- 24 Nisan 2014
- 959
- 685
- 358
- Konu Sahibi Happy Meal
Şimdi aşılama oldum eve geldim.ama spermler geri geldi acaba hamile kalma ihtimalim ne kadar.böyle olup hamile olan var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi aşılama oldum eve geldim.ama spermler geri geldi acaba hamile kalma ihtimalim ne kadar.böyle olup hamile olan var mı ?
Ben yarım saat falan yattım kalkınca hemen gelmedide sonradan geldi.sen 2. aşılamayı ne zaman olduncnm ne kadar yattın hastanede ? valla ben ilk aşılamamda 1 saat yattım gram sperm gelmedi bu aşılamada yarım saat yattım. az bişi geldi ama sperm değildi sanki akıntı gibiydi ama ilk de hiç gelmemesine rağmen tutmadı cnm aşılamam
Ben yarım saat falan yattım kalkınca hemen gelmedide sonradan geldi.sen 2. aşılamayı ne zaman oldun
evet benimde doktor işlemi bıraktığı an geri gelmişti hattaŞimdi aşılama oldum eve geldim.ama spermler geri geldi acaba hamile kalma ihtimalim ne kadar.böyle olup hamile olan var mı ?
Bizede aşılamadan sonraki gün ve ondan sonrada günaşırı dedicumartsı gunu oldum canım 24 ocakta bnm de bu defa sankı böle ıslaaklık geldı ama spem degıldı sankı ama az bişi de gitmiş olsa işe yaıyor üzülme.. ama dr sana ilişki verdi mi? meselabize aşılama olduğu gün değil sonra ki günden itibaren 3 gün üst üste soınra da günn aşırı yapın dedi
yine olmadı cnm. demekki insan aşılamanın 19. günü bile adet olabiliyormuş. çatlatma iğnesinin de 21. günü şaka gibi.Canım durumlar nedir ? Bu ay yüzün güler inşallah tatlım
yine olmadı cnm. demekki insan aşılamanın 19. günü bile adet olabiliyormuş. çatlatma iğnesinin de 21. günü şaka gibi.
Ay bitanem haklisin kilo cizelgesini kaldirmam lazim, hamilelik takvimi icin acele etmek istemiyorum kalp atislarini duysaydim diyorum bide henuz beklemede olan arkadaslarimin gonlu kiriilir gucenirler de Rabb'imin gucune gider diye korkuyorum.
yine olmadı cnm. demekki insan aşılamanın 19. günü bile adet olabiliyormuş. çatlatma iğnesinin de 21. günü şaka gibi.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Bu şekilde adet olanı çok okudum bu forumdan. Bu saatten sonra önümüze bakacağız artık. Ben de 30 aralığı bekliyorum. Gerçi bu ay tedavi görmedim ama rahim filmi çektirdim. Ne umut var ne de umutsuzluk.
Canım benim fikrine,ince düşüncene saygı duyuyorum... Ama bence buradaki hiçbir arkadaşımız böyle güzel bir olayın belgelenmesine gönül geçirmez bilakis mutlu olur... Ama senin için nasıl rahat ediyorsa onu yap canım... İnşallah kalp atışlarını da duyacaksın en hayırlı zamanda...
Tatlım hayırlısı olsun... Ne yapalım vakti zamanı gelmediyse ne yapsak olmuyor... Ama yılmak yok...
Burada sanırım en eski tanıdığım persa ve Alenay sizsiniz inşallah bizlerde hayırlı zamanda hayırlı çocuklarımıza kavuşacağız canım arkadaşlarım... Umut yitirmek olmasın yeter...
cnm ne kadar yattın hastanede ? valla ben ilk aşılamamda 1 saat yattım gram sperm gelmedi bu aşılamada yarım saat yattım. az bişi geldi ama sperm değildi sanki akıntı gibiydi ama ilk de hiç gelmemesine rağmen tutmadı cnm aşılamam
Kızlar normal ılıskıde spermlerın sadece %1 i rahîm ağzından gecıp ılerlıyormus. Dolayısıyla aşılamada zaten spermler dırek rahim ıcıne bırakıldığından zaten ıcerı gecmıs olan sayı kat kat artmış oluyor. Kaldıki yıkamadan sonra en ıyı ve hareketlı spermler ıle aşılama yapılıyor ve olasılık arttırılıyor.Şimdi aşılama oldum eve geldim.ama spermler geri geldi acaba hamile kalma ihtimalim ne kadar.böyle olup hamile olan var mı ?
