- 5 Nisan 2009
- 131
- 127
- 103
- 37
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Ahhhh canım hepimiz birbirimizden umutlu oluyoruz fakat sonuç ortada ..kısmet değilmiş diyorum geçen ayki hüsrandan sonra fazla sarsmadı beni geçen ay Yaşadığım tranva bitirmişti beni ..Rabbim büyüktür inşallah herkesin gönlüne göre versin ne diyim ..içim sızlıyor hiç olmasa anlarım ama geçen ay hamile kalınca bende umutlanmıştım doğrusuCanım yaa of üzüldüm ben senden umutluydummm(
Rabbim iyi haberler almanı nasip etsinşafak 3
Rabbim iyi haberler almanı nasip etsin
zumba bıraz agır gelır ama gebelık bekleyen byanlara dıkkatlı ol cnmBen çalıştıgım için eve gittiğimde hava kararmış oluyor ve dışarı çıkıp yürüyüş yapamıyorum.Park biraz tenha oluyor. Spor salonları o açıdan güvenli oluyor.
Sabah spor merkezini aradım. Polikistik over oldugumu ve çocuk sahibi olmak için spora başlayacağımı söyledim. Spor hocası çok ilgiliydi sağolsun. Ben seninle özel ilgilenirim. Bel bölgeni inceltecek egzersizler yaparız ayrıca plates, step, zumba günlerimiz oluyor onlarda katılırsın dedi. Evime de çok yakın. Adet olur olmaz başlamayı düşünüyorum. Hem hareket etmiş hem de kafa dağıtmış olurum.
Günaydın kızlar .. Dün ikinci aşılamamı yaptırdım ..bu ikinci aşılamam... Inşallah bu defa güzel bir sonuç alırım .. Allah hepimizin yüzünü pozitiflerşe güldürsün inşallah ...
18.de ... Daha cok var :) senin yarın mı canım?Amin canım inşallah. test günün ne zaman
18.de ... Daha cok var :) senin yarın mı canım?
cuma günü nasipse.
bi arkadaşım da cumartesi aşılama oldu onun da 16 sı
Canım ben de seni hayacanla takip ediyorum. Güzel haberlerini duyarız inşallah meleklerin seninle beraberdir
zumba bıraz agır gelır ama gebelık bekleyen byanlara dıkkatlı ol cnm
Günaydın kızlar. Bugun adetin 10. Günü.
Dün göğüs ağrısı başladı. Benim vucut hepten sapitti:) yarın sabah 3. Aşılama yapılacak.
Günaydın kızlar. Bugun adetin 10. Günü.
Dün göğüs ağrısı başladı. Benim vucut hepten sapitti:) yarın sabah 3. Aşılama yapılacak.
Canım GünaydınGünaydın kızlar. Bugun adetin 10. Günü.
Gözün aydın,Allah tamamına erdirsin.kızlar size haber veremedim kusura bakmayin nolur. Ptesi yapılan testin sonuçları olumlu çok şükür. Ancak bi kaç gün sonra tekrarla dedi testi yapan Dr. Sonra kendi Dr uma gittim. O da haftaya gel ultrason için dedi. Yrn tekrar test yaptiricam hala inanmıyorum ultrason da görsem biraz rahatliyacagim nolur dua edin her şey yolunda gitsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?