• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Kızlar merhaba; 12 Ocakta İlk aşılamamı yaptırdım.
24 Ocak ta Beta HCG yaptırdık 17.02 Çıktı.
Doktor u aradık ve aşılamanız tutmuş 2 gün sonra tekrar yapın dedi.
Sabah uyandıgımda ıdrar testı yaptım ve 2 cızgı hafıf olarak gorundu.

Bugun tekrar beta yaptırmak ıstedık ve aynı hastaneye gıttı sonuc 0.64 :KK43:
Sabahında ıdrar testınde 2.cızgı hafıf cıkmasına ragmen ,Bir günde (hatta 20 saat sonra) 17 olan deger 0.64 e düşermi boyle bı olay yasayayan var mı ? ilacın etkısıyle yukek cıktı dıyecegız ama 13. gun ılack etkısı falan olmaz..

17 den 11 lere 10 lara 9 ve 8 lere düşşe düşük yapıyorum diyecegım ama bi anda 0 olunca cok uzlulduk

Testlerden birinin hatalı olma olasılıgı varmı acaba 2 yıldır bebek ıcın ugrasıyorduk :/

Son düzenleme:
Kızlar merhaba; 12 Ocakta İlk aşılamamı yaptırdım.
24 Ocak ta Beta HCG yaptırdık 17.02 Çıktı.
Doktor u aradık ve aşılamanız tutmuş 2 gün sonra tekrar yapın dedi.
Sabah uyandıgımda ıdrar testı yaptım ve 2 cızgı hafıf olarak gorundu.

Bugun tekrar beta yaptırmak ıstedık ve aynı hastaneye gıttı sonuc 0.64 :KK43:
Sabahında ıdrar testınde 2.cızgı hafıf cıkmasına ragmen ,Bir günde (hatta 20 saat sonra) 17 olan deger 0.64 e düşermi boyle bı olay yasayayan var mı ? ilacın etkısıyle yukek cıktı dıyecegız ama 13. gun ılack etkısı falan olmaz..

17 den 11 lere 10 lara 9 ve 8 lere düşşe düşük yapıyorum diyecegım ama bi anda 0 olunca cok uzlulduk

Testlerden birinin hatalı olma olasılıgı varmı acaba 2 yıldır bebek ıcın ugrasıyorduk :/

Üzülme desem de yetersiz ve anlamsız aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü, hakkında hayırlısı olsun. Canım sana doktorun tutunması için hap veya jel türü bir ilaç tavsiye etmedi mi?

Bebek olayı bu Ay itibariyle bitti biZde ..eşim yıpranmış ..ben değil o,ne garip dımı

Onları da anlamak lazım bazen evet en çok bizler yıpransak ta eşlerimiz de bizimle aynı şeyleri düşünüp hissediyor. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum kendi eşimi göz önünde bulunduruyorum bizler bedenen ve beynen yıpranıyoruz fakat onlar hem bizi düşünmekten hem evlat sahibi olmayı düşünmekten bir de çalıştıkları işin stresinden bunaldım demelerini ben doğal karşılıyorum. Bu ay bizim de aşılamamız olmadı yarın yine de test yapalım dedi doktorum. Az önce eşim geldi kucakladı biraz daha gayret göster bende baba olmak istiyorum dedi kızamıyorum ki sanıyor ki benim elimde olan bir şey ama elimden geldiğince fazla strese girmeden atlatmak daha iyi. Evin için de bu durumu ne kadar çok dillendirilirse o kadar çok stres ve bıkma , bunalma, yıpranma olur. Tedavi görüyoruz sonuçta ondan sonra kendi halinde bırakılması gerekiyor belki :(

A
Merhaba kızlar Dr geliyorum iki tane yumurtam oluşmuş yarın çatlatmaya iğnesi vurulacak cumarteside aşılama olacağım dualarınızı eksik etmeyin Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Herkese merhaba antalya gelecek tüp bebek merkezinde tedavi gören var mı içinizde ?

Onları da anlamak lazım bazen evet en çok bizler yıpransak ta eşlerimiz de bizimle aynı şeyleri düşünüp hissediyor. Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum kendi eşimi göz önünde bulunduruyorum bizler bedenen ve beynen yıpranıyoruz fakat onlar hem bizi düşünmekten hem evlat sahibi olmayı düşünmekten bir de çalıştıkları işin stresinden bunaldım demelerini ben doğal karşılıyorum. Bu ay bizim de aşılamamız olmadı yarın yine de test yapalım dedi doktorum. Az önce eşim geldi kucakladı biraz daha gayret göster bende baba olmak istiyorum dedi kızamıyorum ki sanıyor ki benim elimde olan bir şey ama elimden geldiğince fazla strese girmeden atlatmak daha iyi. Evin için de bu durumu ne kadar çok dillendirilirse o kadar çok stres ve bıkma , bunalma, yıpranma olur. Tedavi görüyoruz sonuçta ondan sonra kendi halinde bırakılması gerekiyor belki :KK43:

nedense yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım aynı şeyleri yaşayan çiftlern olması bi nevze dert ortağımmış hisseini yaratıyor evet elimizde değil ve ne kadar kötü benim ilk aşılamam dı tuttu am 6 haftalık hamileyken o duyguyu yaşarken düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi kürtajdan sonra ilk adetimi bekliyorum eşim hemen 2.aşılamayı istiyor ama ben korkuyorum hem istiyorum hem korkuyorm çiftler bu süreçte çok yıpranıyor

nedense yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım aynı şeyleri yaşayan çiftlern olması bi nevze dert ortağımmış hisseini yaratıyor evet elimizde değil ve ne kadar kötü benim ilk aşılamam dı tuttu am 6 haftalık hamileyken o duyguyu yaşarken düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi kürtajdan sonra ilk adetimi bekliyorum eşim hemen 2.aşılamayı istiyor ama ben korkuyorum hem istiyorum hem korkuyorm çiftler bu süreçte çok yıpranıyor

