• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2015 AŞILAMA VE TÜP BEBEK YAPTIRACAK ARKADAŞLAR :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

İnfertilite Nedeniniz

• Ankete Katılan
    117
Rica ederim tatlım kimsenin ümitsiz olmasını istemiyorum.Ne kadar pozitif olursak o kadar iyi olur sonuçlar. Artık böyle bakmak gerekiyor. Alenaycım 75 tim 3 haftada ancak 4 - 5 kilo verebilmiştim canım, 110 kilonun üstünde bayan arkadaşım 2. bebeğini yaptı ben bu yüzden olaya kilo ile bakmıyorum her kesin hormonları farklı ama tabi ki sporun, yürüyüşün etkisinin de olduğunu düşünüyorum sonuçta kan dolaşımı hızlanıyor bu da çok iyi bir sebep. Diyet yapmayı düşünüyorsan eğer sabahları yağlı kızartma türlerinden kaçın haşlama türü ye mesela kepek ekmeği kullan, yumurta, peynir, domates, salatalık, zeytin ekle ama marmelat türü şekerli şeylerden ve yağlı besinlerden kaçın. Öğle ye doğru yeşil elma tüket bir avuç içi fındık badem ceviz ye akşam ızgara türü yada haşlama türü ve sebze yemekleri tüket ve soğan kürünü dene 2 soğanı 3 bardak sıcak suda kaynatıp içmişliğim bile vardır canım, ayrıca kendine uğraş edin.Havalar soğuk Pc bilgisayarın varsa google Leslie yaz adım egzersizleri var, ben o ay çok yaptım ve yürüyüş yaptım yediklerime de dikkat ettim canım . Şimdi Tedavim yani Aşılamam iyi gitmezse tekrar bunları yapacağım umut yitirilecek bir şey değil neler yaşıyoruz, geçmez diyoruz, nasıl unutulur diyoruz ama Allah Sabrı da veriyor, yeniden tutunuyoruz hayata bir şekilde... Allah herkese Sabır, güç kuvvet, versin İnşallah hepinizin kucağı bebişlerle dolar bu mutluluğa sizler de ( bende ) erişiriz canlarım....

Canım çok sağol. Yazdıklarına çok katılıyorum. Ben hem spor hem de yeni bir uğraş edinmek için spora yazılıcam. Bugün kesin kararımı verdim. Aradım konuştum. Haftada 2 gün platese gidicem ve diğer günlerde spor aletleriyle çalışmaya. Aylık 130 lira ödicem. Zaten artık özel hastaneye gitmiyorum. Oraya vereceğim parayı spora vermiş olacağım. Benim hastalıgım polikistik over oldugu için kilo çok önemli, direk bağlantısı var.boy 1,65 kilo 58 benim. 53 kiloya düşücem ve vücudumdaki yağ oranını azaltıp kasa çeviricem.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.2buçuk senelik evluğim. Bendede polikistik över var.bütün tahlilleri normal rahim filimi çektirdin oda temiz çıktı. Doktorum sebebsiz kısırlık olduğunu söledi tek çare aşılamaymış artık oda tutmazsa tüp bebek dedi. Çok korkuyorum annelik duygusunu tadamazsam diye Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Ben bu ay aşılama yaptırıcam Allah nasip ederse. Bu gün klomen hapına başladım. Aşılamada çok canınız acıdı mı benimle paylaşır mısınız? :KK61:
Ben bugun asilama yaptırdım korkulacak bişey yok rahat ol yeter

kızlar gece 12de iğnemi yaptrdm ama ağrm sızım yok büyümr mu çatlamyr mu anlamdm:((Sabah 10da aşılma içn gitcz bakalm bua rda anestzyle yaptrcmm çok kasyrm kendmi aç gel dedilr eşim de mi aç gitck anlmadm?

[QUOT member: 650357"]19 da test yaptır dediler, aynı yani. evet beklemek zor. işe de gitmedim evde yalnız yatıyom ama zaman geçmiyor yarın işe gidecem artık

Allah yardimcin olsun canim bende ayni durumdayim yalnızım böyle olunca daha çok düşünüyorum dikkat et sıkı giyin üşütme :) Rabbim nasip edicekse eğer senide korur bebişide :)[/QUO
kızlar gece 12de iğnemi yaptrdm ama ağrm sızım yok büyümr mu çatlamyr mu anlamdm:KK43:(Sabah 10da aşılma içn gitcz bakalm bua rda anestzyle yaptrcmm çok kasyrm kendmi aç gel dedilr eşim de mi aç gitck anlmadm?
Benimde ağrım olmamıştı, aslında anesteziyle yaptırman iyi olmuş bende çok kastım vr pişmanım şimdi yaptırmadığıma. Eşin aç gitmeyecek sen aç gidecen, bildiğim kadarıyla. Hayırlısıyla tamamlanır ve güzel sonuçlar alırsın inşlh.

teş.ederm canm hepmz kavuşrz inş. hayarlısyla aşılma öncesi beni tekrr muayne etck mi eşime hiç tahll vs yapmdlrrr direkt bna bakp tamm dedndii yaaa gerçktn çok cahlm umarm ilk ve son olur...

teş.ederm canm hepmz kavuşrz inş. hayarlısyla aşılma öncesi beni tekrr muayne etck mi eşime hiç tahll vs yapmdlrrr direkt bna bakp tamm dedndii yaaa gerçktn çok cahlm umarm ilk ve son olur...
Beni öncesinde iğneyi vurmadan muayene etti, ama aşılama öncesi hemen etmedi, eşime ilk gittiğimizde spermlerine bakmışlardı herşey normal demişlerdi. İnşlh hepimiz için öyle olur bol bol dua edelim, her bebeğin oluşması bir mucize ve bunu bize verecek olan rabbm inşlh hayırlı evlatlarla kucağımızı doldurur..

Ben de bugün ilk asilamamiz için iğnelerimi vurulmaya başladım. İlkini muaynehanedeki hemşire vurdu bana da gösterdi bundan sonrakileri evde vurulcam. Dört gün boyunca 100 lük yazmış Dr. Pazar biticek ptesi ultrasonla bakalım dedi. Sizinkilerin dozlari nasil kızlar?

kızlar gece 12de iğnemi yaptrdm ama ağrm sızım yok büyümr mu çatlamyr mu anlamdm:KK43:(Sabah 10da aşılma içn gitcz bakalm bua rda anestzyle yaptrcmm çok kasyrm kendmi aç gel dedilr eşim de mi aç gitck anlmadm?
anestezei alacağın için aç olman gerekiyor, 6-8 saat yemek yememiş 2-3 saat de su içmemiş olam lazım

te.ederm Seldann mmee sen de mi yarn olcksn inş.hayrlısyla poztf sonçlr alrz:))Heycanlşnmaya başldm snki..

Back