• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
qaraqiz qaraqiz canım senin bekleyin nasıl ? Dilerim hersey iyidir ..tahlil 5 /6 Şubattı yanlış hatırlamıyorsam

evet canım 6 şubat test günü. valla adet ağrılarım dışında bir şey hissetmiyorum. kasık ağrısı vardı opudan beri. sonra bel ağrısına çevirdi. geçenlerde göğüs ağrısı da eklendi. bekliyorum bakalım

evet canım 6 şubat test günü. valla adet ağrılarım dışında bir şey hissetmiyorum. kasık ağrısı vardı opudan beri. sonra bel ağrısına çevirdi. geçenlerde göğüs ağrısı da eklendi. bekliyorum bakalım
Rabbim Hayırlısı ile bebişine kavuştursun..burdaki Arkadaşlara garip gelebilir belki ama pozitif gördüğüm het sonuçtan sonra o kadar umutlanıyor ve mutlu oluyorum ki anlatamam ..dualarım Hepimizle Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın

Rabbim Hayırlısı ile bebişine kavuştursun..burdaki Arkadaşlara garip gelebilir belki ama pozitif gördüğüm het sonuçtan sonra o kadar umutlanıyor ve mutlu oluyorum ki anlatamam ..dualarım Hepimizle Rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın

aminn arkadaşım inşallah. Allah bu yolda olan kimseyi boş çevirmesin.

Canım Merhaba
Doktorun adını ve adresini, hangi hastanede olduğunu yazar mısın? Telefon numarası varsa özelden atar mısın rica etsem? Ben Silifke' de yaptırıyorum eğer memnun kalmazsam başka doktor arayışına başlayacağım (1. aşılamam tutmadı )
canım muhittin hikmet telli 05052247592 sistem tıp merkezinde çalışıyor muayenesi 30 tl baya uygun dıger drlara gore. adam ılac verdı ve 3 gune bır cagırıyor. gıttıgım dıger drların hıc bırı boyle takıp yapmadı. ayrıca ctesı kontrole gıttım ılk defa muayene ssırasında agrı ve sonrasında yanma olmadı elı yumusak adamın. o zıkkımı sokarken habıre pardon dıyor:)))

Canim oncelikle yenidr un ve tedavi surecin hayirli olsun. Cok guzel bir konuya deginmissin agzina saglik. Ben asilamami ve tup bebek deneyimimi fostimonla yaptim. Oldukca iyi bir ilac cok kullanan yok ama kullanan herkes memnun ustelik digerlerine gire ucuz. Ben asilamada 75lik tup de 150lik kullanmistim. Adacayi ve kuru incirle surecini desteklemeyi unutma, insallah bu kez bebisin seninle olsun :
canım benım guzel dıleklerın ıcın cok tesekkur ederım.incir prolaktini yukseltıyormus o yuzden pek cesaret edemıyorum yemeye. ama adacayı aldım aktardan buyuk kupa ıcıyorum.
Kızlar merhaba. Ben hala adet olmadım. Size bir şey sormak istiyorum. Aranızda hamile olup da akıntısı olmayan var mı. Benim kasıklarımda hafif bir sızı var ve hiç akıntım yok. Hamilelerde akıntı oluyor genelde. Benim adetlerim zaten hep düzensizdir ama geçen ay ilaç kullandığım için bu ay da etkisi devam eder diye düşünmüştüm. Sanırım ilacın etkisi geçti bilemiyorum. Düzenli insülin ilacı kullanıyorum. Onun dışında hiç ilaç kullanmadım bu ay.
persa33 persa33 amanda29 amanda29 canım yeni başladıgınız süreç ikiniz içinde hayırlı olur inşallah. Bu sene şeytanın bacağını kıracağız :KK66:
akıntıya da ınanmıyorum ben. kaç aydır oyle akıntım oluyorkı adete yakın. bu sefer oldu dıyorum yıne fıs:):)
ınsallah hamılesındır eger degılsen de bıran once baslar adetın ve tedavın.

AjiTtX.jpg
Günaydınnnn

Gunaydin kizlaarrr bugun test yaptiracak olanlar hayirli haberker verin bugun hepimize umut olun canlarim....

bel ağrısından ölüyorum sanki adet oldum olucam. adet döneminde olduğum için mi bu ayrı oluyo yoksa gerçekten adet olacağım için mi :KK43:

canım muhittin hikmet telli 05052247592 sistem tıp merkezinde çalışıyor muayenesi 30 tl baya uygun dıger drlara gore. adam ılac verdı ve 3 gune bır cagırıyor. gıttıgım dıger drların hıc bırı boyle takıp yapmadı. ayrıca ctesı kontrole gıttım ılk

Sağol canım elimde bulunsun ne olur ne olmaz. İnşallah bu doktordan ve tedavisinden memnun kalır güzel sonuçlar alırsın canım benim.

Kızlar daha önce aşılama yaptıranlar kaçıncı gün adet oldunuz?

Canım İlk kez aşılama yaptırdım Aralık 27 de olmuştum Ocak ayında ise aşılamanın 11. günü adet başladı doktoruma sormadan psrogestan içtim ona buldu herkeste farklı etki yapıyor sen içmeyecektin bilerek vermemiştim dedi :) ve 10 gün özel günüm sürdü korktum benim normalde 5 6 gün sürer. Bu ay ve diğer ay yaptırmayacağım diyet ve spora başladım. Şeker direncini düzenlemesi için ve kilo vermeyi kolaylaştırsın diye diyaformin kullanmaya başladım ama acaip mide bağırsak bozuyor. Geçen yıl bu hapı içtim ve klomen kullandım hamile kalmıştım 5. ayda bebeğim gelişmedi kaybettim. Belki yine faydası olur diye düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı artık herkesten güzel haberler duymak istiyorum anne olmak isteyen bu kadar çaba sarf eden kişiler bence kesinlikle anneliği hak ediyor diye düşünüyorum...

Günaydın arkadaşlar.
Ben hala adet olmadım :(
Bu pco ne lanet bir şeymiş yaa. Hamile kalamıyorsun adet olamıyorsun :KK34:

Canım İlk kez aşılama yaptırdım Aralık 27 de olmuştum Ocak ayında ise aşılamanın 11. günü adet başladı doktoruma sormadan psrogestan içtim ona buldu herkeste farklı etki yapıyor sen içmeyecektin bilerek vermemiştim dedi :) ve 10 gün özel günüm sürdü korktum benim normalde 5 6 gün sürer. Bu ay ve diğer ay yaptırmayacağım diyet ve spora başladım. Şeker direncini düzenlemesi için ve kilo vermeyi kolaylaştırsın diye diyaformin kullanmaya başladım ama acaip mide bağırsak bozuyor. Geçen yıl bu hapı içtim ve klomen kullandım hamile kalmıştım 5. ayda bebeğim gelişmedi kaybettim. Belki yine faydası olur diye düşünüyorum. Bakalım hakkımızda hayırlısı artık herkesten güzel haberler duymak istiyorum anne olmak isteyen bu kadar çaba sarf eden kişiler bence kesinlikle anneliği hak ediyor diye düşünüyorum...

Çok üzüldüm bebeğine. Dilerim bir daha böyle bir acı yaşamazsın.

Canım ben de Diaformin ilacının bir diğer markası glifor kullanıyorum. Sana birkaç sorum olacak.
Bu ilacı kullanmaya başladıktan ne kadar süre sonra hamile kaldın?
İlacı kullanırken adetlerin düzene girmiş miydi?
5 aylık bebeğini kürtaj mı yaptılar yoksa normal doğumla mı aldılar.

Back