• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Günaydınnn:) Olsun kuzum bugünlere ne zor ulaştın eminim bidaha olsa bidaha 9 ay kalırım evde dersin:) İyi bir hafta olsun cnımm. Benim için çook enteresan bir hafta olucağı kesin. Eski iş yerime dava açtım onun duruşması var çarşamba günü! Perşemb gününü zaaaten sölemiorum bileee. Dua et benim içm canım dua et..
Anam bereketiyle gelio bebis . çarşamba yoğunluk dua bana yapalım perşembe sana :)))). Ahh kuzum hayırlı sağlık haberler alabilsek bi. Bugün basım çok agriyor iyi değilim :((

Anam bereketiyle gelio bebis . çarşamba yoğunluk dua bana yapalım perşembe sana :)))). Ahh kuzum hayırlı sağlık haberler alabilsek bi. Bugün basım çok agriyor iyi değilim :KK43:(
Evettt çarşamba senin için dua edicez boll bolll. Strestendir bence cnım aklın sürekli bebişlerinde ve kontrol günüde. Ama görücen herşey yolunda gidicek ve rahatlamış şekilde eve geri gelicen ben çoook hissediyorum sapasağlam gelicek kuzuların sana.. Ben de bugün iyi diilim.. Negatif kalktım ama takmamaya çalışıyorum. Şimdiii ikimiz de silkelenip pozitif enerji yolluyoruzzz ve herşeyin iyi olucağını düşünüyoruzzz

Evettt çarşamba senin için dua edicez boll bolll. Strestendir bence cnım aklın sürekli bebişlerinde ve kontrol günüde. Ama görücen herşey yolunda gidicek ve rahatlamış şekilde eve geri gelicen ben çoook hissediyorum sapasağlam gelicek kuzuların sana.. Ben de bugün iyi diilim.. Negatif kalktım ama takmamaya çalışıyorum. Şimdiii ikimiz de silkelenip pozitif enerji yolluyoruzzz ve herşeyin iyi olucağını düşünüyoruzzz
ahh yavrum benim migrenim var :(( öle böle bi ağrı değil benimki maalesef ilaçsız çok zor... Kayinvalidem duanin en güzel yerinden geldi inşallah hayırlı sağlıklı haberler alırım. Sende canim insallah

ahh yavrum benim migrenim var :KK43:( öle böle bi ağrı değil benimki maalesef ilaçsız çok zor... Kayinvalidem duanin en güzel yerinden geldi inşallah hayırlı sağlıklı haberler alırım. Sende canim insallah
Ahhh bilirim canım o migreniiiii neler edio bie nelerrr. Eşimde var ve çoook şiddetli ve inatçı bir migren onuki de. Haftanın 3 4 günü mutlaka ağrır ve atakları çok sık olur. Son 15 gündür atak yaşıo sırtı boynu başı fenaaa

Kızlar selamlar biz de migrenden muzdaribiz. Eşimin çok sık atakları olur. Yalnız dayım dr çok rutin bir yiyecek bir hastada ayağın sıklığını artırabilir dedi. Bu herhangi bir şey olabilir. Bizde Patatesi farkettik her yemesinde atak geldi. Eşimin hayatindan patates ve nisastali ürünleri çıkardık. Yılda üç veya 4 defa geliyo artık. Onun içinde ya uzun süre aç kalacak, ya sinirli stresli olacak. Önceden önlem kolay oluyo böyle. Lütfen iyi gozlemleyin şu gıda işini ise yariyo valla.

Kızlar selamlar biz de migrenden muzdaribiz. Eşimin çok sık atakları olur. Yalnız dayım dr çok rutin bir yiyecek bir hastada ayağın sıklığını artırabilir dedi. Bu herhangi bir şey olabilir. Bizde Patatesi farkettik her yemesinde atak geldi. Eşimin hayatindan patates ve nisastali ürünleri çıkardık. Yılda üç veya 4 defa geliyo artık. Onun içinde ya uzun süre aç kalacak, ya sinirli stresli olacak. Önceden önlem kolay oluyo böyle. Lütfen iyi gozlemleyin şu gıda işini ise yariyo valla.
Ayy canim bilmiyorum :(( replax içmeden kendime gelemezken şimdi parol dahi içmeden atlatmaya calisiyorum