Kızlar normal ılıskıde spermlerın sadece %1 i rahîm ağzından gecıp ılerlıyormus. Dolayısıyla aşılamada zaten spermler dırek rahim ıcıne bırakıldığından zaten ıcerı gecmıs olan sayı kat kat artmış oluyor. Kaldıki yıkamadan sonra en ıyı ve hareketlı spermler ıle aşılama yapılıyor ve olasılık arttırılıyor.
Spermler ıcerı verılırken özel bır sıvı ıle bırlıkte verıldıgı ıcın aslında gerı gelen o sıvı ımıs. Yanı gerı sıvı gelmesıne takılmayın gıdenler coktan gıttı bıle.
Sağol içimi rahatlattın inanKızlar normal ılıskıde spermlerın sadece %1 i rahîm ağzından gecıp ılerlıyormus. Dolayısıyla aşılamada zaten spermler dırek rahim ıcıne bırakıldığından zaten ıcerı gecmıs olan sayı kat kat artmış oluyor. Kaldıki yıkamadan sonra en ıyı ve hareketlı spermler ıle aşılama yapılıyor ve olasılık arttırılıyor.
Spermler ıcerı verılırken özel bır sıvı ıle bırlıkte verıldıgı ıcın aslında gerı gelen o sıvı ımıs. Yanı gerı sıvı gelmesıne takılmayın gıdenler coktan gıttı bıle.
Canımmya Rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm bende sonuç brkliyorum ..negatif haberleri okuyunca umutlarım azalıyor rsbbim yar ve yardımcımız olsunMerhaba kızlar. Bugün aşılamamın 19. günüydü. Cuma ve dün sabah evde test yaptım çıkmadı. Bugün artık bir kan vereyim dedim ve sonuç negatif. Geçen ay 16. gün adet oldum. saat 2 bucuk gibi negatif sonucu aldık. şimdi adet oldum. ne yapsam ne etsem bilemiyorum artık. çarşamba gününe çağırdı doktorum. 2. aşılama da negatif
Kızlar normal ılıskıde spermlerın sadece %1 i rahîm ağzından gecıp ılerlıyormus. Dolayısıyla aşılamada zaten spermler dırek rahim ıcıne bırakıldığından zaten ıcerı gecmıs olan sayı kat kat artmış oluyor. Kaldıki yıkamadan sonra en ıyı ve hareketlı spermler ıle aşılama yapılıyor ve olasılık arttırılıyor.
.içeğim heyet benim için direk tüp bebeğ karar vermişti. o yüzden hiç aşılama olmadık biz
aynı gün olmuşuz. güzel sonuçlar alırız inşallahh
femarayı iğnelerden önce bana da vermişlerdi.
Canım benim fikrine,ince düşüncene saygı duyuyorum... Ama bence buradaki hiçbir arkadaşımız böyle güzel bir olayın belgelenmesine gönül geçirmez bilakis mutlu olur... Ama senin için nasıl rahat ediyorsa onu yap canım... İnşallah kalp atışlarını da duyacaksın en hayırlı zamanda...
Tatlım hayırlısı olsun... Ne yapalım vakti zamanı gelmediyse ne yapsak olmuyor... Ama yılmak yok...
Burada sanırım en eski tanıdığım persa ve Alenay sizsiniz inşallah bizlerde hayırlı zamanda hayırlı çocuklarımıza kavuşacağız canım arkadaşlarım... Umut yitirmek olmasın yeter...
Canım sonucundan bizi de haberdar et.
Merel ve dua ile bekliyorum
senin ilk mi deneme n ve kaç tane yumurta yerleştirildi