Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
evet kıızlar;
ikinci aşılamam için adet olma günümü bekliyorum.doktora ben adet olmam düzensiz kimbilir birdaha ne zaman olurum işte hazır adetliyken yapın dememe rağmen ilk aşılamamdan sonra yasak ikinci adet beklenir demişti okadar kızgınım ki ,hala adet olmayı bekliyorum ve lanet olsun yine olan bişey yok ne zaman olurum tarihim bile yok şu gün olurum diyebilceğim...çünkü düzensizz....adet olmayı beklemek acı ve sinir bozucu gecikti diye hamlemiyim diye düşünmek daha acı

harika. Allah tamamına erdirsin inşallah.
darısı başıma

Sanki beni anlattın. Ben de hala beklemedeyim. İnatla söktürücü içmiyorum ve inatla idrar testinde negatifi görüyorum. Ama kafaya taktım adet olana kadar beklicem. Pcosa kafa tutuyorum

Sanki beni anlattın. Ben de hala beklemedeyim. İnatla söktürücü içmiyorum ve inatla idrar testinde negatifi görüyorum. Ama kafaya taktım adet olana kadar beklicem. Pcosa kafa tutuyorum
ya çok sinir bozucu bi durum geçen ay aşılamam tutmadığında oa detle yapıcaklardı işte 2. aşılamamı yok bir ay daha bekletmeler falan.hayır düzenli adet olmuyorum ki zaten...şuan adaçayı içiyim söktürmek için diyorum ama ya gebelik varsa şüphesi yüzünden düşük falan olur diye içemiyorum da kaldım yani arada.bu arada adaçayı adet söktürürmü kullanan veya bilgisi olan varmı

Son düzenleme:

Canım sen marmara eğitim araştırmaya mı gidiyorsun? Persada üniversite hastanesine gidiyor ve peş peşe 3 kez aşılama yaptırdı. Madem yapılmıyor o nasıl yaptırdı. Senin doktor başından savıyor gibime geldi.

ayy canım cok sevındım, hadı hayırlı haberlerın devamı ınsallah yaa süper :)

Kizlar doktordan geldim yumoşlarım büyümemis dozu arttirdi bana dua edin buyusunlerr

benim de aynısı olmuştu canım. doktor dozu artırdı ve ayrıca her gün 2 kupa adaçayı içtim sabahları da bir kaç tane incir yedim. Neyin etkisiyle büyüdü bilmiyorum ama büyüdüler hiç sorun olmadı. kafana takma büyüyorlar bir şekilde.

ya yok oraya gidicektim ama olmadı çünkü bi sonraki gideceğim özel hastane 2 aşılama evrağın olursa rapor çıakrtırız dedi bende mecbur kaldım eski z.k hastanesine maleseff...ya doktor yok bile sekreter bilgi veriyor.umursamaz tavırları var.devlet hastanesi diye insana etmedikleri eziyet kalmıyor ....bak işte kimbilir kaç ay daha bekliycem adet olcamki aşılamamı yaptırayım.direk tüpe gidicektim ama 2. aşılama istedi özel hastane yaptırın dedi.off off valla

Biliyorum o lanet hastaneyi. 15 yıllık evli 35 yaşında bir arkadaşımın uğraşlarla hamile kaldığı bebeğinin kalbi durmuştu ve orada kürtaj oldu. Rahmi öyle bir kazımışlar ki tüplerde yapışıklık oluşmuş. Normalde günü gününe adet olan kız tam 5 ay adet olmadı ve yapışıklık oldugunu hiçbiri söylemedi. Nitekim sonra özel bir hastanede öğrendi gerçeği. Hemen ameliyata aldılar yapışıklıgı açtılar. Sonra adet oldu veeeee bu onun son adeti oldu :) Bugün cinsiyetini öğrenmeye gitti. ben de heyecanla gelmesini bekliyorum.
Canım aşılama evrakı nasıl bir şey oluyor? İlaçla yada iğneyle aşılama yaptırman farkediyor mu? Her ikisinede rapor veriyorlar mı?

ya rapor değilde iki kere hastanelerinde aşılama yaptırdığıma dair bi yazı vericekler...eğerki kıllık yapıp vermezlersede zaten sistemde çıakrmış özel hastanedeki bayan öyle söyledi. biz kaç kere ssk hakkını kullandınız ne işlemler yaptırdınız görürüz biz sistemden dedi.bakalım nolucak ozamanda bi sorun yaşarım kesin vermezler yazıda bakalım artık

kızlaaaarr nasılsınızzz ya bişi sorcamm help meee 22 ocak çatlatma ğnesi oldum 24 ocak da aşılama .. aşılamam tutmadıysa (inş tutmuştur) ne zaman adet olmam gerek...

MerAba ben yeni uyeyim pek bilmiorum nereye ne yazdigimi kizlar bende femera ve catlatma ignesi kullandim 4 adet yumurtam vardi dr 15 gun test yap pozitifse gel demisti 15 gun yaptim ama negatif cikti malesef ama hala adet olmadim ignemin 18 gunu ve adetime 3 gun var ne yapmaliyim ne olur yardim edin

Merhaba kizlar bugün kontrole gittim sadece 1 yumurta olmuş 21 mm olmuş aksam catlatma iğnesini yapildim allah izin verirse cuma günü saat 12 de asilama yapilacak bu ikinci asilamam inşallah hayirlisi ile tutar nolur bana da dua edin kizlar Rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Bide bisey sormak istiyorum kizlar benim asilama cuma saat 12 de yapilacak gece 2 de de trabzona gidecez asilamadan 15 saat sonra sizce uzun yola cikmamda bi sakinca olurmu 4 saat falan süruyor yol çok kararsizim gideyim mi diye genelde asilamadan sonraki gün normal hayatiniza donebilirsiniz deniyor sizce ne yapayim

Günaydın canım. Bu seferde mi klomenle deneyeceksin yoksa iğneye başladınız mı?
canım bu sefer iğneli oldu tedavi. fostimon kullandım. 6 gün yetti.
Hadi bakalım inşallah son aşılama son tedavin olur.... Artık yavruna kavuşmanın zamanı gelmiştir Allahın izni ile...
İnşallah hep beraber canım.. İnşallah bu ay bizim istediğimizi Allah da ister verir yavrularımızı..

canım kaçıncı gün olduğunun bir önemi yok. mühim olan yumurtaların yeterli boyuta gelmiş olması.

ben 2 kez tıp fakultesınde yaptırdım aşılamayı ama içime sinmedi nedense. ve peş peşe yapıldı. eger bu ay da oraya gıtseydım aralıksız 3. de yapılacaktı.
bu ay aşılamam özelde yapılıyor canım. devlet hastaneleri ve fakulteler resmen oyuncak gibi oynuyor..
özeldeki drum baya tanınmış bir adam. özellikle aşılama ve tüp bebek konusunda uzman.
kesinlikle klomenle aşılama yapmıyor. ayrıca 3-5 yumurta oluşmamışsa da aşılamayı iptal ediyor.
ben adetın 3. gunu basladım fostımon 150lik. 9. gun yeterlı sayı ve buyuklukte oldugunu soyledı ayrıntı vermedi. ayrıca aşılamayı çifti yapıyor. çiftliden kasıt ne tam olarak anlamadım ama sanırım 2 gun ust uste verecek yavruları:))
yarın sabah aşılamam var. dilerim bu son olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…