canım kontrolden sonra yumurtaların bir kısmı olgun bir kısmı küçük kalıyor. Cetrotide diye göbek iğnesi veriyor olgunlaşmış yumurtaların büyümesini durduruyor küçüklere etki etmiyor tıp neler bulmuşkızlar 4 gundur 187.ml gonalf kullanıyorum yarın kontrolüm var başka iğne kullanacakmıyız
vay beee D:canım kontrolden sonra yumurtaların bir kısmı olgun bir kısmı küçük kalıyor. Cetrotide diye göbek iğnesi veriyor olgunlaşmış yumurtaların büyümesini durduruyor küçüklere etki etmiyor tıp neler bulmuş
sen hangi aşamadasın canımkızlar bebeği olmayan bi bayan üçüncü tüp denemesinden önce bir tane bebek kıyafeti almış moral olsun diye al tavsiye ederim demişti saçma gelmişti ilk denememde almadım ama bu denememde heveslendim geçen gittim iki tane tulum aldımgerçekten işe yarıyor baktıkça umudum artıyor
yok ya vız gelir tırıs gider bizevay beee D:acıtıyormu peki gonalften memnunum
biz ilk tüp denememizi haziranda yaptırdık canım tutmadı. o zaman üç tanede dondurduk şuan rahim kalınlaşsın diye ilaçlar alıyorum bu ayın 22 sinde buz bebişim trasnfer edilecek inşallahsen hangi aşamadasın canım
inş. bu sefer tutar bence tutacak ilk içimden öyle geçti :)biz ilk tüp denememizi haziranda yaptırdık canım tutmadı. o zaman üç tanede dondurduk şuan rahim kalınlaşsın diye ilaçlar alıyorum bu ayın 22 sinde buz bebişim trasnfer edilecek inşallah
ay inşallah canım ağzından bal damlıyor : ) Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.inş. bu sefer tutar bence tutacak ilk içimden öyle geçti :)
Hadi yaptir canim ya.ben senden daha merakliyim valla catlicam heeOff yaptırtsam mı acaba diye içim içimi kemiriyor şu an
Aynenn dun dollenecekmi die bekliyordum bugun kalite yarinda nezaman transfer olur diecanım o kaygıyı hergün yaşıyorsun ve haklısın her sabah heyecan ve korku içinde bekliyosun müjdeyi alıncada diğer günü düşünüyosun kısır döngü
Hergunn merakla gececek onumuzde 15gun varCom fazka dusunmemeye calis canim bende yarini merak ediyorum spermleeimiz ne surumda merak ediyorum
30 40 tl civari degisiyorkizlar bugun ozel bir laboratuvari aradim hamilelik testini ogreneyim diye 78 tl dediler.yok artik dedim.bu kadar pahalimi ya hamilelik testi yaptirmak?
Pahalıymış ya özel hastanede 15 20 fln burda özel laboratuvar diye öyle demekkikizlar bugun ozel bir laboratuvari aradim hamilelik testini ogreneyim diye 78 tl dediler.yok artik dedim.bu kadar pahalimi ya hamilelik testi yaptirmak?
Bencede cok pahaliymis baska yere yaptir bence sen:)kizlar bugun ozel bir laboratuvari aradim hamilelik testini ogreneyim diye 78 tl dediler.yok artik dedim.bu kadar pahalimi ya hamilelik testi yaptirmak?
asilamada memoriala yaptirmis ozaman da 76 lira vermistim kizlar.ben bi arastirayim saolun.ankara piyasasini bilen varmi bu konuda acaba?Bencede cok pahaliymis baska yere yaptir bence sen:)
Ben ankaradayim hangi semttesin senasilamada memoriala yaptirmis ozaman da 76 lira vermistim kizlar.ben bi arastirayim saolun.ankara piyasasini bilen varmi bu konuda acaba?
Amin canim.. allah buyuktur hepimizi mucizeleriyle sevindirsin inşallahen azından sızın ıyı kotu alternatıfınız var benım baska alternatıfım yok bugun gıttım e2 40 dan 88 cıkmıs sagdakı yumurta 10mm den 12,8 mm olmus bugun ıgnenın 11 gunuydu bakalım carsamba cagırdılar pek umudum yok bakalım hayırlı olur ınsallah herkez hepımız ıcın senınde ınsallah ıyı olur arkdasım ve olumlu sonuclar alman dıleyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?