2015 Aralikta dogum yapacaklar

Evet benim de ilk cocugum olacak insallah iki yil sonra oldu bizim ki sizin kiz galiba bizim ki de erkek Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
Amin, Allah hepimizi bebeklerimize sağ salim kavuştursun.
Evet benim minik kız. =) Biz de iki yıl denedik olmadı, sonra tüp bebekle ilk denemede hamile kaldım.

Günaydın hEaWenLy. Bize dün cd filan vermediler, gıcık oldum. Bir de güya özel, tonla para veriyoruz. Öyle bir uygulamaları yokmuşmuş. :KK12:Neyse ki eşim telefonla video çekti, onunla avunacağım.

Canım günaydın hemen mesajlarına baktım sağlıklı olsun bir problem olmasın da gerisi sorun değil. :KK68:
Aslında en kıytırık hastane bile detaylı da cd veriyor bende şuan seninle beraber hastanene uyuz oldum şikayet edelim. :63:

Canım günaydın hemen mesajlarına baktım sağlıklı olsun bir problem olmasın da gerisi sorun değil. :KK68: Aslında en kıytırık hastane bile detaylı da cd veriyor bende şuan seninle beraber hastanene uyuz oldum şikayet edelim. :63:
Günaydıın! =) Detaylı için aynı merkezde başka bir doktorlaydı randevum. Kendi doktorum çok tatlıdır, insanın halinden anlar. O olsa kesin bulurdu bir yolunu, çekerdi bir cd. Neyse uyuz olup, unutalım, minnoşlarımız etkilenmesin. :KK19:
Canim transferin ayin kacinda olmustu haftalarimi ayni da benim ki 28mart daydi
Aaa senin de mi tüp bebek? =) Benim transfer 26'sı ya da 28'i olması lazım. Hamilelik haftamı doktorum hep son adet tarihim olan 8 Mart'a göre hesaplıyor. Valla transfer tarihini unutmuşum. :KK23:

Günaydıın! =) Detaylı için aynı merkezde başka bir doktorlaydı randevum. Kendi doktorum çok tatlıdır, insanın halinden anlar. O olsa kesin bulurdu bir yolunu, çekerdi bir cd. Neyse uyuz olup, unutalım, minnoşlarımız etkilenmesin. :KK19:

Aaa senin de mi tüp bebek? =) Benim transfer 26'sı ya da 28'i olması lazım. Hamilelik haftamı doktorum hep son adet tarihim olan 8 Mart'a göre hesaplıyor. Valla transfer tarihini unutmuşum. :KK23:
Benimde oyle hesapliyor aramizda iki gun var benim ki de son adetim on mart nerde yaptirdin canim tup bebegi

İstanbul'da yaşıyorum ben. Bahçeci'de yaptırdık.
Profilinde Malatya yazıyor. Sanırım sen kendi şehrinde yaptırdın değil mi? =)
Evet ben malatya da yaptirdim doktorumuz com iyiydi ama sadece iki tane trasfer etmemesi canimizi sikti ama sukurler olsun Rabbim nasip etti ya yeter diyoruz

Selam kızlar.Bebek hareketlerini ne alemde?Bizim oğlanın maşallah ı var.Her an hareket halinde.İsimleri ne düşünüyorsunuz bu arada?

Benim şeker yukleme sonucum biraz kotu cikti doktor diet verdi sabah ogle aksam evde simdi kontrol ediyorum basina gelen varmi ben cok korktum

şeker yüklemesi yaptırmalı mıyız kızlar? ne düşünüyorsunuz bu konuda?
bence yaptırın derim eğer bir sıkıntı çıkarsa şimdiden önlem alınmalı benim doktorum önerdi yaptırmamı ben de çok araştırdım bebeğe herhangi bir etkisi bir riski yok. ben de dün yaptırdım şekerim baya düşük çıktı mesela artık ona göre bir tedbir alıcaz.

50 mg lık bir şeker yüklemesinin bebek üzerinde herhangi bir sıkıntı yapmayacağı söylendi ama tedirgin oluyor insan tabi. yarın da benim yüklemem var; bakalım hayırlısı.

X