- 21 Mart 2014
- 1.039
- 200
- 63
- Konu Sahibi Happy Meal
-
kızlar size haber veremedim kusura bakmayin nolur. Ptesi yapılan testin sonuçları olumlu çok şükür. Ancak bi kaç gün sonra tekrarla dedi testi yapan Dr. Sonra kendi Dr uma gittim. O da haftaya gel ultrason için dedi. Yrn tekrar test yaptiricam hala inanmıyorum ultrason da görsem biraz rahatliyacagim nolur dua edin her şey yolunda gitsin.
evet kıızlar;
ikinci aşılamam için adet olma günümü bekliyorum.doktora ben adet olmam düzensiz kimbilir birdaha ne zaman olurum işte hazır adetliyken yapın dememe rağmen ilk aşılamamdan sonra yasak ikinci adet beklenir demiştiokadar kızgınım ki ,hala adet olmayı bekliyorum ve lanet olsun yine olan bişey yok ne zaman olurum tarihim bile yok şu gün olurum diyebilceğim...çünkü düzensizz....adet olmayı beklemek acı ve sinir bozucu gecikti diye hamlemiyim diye düşünmek daha acı
ya çok sinir bozucu bi durum geçen ay aşılamam tutmadığında oa detle yapıcaklardı işte 2. aşılamamı yok bir ay daha bekletmeler falan.hayır düzenli adet olmuyorum ki zaten...şuan adaçayı içiyim söktürmek için diyorum ama ya gebelik varsa şüphesi yüzünden düşük falan olur diye içemiyorum da kaldım yani arada.bu arada adaçayı adet söktürürmü kullanan veya bilgisi olan varmıSanki beni anlattın. Ben de hala beklemedeyim. İnatla söktürücü içmiyorum ve inatla idrar testinde negatifi görüyorum. Ama kafaya taktım adet olana kadar beklicem. Pcosa kafa tutuyorum
ya çok sinir bozucu bi durum geçen ay aşılamam tutmadığında oa detle yapıcaklardı işte 2. aşılamamı yok bir ay daha bekletmeler falan.hayır düzenli adet olmuyorum ki zaten...şuan adaçayı içiyim söktürmek için diyorum ama ya gebelik varsa şüphesi yüzünden düşük falan olur diye içemiyorum da kaldım yani arada.bu arada adaçayı adet söktürürmü kullanan veya bilgisi olan varmı
ayy canım cok sevındım, hadı hayırlı haberlerın devamı ınsallah yaa süper :)kızlar size haber veremedim kusura bakmayin nolur. Ptesi yapılan testin sonuçları olumlu çok şükür. Ancak bi kaç gün sonra tekrarla dedi testi yapan Dr. Sonra kendi Dr uma gittim. O da haftaya gel ultrason için dedi. Yrn tekrar test yaptiricam hala inanmıyorum ultrason da görsem biraz rahatliyacagim nolur dua edin her şey yolunda gitsin.
Kizlar doktordan geldim yumoşlarım büyümemis dozu arttirdi bana dua edin buyusunlerr
ya yok oraya gidicektim ama olmadı çünkü bi sonraki gideceğim özel hastane 2 aşılama evrağın olursa rapor çıakrtırız dedi bende mecbur kaldım eski z.k hastanesine maleseff...ya doktor yok bile sekreter bilgi veriyor.umursamaz tavırları var.devlet hastanesi diye insana etmedikleri eziyet kalmıyor ....bak işte kimbilir kaç ay daha bekliycem adet olcamki aşılamamı yaptırayım.direk tüpe gidicektim ama 2. aşılama istedi özel hastane yaptırın dedi.off off vallaCanım sen marmara eğitim araştırmaya mı gidiyorsun? Persada üniversite hastanesine gidiyor ve peş peşe 3 kez aşılama yaptırdı. Madem yapılmıyor o nasıl yaptırdı. Senin doktor başından savıyor gibime geldi.
