• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Canım valla bel ağrısı var bendede inşallah bu ağrılar olumlu isaretlerdir. Benim normalde regl gunüm sadece ağrım olur o kadar.
Yalnız hsg çektirdiğim ay da yine gaz ve kasık ağrısı şikayetlerim olmuştu.
Hepimiz için hayırlısı

İnşallah tutar canim sen ne zaman asilama yaptirdin

Merhaba arkadaşlar, 2 ay çatlatma iğnesi denedik olmadı doktorum bu ay aşılama önerdi ama klomen verdi. Klomenle aşılama yapılır mıki? Ben hep iğneyle gördüm de?

İnşallah canim senin asilaman ne zaman yapildi

Canım benim aşılamam 10 Ocak ta yapıldı. Benim doktor hap falan demedi meğerse zaten vermeyecekmiş ben de progestan içtim burada ki bayanlar içince ihmal mi edildim diye düşündüm ve 9. gün leke geldi Dr hap içtiğimi söyledim o yapar dedi ultrasonda adet kanaması değil dedi ama erken adet te yapıyor o yüzden çarşamba günü 11. gün adet kanaması gibi oldu ama doktorum hala ümitli dün 0.100 çıktı bu neyin ümidi anlamadım :) Tekrar da bakmadı zaten ultrasonda, pazartesiye kadar muallakta ama ben inanmıyorum. Darısı yeni yaptıran arkadaşların başına inşallah onlar verir güzel haberleri...

Evet hapla da oluyor ama ilerde tüp bebek yaptırmak isterseniz devlet hapla olan aşılamayı kabul etmiyor karşılamıyor iğneli olanı istiyor haberiniz olsun canlar... ( en az 2 iğneli aşılama diye biliyorum )

Evet hapla da oluyor ama ilerde tüp bebek yaptırmak isterseniz devlet hapla olan aşılamayı kabul etmiyor karşılamıyor iğneli olanı istiyor haberiniz olsun canlar... ( en az 2 iğneli aşılama diye biliyorum )
.gelincik. .gelincik. gul_cann gul_cann teşekkürler cevap için. Özelde yaptırıyorum tüpe kadar giderse o da özelde olucak (inşallah gerek kalmaz tabi).
Peki hapla iğnenin başarı şansı aynıdır değil mi? Yoksa iğneyle daha mı kaliteli oluyor?

Merhaba arkadaşlar, 2 ay çatlatma iğnesi denedik olmadı doktorum bu ay aşılama önerdi ama klomen verdi. Klomenle aşılama yapılır mıki? Ben hep iğneyle gördüm de?

Genelde klomen kullanilyo diye biliyorum benimde adetinim 3 günü klomenle
Canım benim aşılamam 10 Ocak ta yapıldı. Benim doktor hap falan demedi meğerse zaten vermeyecekmiş ben de progestan içtim burada ki bayanlar içince ihmal mi edildim diye düşündüm ve 9 gün leke geldi Dr hap içtiğimi söyledim o yapar dedi ultrasonda adet kanaması değil dedi ama erken adet te yapıyor o yüzden çarşamba günü 11. gün adet kanaması gibi oldu ama doktorum hala ümitli dün 0.100 çıktı bu neyin ümidi anlamadım :) Tekrar da bakmadı zaten ultrasonda, pazartesiye kadar muallakta ama ben inanmıyorum. Darısı yeni yaptıran arkadaşların başına inşallah onlar verir güzel haberleri...

Anladim canim inşallah hayirlisi olur benim doktorun asilamadan 2 gün önce estrofem diye bi ilaç verdi bebeğin tutulabilmesi için dedi onu kullanıyorum başka bi ilaç vermedi sizin kullandiğiniz hap ne ise yariyor

Klomen de yumurta büyütücü, pregon iğne de yumurta büyütücü. Sadece arada ki fark iğne daha etkili. Yani dirençli yumurtalara sahip bir bayana klomen hap fayda etmez ve mecburen iğle ile devam edilir yumurtasının büyütülmesi için...

Progestan düşük tehlikesinde kullanılıyor aşılamadan sonra da bazı doktorlar kullanmayı öneriyor bazıları ise önermiyor benim doktorum söylemedi hapı ben unuttu sandım yada ihmal mi etti diye ilk 3 4 gün içtim ve aşılamanın 9. günü leke geldi 2 gün sonra da adet şeklinde kanamam oldu. Doktorum hapa buldu ve bir daha bana sormadan bir şey yapma dedi :)

Klomen de yumurta büyütücü, pregon iğne de yumurta büyütücü. Sadece arada ki fark iğne daha etkili. Yani dirençli yumurtalara sahip bir bayana klomen hap fayda etmez ve mecburen iğle ile devam edilir yumurtasının büyütülmesi için...

Progestan düşük tehlikesinde kullanılıyor aşılamadan sonra da bazı doktorlar kullanmayı öneriyor bazıları ise önermiyor benim doktorum söylemedi hapı ben unuttu sandım yada ihmal mi etti diye ilk 3 4 gün içtim ve aşılamanın 9. günü leke geldi 2 gün sonra da adet şeklinde kanamam oldu. Doktorum hapa buldu ve bir daha bana sormadan bir şey yapma dedi :)
:(

İnşallah tutar canim sen ne zaman asilama yaptirdin
17 Ocak'ta canım. Bu sohbetın ılk sayfasında bır tablo var oradan gorebılıyorsun bılgılerı. Hatta senın ısmın yoksa @happymeal konu sahibine bılgılerını verırsen senı de lısteye ekleyecektır. Sevgıler.

Kız kardeşlerim, güzel anne adaylarım, iyisiyle kötüsüyle 2014 geride kalıyor.

kasım ve aralık topiklerinde sayfa sayısı olarak rekora gitmiştik, 2015'i ay ay bölmeyelim sohbet hiç bölünmesin istedim :)

2015 te hepimize bol bebişli, sağlıklı huzur dolu bir yıl diliyorum sevdiklerimizle :)

konuya gelen arkadaşlar beğenirlerse sevinirim.

hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

yeni yılımız sağlık, bebiş, bereket, mutluluk getirsin inşallah :)

Bismillahirrahmanirrahim...

[TABLE='' class[I][B]: [/B][/I]grid, width: 500''][TR]
[TD]ÜYE[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]UYGULAMA[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]BOY[/TD]
[TD]KİLO[/TD]
[TD]SONUÇ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]akimel:anneadayı:[/TD]