- Konu Sahibi Happy Meal
amanda29 canım Rabbim yardımcın olsun senin ,benim ve bütün Ümmeti Muhammed'in gönlüne göre versin ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablam benim Allah gonlunun muradini nasip etsin.Senide , sözlerinide, bebişinide yerim
qaraqiz canım senin bekleyin nasıl ? Dilerim hersey iyidir ..tahlil 5 /6 Şubattı yanlış hatırlamıyorsam
Âmin canım benşm Rabbim hepimize gönlünün muradını versin ..Ablam benim Allah gonlunun muradini nasip etsin.
Rabbim Hayırlısı ile bebişine kavuştursun..burdaki Arkadaşlara garip gelebilir belki ama pozitif gördüğüm het sonuçtan sonra o kadar umutlanıyor ve mutlu oluyorum ki anlatamam ..dualarım Hepimizle Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsınevet canım 6 şubat test günü. valla adet ağrılarım dışında bir şey hissetmiyorum. kasık ağrısı vardı opudan beri. sonra bel ağrısına çevirdi. geçenlerde göğüs ağrısı da eklendi. bekliyorum bakalım
Rabbim Hayırlısı ile bebişine kavuştursun..burdaki Arkadaşlara garip gelebilir belki ama pozitif gördüğüm het sonuçtan sonra o kadar umutlanıyor ve mutlu oluyorum ki anlatamam ..dualarım Hepimizle Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın
canım muhittin hikmet telli 05052247592 sistem tıp merkezinde çalışıyor muayenesi 30 tl baya uygun dıger drlara gore. adam ılac verdı ve 3 gune bır cagırıyor. gıttıgım dıger drların hıc bırı boyle takıp yapmadı. ayrıca ctesı kontrole gıttım ılk defa muayene ssırasında agrı ve sonrasında yanma olmadı elı yumusak adamın. o zıkkımı sokarken habıre pardon dıyor:)))Canım Merhaba
Doktorun adını ve adresini, hangi hastanede olduğunu yazar mısın? Telefon numarası varsa özelden atar mısın rica etsem? Ben Silifke' de yaptırıyorum eğer memnun kalmazsam başka doktor arayışına başlayacağım (1. aşılamam tutmadı )
canım benım guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım.incir prolaktini yukseltıyormus o yuzden pek cesaret edemıyorum yemeye. ama adacayı aldım aktardan buyuk kupa ıcıyorum.Canim oncelikle yenidr un ve tedavi surecin hayirli olsun. Cok guzel bir konuya deginmissin agzina saglik. Ben asilamami ve tup bebek deneyimimi fostimonla yaptim. Oldukca iyi bir ilac cok kullanan yok ama kullanan herkes memnun ustelik digerlerine gire ucuz. Ben asilamada 75lik tup de 150lik kullanmistim. Adacayi ve kuru incirle surecini desteklemeyi unutma, insallah bu kez bebisin seninle olsun :
akıntıya da ınanmıyorum ben. kaç aydır oyle akıntım oluyorkı adete yakın. bu sefer oldu dıyorum yıne fıs:):)Kızlar merhaba. Ben hala adet olmadım. Size bir şey sormak istiyorum. Aranızda hamile olup da akıntısı olmayan var mı. Benim kasıklarımda hafif bir sızı var ve hiç akıntım yok. Hamilelerde akıntı oluyor genelde. Benim adetlerim zaten hep düzensizdir ama geçen ay ilaç kullandığım için bu ay da etkisi devam eder diye düşünmüştüm. Sanırım ilacın etkisi geçti bilemiyorum. Düzenli insülin ilacı kullanıyorum. Onun dışında hiç ilaç kullanmadım bu ay.
persa33 amanda29 canım yeni başladıgınız süreç ikiniz içinde hayırlı olur inşallah. Bu sene şeytanın bacağını kıracağız
ilk aşılama 16. gün , 2. aşılama 19. gün adet oldum.Kızlar daha önce aşılama yaptıranlar kaçıncı gün adet oldunuz?
Ben asilamanin 12. Gunu adet olmustum canim, progestan biter bitmez.Kızlar daha önce aşılama yaptıranlar kaçıncı gün adet oldunuz?
bi hafta sonraKızlar daha önce aşılama yaptıranlar kaçıncı gün adet oldunuz?
adetim çok düzensiz bişey diyemiyorumki ama geçen ay 10 unda olmuştum.... göğüslerimde herhangi bi hassasiyet ve sızı ağrı hiç bişey yok ....galiba kuruntu ettim yineinan gebelik belirtisi olabilirde olmayabilirde adetine ne kadar var.
canım muhittin hikmet telli 05052247592 sistem tıp merkezinde çalışıyor muayenesi 30 tl baya uygun dıger drlara gore. adam ılac verdı ve 3 gune bır cagırıyor. gıttıgım dıger drların hıc bırı boyle takıp yapmadı. ayrıca ctesı kontrole gıttım ılk
Kızlar daha önce aşılama yaptıranlar kaçıncı gün adet oldunuz?
Canım İlk kez aşılama yaptırdım Aralık 27 de olmuştum Ocak ayında ise aşılamanın 11. günü adet başladı doktoruma sormadan psrogestan içtim ona buldu herkeste farklı etki yapıyor sen içmeyecektin bilerek vermemiştim dedi :) ve 10 gün özel günüm sürdü korktum benim normalde 5 6 gün sürer. Bu ay ve diğer ay yaptırmayacağım diyet ve spora başladım. Şeker direncini düzenlemesi için ve kilo vermeyi kolaylaştırsın diye diyaformin kullanmaya başladım ama acaip mide bağırsak bozuyor. Geçen yıl bu hapı içtim ve klomen kullandım hamile kalmıştım 5. ayda bebeğim gelişmedi kaybettim. Belki yine faydası olur diye düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı artık herkesten güzel haberler duymak istiyorum anne olmak isteyen bu kadar çaba sarf eden kişiler bence kesinlikle anneliği hak ediyor diye düşünüyorum...