ya yok oraya gidicektim ama olmadı çünkü bi sonraki gideceğim özel hastane 2 aşılama evrağın olursa rapor çıakrtırız dedi bende mecbur kaldım eski z.k hastanesine maleseff...ya doktor yok bile sekreter bilgi veriyor.umursamaz tavırları var.devlet hastanesi diye insana etmedikleri eziyet kalmıyor ....bak işte kimbilir kaç ay daha bekliycem adet olcamki aşılamamı yaptırayım.direk tüpe gidicektim ama 2. aşılama istedi özel hastane yaptırın dedi.off off valla
ya rapor değilde iki kere hastanelerinde aşılama yaptırdığıma dair bi yazı vericekler...eğerki kıllık yapıp vermezlersede zaten sistemde çıakrmış özel hastanedeki bayan öyle söyledi. biz kaç kere ssk hakkını kullandınız ne işlemler yaptırdınız görürüz biz sistemden dedi.bakalım nolucak ozamanda bi sorun yaşarım kesin vermezler yazıda bakalım artıkBiliyorum o lanet hastaneyi. 15 yıllık evli 35 yaşında bir arkadaşımın uğraşlarla hamile kaldığı bebeğinin kalbi durmuştu ve orada kürtaj oldu. Rahmi öyle bir kazımışlar ki tüplerde yapışıklık oluşmuş. Normalde günü gününe adet olan kız tam 5 ay adet olmadı ve yapışıklık oldugunu hiçbiri söylemedi. Nitekim sonra özel bir hastanede öğrendi gerçeği. Hemen ameliyata aldılar yapışıklıgı açtılar. Sonra adet oldu veeeee bu onun son adeti oldu :) Bugün cinsiyetini öğrenmeye gitti. ben de heyecanla gelmesini bekliyorum.
Canım aşılama evrakı nasıl bir şey oluyor? İlaçla yada iğneyle aşılama yaptırman farkediyor mu? Her ikisinede rapor veriyorlar mı?
büyür büyür dert etme :)Kizlar doktordan geldim yumoşlarım büyümemis dozu arttirdi bana dua edin buyusunlerr
Kizlar doktordan geldim yumoşlarım büyümemis dozu arttirdi bana dua edin buyusunlerr
Aşılamadan 14 gün sonra olunuyormuş.kızlaaaarr nasılsınızzz ya bişi sorcamm help meee 22 ocak çatlatma ğnesi oldum 24 ocak da aşılama .. aşılamam tutmadıysa (inş tutmuştur) ne zaman adet olmam gerek...
canım bu sefer iğneli oldu tedavi. fostimon kullandım. 6 gün yetti.Günaydın canım. Bu seferde mi klomenle deneyeceksin yoksa iğneye başladınız mı?
İnşallah hep beraber canım.. İnşallah bu ay bizim istediğimizi Allah da ister verir yavrularımızı..Hadi bakalım inşallah son aşılama son tedavin olur.... Artık yavruna kavuşmanın zamanı gelmiştir Allahın izni ile...
canım kaçıncı gün olduğunun bir önemi yok. mühim olan yumurtaların yeterli boyuta gelmiş olması.Canım Günaydın
Adetinin 10.günü ise yarın 11. günde mi aşılama yapılacak erken değil mi sanki bana öyle geldi benim 15. gün yapıldı aşılamam da merak ettim . İnşallah bu ay iyi haberler alır pozitifi görürsün canım...
ben 2 kez tıp fakultesınde yaptırdım aşılamayı ama içime sinmedi nedense. ve peş peşe yapıldı. eger bu ay da oraya gıtseydım aralıksız 3. de yapılacaktı.Canım sen marmara eğitim araştırmaya mı gidiyorsun? Persada üniversite hastanesine gidiyor ve peş peşe 3 kez aşılama yaptırdı. Madem yapılmıyor o nasıl yaptırdı. Senin doktor başından savıyor gibime geldi.
Bugün 8. Gun canimkaç gün oldu iğnelere başlayalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?