Canım benim kıyamam gerçekten zor seni çoookk çook iyi anlıyorum benim durumum da öyle Ağustos ayında 5 aylık hamileyken kalbi durdu normal doğumla ağlıya ağlıya doğurup toprağa verdim. Doktorum fazla ara verme dedi Kasım ayında doktorum ısrar etse de aynı sen gibi korktuğumu söyledim ve Aralık ayında hapla Ocak ayında iğneli aşılama ile biz de yeniden başladık. Sakın moralini bozma vardır bunda da bir hayır demeliyiz. Evet yaşadıklarımız aklımıza bile gelmezdi ve bu kadar acının olacağını hiç düşünemezdik ama geçmişi unutup yeni bir sayfa açmalıyız. Sakin ol güzel düşün güzel olsun eğer ki kendini hazır hissetmiyorsan beklemeni tavsiye ederim ama bu bekleme süresince bu tür konulardan uzak dur kafanı toparla, gez dolaş aklında bunlar olmasın ve kendini hazır hissettiğin an yeniden kendini dinlenmiş bir şekilde olumlu düşünerek başla. Ben 2 aydır tedavi görüyorum ve bu ay ara vereceğiz ama ben bunu 2 aya çıkarmak istiyorum dinleneceğim havalar güzelleşiyor yürüyüşler yapacağım kendimi dinleyeceğim. Allahtan hayırlısını dileyelim tatlım kısmetimizde ne varsa onu yaşıyoruz, elbet zamanı vardır ve ben inanıyorum Rabbim biz isteyenlere nasip edecek inşallah....

Son düzenleme:
Üzülme desem de yetersiz ve anlamsız aynı şeyleri yaşıyoruz çünkü, hakkında hayırlısı olsun. Canım sana doktorun tutunması için hap veya jel türü bir ilaç tavsiye etmedi mi?

Proges.. Jel verdi ve kullandım sürekli.. Benim merak ettiğim 17 iken direk 0 (sıfır) a düşermi değer.. Bi düşük veya kimyasal gebelik vs. varsa yavas yavas düşmezmi ? Yokmu acaba aynı durumu yasayan 20 saat arayla deger 0 oldu ucup gıttı :/

beni de ekleyin :)
sat: 12,01,2015
2. aşılama
boy 158
kilo 61

sonuç bekliyoor :)

Yarın lısteyı duzenledıgımde ekleyecegım ınsallah aramıza hos geldın arkadasım aşılaman hayırlı ve ugurlu olsun. Bı de asılama tarıhın nedır canım?

Proges.. Jel verdi ve kullandım sürekli.. Benim merak ettiğim 17 iken direk 0 (sıfır) a düşermi değer.. Bi düşük veya kimyasal gebelik vs. varsa yavas yavas düşmezmi ? Yokmu acaba aynı durumu yasayan 20 saat arayla deger 0 oldu ucup gıttı :/
Canım cok üzüldüm tam tuttu derken boyle bırsey yasamak cok sınır bozucu ve üzücü.

Bebek olayı bu Ay itibariyle bitti biZde ..eşim yıpranmış ..ben değil o,ne garip dımı
Off yaa gercekten cok zor bu süreçler. Bız her ayı boş geçmeyelim dıye cırpınırken üstüne boyle bır sey yasamak..elbette onlar da yıpranıyorlar makıne gıbı çalışasınlar istiyoruz ama demekkı olmuyor. Ne yapalım caremız yok alttan alıp daha sonra kaldığımız yerden devamı etmeliyiz demekkı . Herseyde bır hayır vardır üzülme lütfen.

nasıl yumurta toplaman? sen tüp bebegemı gectın cnm? aşılamamı dicem ama aşılamadada yumurta toplama yok nasıl bir işlem merak ettm

.içeğim heyet benim için direk tüp bebeğ karar vermişti. o yüzden hiç aşılama olmadık biz

Ablam a bugün transfer yapıldı ilk tüp bebek deneyimi kızlar dua istiyorum sizden 2 tane yerleştirildi. Istanbul da Memorial Hastanesi'nde

aynı gün olmuşuz. güzel sonuçlar alırız inşallahh

Bende femara diye bi hap kullandım pazartesi aşılamam olacak yani haplada oluyor.

femarayı iğnelerden önce bana da vermişlerdi.

geçen ay aşılamam tutmamıştı. 15.gunun gecesı leke gelmişti ve 16. gun adetım baslamıstı.
bugun 2. asılamamın 16 gunu. adet olacak gıbıyım ama henuz gelen gıden yok. evde test yaptım negatıf. pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye gıderım

Canım durumlar nedir ? Bu ay yüzün güler inşallah tatlım ;)

of adet olmayı beklemekten çok sıkıldım artık. ne yiyip ne içeyim kızlar_bi an önce adet olup 2. aşılamayı yaptırmak istiyorum artık. çok sıkıldım beklemekten...yine geç olucam kesin. btün adet döngüm tarihlerim hepsi karıştı:(

Back