Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Canım yaa of üzüldüm ben senden umutluydummm (
Ahhhh canım hepimiz birbirimizden umutlu oluyoruz fakat sonuç ortada ..kısmet değilmiş diyorum geçen ayki hüsrandan sonra fazla sarsmadı beni geçen ay Yaşadığım tranva bitirmişti beni ..Rabbim büyüktür inşallah herkesin gönlüne göre versin ne diyim ..içim sızlıyor hiç olmasa anlarım ama geçen ay hamile kalınca bende umutlanmıştım doğrusu

zumba bıraz agır gelır ama gebelık bekleyen byanlara dıkkatlı ol cnm

Günaydın kızlar .. Dün ikinci aşılamamı yaptırdım ..bu ikinci aşılamam... Inşallah bu defa güzel bir sonuç alırım .. Allah hepimizin yüzünü pozitiflerşe güldürsün inşallah ...

Amin canım inşallah. test günün ne zaman

Günaydın kızlar. Bugun adetin 10. Günü.
Dün göğüs ağrısı başladı. Benim vucut hepten sapitti:) yarın sabah 3. Aşılama yapılacak.

Dün göğüs ağrısı başladı. Benim vucut hepten sapitti:) yarın sabah 3. Aşılama yapılacak.

Günaydın canım. Bu seferde mi klomenle deneyeceksin yoksa iğneye başladınız mı?

Canım Günaydın
Adetinin 10.günü ise yarın 11. günde mi aşılama yapılacak erken değil mi sanki bana öyle geldi benim 15. gün yapıldı aşılamam da merak ettim . İnşallah bu ay iyi haberler alır pozitifi görürsün canım...

Kizlar doktordan geldim yumoşlarım büyümemis dozu arttirdi bana dua edin buyusunlerr

kızlar size haber veremedim kusura bakmayin nolur. Ptesi yapılan testin sonuçları olumlu çok şükür. Ancak bi kaç gün sonra tekrarla dedi testi yapan Dr. Sonra kendi Dr uma gittim. O da haftaya gel ultrason için dedi. Yrn tekrar test yaptiricam hala inanmıyorum ultrason da görsem biraz rahatliyacagim nolur dua edin her şey yolunda gitsin.

Gözün aydın,Allah tamamına erdirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…