adanada başkent hastanesinin iyi olduğunu duydum ve ordan doktorum oldu ona gittik ve ilk muayenemde rahimiçinde polip buldu, hem sevindim hem üzüldüm, sorunum yok sanıyordum ya belki bundan demeye başladım, ameliyat olmam gerekiyordu ve 26 aralıkta ameliyatımı oldum. ameliyatım bitip uyandığımda doktorum yanıma geldi fotoğrafları gösterdi ve meğersem bende rahimde daralmada varmışki amleiyatta onuda halletmiş, bir taşla iki kuş vuruldu :) neyse amleiyattan önce tüp bebek için gitmiştik doktora ya işte ameliyattan sonra başlarız dedi ama hastanenin fiyatını öğrenince kaldım :KK43: ilaçlarla beraber 4600 lira yapıyorduki şehir değiştirmişiz gücümüz yok. doktor bana bir seçenek sundu ssk 3 kereve fazlası aşılama deneyenlere tüp bebek hakkı veriyormuş ve fiyatlar oldukça uygun ama bir şart koymuşlar ki ona sinir oldum, aşılamalardan 2 si iğneli olmalıymış. benim 5 aşılamam oldu ve 5 ide ilaçlı :KK43: şimdi devletten yararlanmam için 2 tane iğneli yaptırmam lazım ve onun prosedürünü bilmiyorum. iğneler ne kadar nasıl ne olacak girdik tekrar bir sürece :) şimdi rahimin toparlanmasını bekliyorum ve sonra hastaneye başlayacağım. kızlar benim hikayem budur, Allah hepimize inşallah yardımcı olur dualarımız kabul olur....

Bu arada iğneli aşılama yaptıranlar beni bilgilendirebilir mi, aşamaları nasıl ne kadar harcanıyo ilaçları nedir ne değildir.

şimdiden teşekkürler

Igneli asilama ne demek acaba.? Bende asilama yaptirdim ve igne ya da ilac kullamadim ?

X