- 11 Ocak 2015
- 735
- 626
- 103
- 38
- Konu Sahibi Happy Meal
-
Hayirli olsun.rabbim güzel haberler almayi nasip etsin. Ben de orda dusunuyorum.biraz bilgi verir misiniz?fiyati nasil?post: 39038591 .!.:Ablam a bugün transfer yapıldı ilk tüp bebek deneyimi kızlar dua istiyorum sizden 2 tane yerleştirildi. Istanbul da Memorial Hastanesi'nde
gelincik bugün benimde test günümdü ve sonuç negatif.doktor progestanı bırak adet olmazsan testi tekrarlayalım dedi.bundan sonrası kendini kandırmak olur heralde...sende çok ümitlenme derim.bunda da vardır bir hayır..inşallah bir sonraki denemede pozitifi görürüz..Kızlar çarşamba günü 11. günümdü öğleden sonra kanamam gelmişti doktor progestana devam ettirdi ve bu gün test yapıldı sonuç negatif 0.100 ve bana geç döllenme olabilr pazartesi gel tekrar test yapalım dedi ama benim inancım yok ve bu kanama neden onu da bilemiyorum adetim benim 32- 35 gün arası olur. Bu kanama daha 26. günde oldu doktorum da çok yoğun sürekli doğuma girip çıkıyor. Kanama olduğu için umudum zaten yoktu ama şimdi pazartesiye kadar nasıl sabretçem bilemiyorum neden net bir şey söylenmez ki. Geç döllenme olsa bile 3 günde 0.100 den yükselebilir mi bu gün 13. günüm bence çıkmalıydı inanmıyorum ben hamile falan değilim. Siz ne düşünürsünüz lütfen yorum da bulunun tecrübelerinize ihtiyacım var....
RABBIM EMEGINI BOSA CIKARMASIN.. HAYIRLISINI VERSIN.INSALLAH ..AMINAblam a bugün transfer yapıldı ilk tüp bebek deneyimi kızlar dua istiyorum sizden 2 tane yerleştirildi. Istanbul da Memorial Hastanesi'nde
Hayirli olsun.rabbim güzel haberler almayi nasip etsin. Ben de orda dusunuyorum.biraz bilgi verir misiniz?fiyati nasil?
Umarim pozitiftir bir sey sorucam yikama sonrasi sperm sayiniz kacti ? Ben dun 12 milyonla asilama yaptirdim dageçen ay aşılamam tutmamıştı. 15.gunun gecesı leke gelmişti ve 16. gun adetım baslamıstı.
bugun 2. asılamamın 16 gunu. adet olacak gıbıyım ama henuz gelen gıden yok. evde test yaptım negatıf. pazartesiye kadar adet olmazsam kan vermeye gıderım
Aynı gun olmuauz asılama benimde 6cı gunum insallah tutmusdur bebislerimizArkadaslar merhaba
Bugun aşılamamın 6. Gunü ve karnımda bitmeyen bir gaz bügünde ilave olarak kasık ağrıları başladı. Sanki yarın regl olacakmışım gibi bir ağrım var. Belimde ağrıyor devamlı. Gunüm gelmiş olsa regl olucam dıcem ama daha 1 hafta var en az. Gerçi son 2 ayda 3 kere regl atlattım. Sagolsun doktorum ostrojen vermişti ve düzenini bozmuştu. Umarım bu ay da erken regl olmam. Umarım bu ağrılar bdbıs tutunma belirtileridir.
Hayırlı ugurlu olsunUmarim pozitiftir bir sey sorucam yikama sonrasi sperm sayiniz kacti ? Ben dun 12 milyonla asilama yaptirdim da
gelincik bugün benimde test günümdü ve sonuç negatif.doktor progestanı bırak adet olmazsan testi tekrarlayalım dedi.bundan sonrası kendini kandırmak olur heralde...sende çok ümitlenme derim.bunda da vardır bir hayır..inşallah bir sonraki denemede pozitifi görürüz..
Başka bir başlıkta 130 milyon tutmamış,benim 13 milyonla tutmuştu.yani tamamen şansKızlar sizce 130ml spermle gebe kalma sansım yuksekmidoktor cok olumlu konusdu
Benimde 5 gün oldu aşılama yaptıralı ilk 3 gün pek birşey hissetmedim ama dün ve bu gün ayakta fazla kaldığım zaman kasıklarımda ve belimde ağrı oluyo o yüzden fazla yormamaya çalışıyorum kendimi sizinde böyle oluyor mu normal mi cevap yazarsaniz sevinirim ALLAH ım hepimize hayırlısıyla bebek nasip etsin
Arkadaşlar bana cevap yazacak kimse yok muuu
Benimde 5 gün oldu aşılama yaptıralı ilk 3 gün pek birşey hissetmedim ama dün ve bu gün ayakta fazla kaldığım zaman kasıklarımda ve belimde ağrı oluyo o yüzden fazla yormamaya çalışıyorum kendimi sizinde böyle oluyor mu normal mi cevap yazarsaniz sevinirim ALLAH ım hepimize hayırlısıyla bebek nasip etsin
Canım valla bel ağrısı var bendede inşallah bu ağrılar olumlu isaretlerdir. Benim normalde regl gunüm sadece ağrım olur o kadar.
Canım döllenme olduysa tutunma aşamasındadır ağrı olabilir tahminimce yada çatlamayan sonradan büyüyen yumurtalarında çatlıyor olabilir bu da ağrı yapıyor. Bir çok nedenden kaynaklanıyor olabilir yani bilemiyorum. Bence yatıp dinlen ağır hiç bir iş yapma. İnşallah senden güzel haberler alırız biz veremedik malesef. Rabbim bebek arzusu ile yanan herkese nasip etsin.
Canım döllenme olduysa tutunma aşamasındadır ağrı olabilir tahminimce yada çatlamayan sonradan büyüyen yumurtalarında çatlıyor olabilir bu da ağrı yapıyor. Bir çok nedenden kaynaklanıyor olabilir yani bilemiyorum. Bence yatıp dinlen ağır hiç bir iş yapma. İnşallah senden güzel haberler alırız biz veremedik malesef. Rabbim bebek arzusu ile yanan herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?