Ahh evt canim ben de biliorm bunu ama kesfedemiorz bi turlu yaa. Ben kahvenin yaptiini dusunuorm ama esim icince rahatliorm dio ama bizim asil sorun saglikli beslenmemesi aslinda. En buyuk tetikleyici bu. Bir de inabilmaz kulunç olur sirti. Spor yapmazsa perisan oluo. Durum fenaa yanii

Ayy canim yaa cok zor haklisin.. gunlerini yapip gecicek ama isteahvedio insani tabi. Doktorun ne dio belki hafif bisey almana izin verir
Hafif bisi fayda etmio migren ioacida yasak balım sende çarşamba kan ver sınır etme beni :)))

Ne bilim ki kızlar yada sartlandik bi rastlantı oldu. Cips yese geliyo atak. Arkadaşım usutme kendini ceyrana soğuğa dikkat et

Günaydın kızlarr:) Kuşum ben şartladım kendimi perşembeye yoldan çıkarma beni:) kremalicorek kremalicorek . Zaten yarın sabahın köründe yollara düşücem vaktim olmicak kan aldırmaya. E doktorum özellikle 10 mart günkü değerinin görek itiyorum diyor zaten. İki gün üst üste aldırmanın d bir anlamı yok:) İdrr testine kayıyo aklım bazeeeen ama hemeeenn frenliyorum kendimi.
Dün akşam babam rahatsızlandı hastaneye götürdü eşim çok panik olduk ama şükür önemli bişey yok.. Gerildim birkaç gündür bi de dün yarı saatten fazla yürüdüm yoruldum ay bişi olur mu ie takıldım. Psikopata bağladım hayırlı olsun :))

Günaydın kızlarr:) Kuşum ben şartladım kendimi perşembeye yoldan çıkarma beni:) kremalicorek kremalicorek . Zaten yarın sabahın köründe yollara düşücem vaktim olmicak kan aldırmaya. E doktorum özellikle 10 mart günkü değerinin görek itiyorum diyor zaten. İki gün üst üste aldırmanın d bir anlamı yok:) İdrr testine kayıyo aklım bazeeeen ama hemeeenn frenliyorum kendimi.
Dün akşam babam rahatsızlandı hastaneye götürdü eşim çok panik olduk ama şükür önemli bişey yok.. Gerildim birkaç gündür bi de dün yarı saatten fazla yürüdüm yoruldum ay bişi olur mu ie takıldım. Psikopata bağladım hayırlı olsun :))
Bizede doktor gün verdi yavrum herhalde bizde 2 gün önce yaptırdık ertesi gün vermedikleri bidaha 2 gün sonra tekrarla katlanmismi dedi sanada dicek 12 sinde bidaha ver bakalım.tekrarlancakmi DİE.. Neyse bu zaman kadar dayandın dayan 2 gün daha .. Babacigimda geçmiş olsun çok. Bisi olmaz yurumekten korkma

Bizede doktor gün verdi yavrum herhalde bizde 2 gün önce yaptırdık ertesi gün vermedikleri bidaha 2 gün sonra tekrarla katlanmismi dedi sanada dicek 12 sinde bidaha ver bakalım.tekrarlancakmi DİE.. Neyse bu zaman kadar dayandın dayan 2 gün daha .. Babacigimda geçmiş olsun çok. Bisi olmaz yurumekten korkma
Biliorum canım mutlaka aynı şeyi sölemiştir doktor size de ama ben huyumu biliorm ya oyüzden diorum. Saçma biliorum ama napiim öle daha rahat edicek içim.. 1 umut günü 1 umut günüdür işte.. Sanırım aslında ben olumsuzu geciktirmeye çalışıyorum bilinç altımda.. Bakalım artık geldi çattı zaten. . Sen iyi misin tatlım ağrın var mı?

Biliorum canım mutlaka aynı şeyi sölemiştir doktor size de ama ben huyumu biliorm ya oyüzden diorum. Saçma biliorum ama napiim öle daha rahat edicek içim.. 1 umut günü 1 umut günüdür işte.. Sanırım aslında ben olumsuzu geciktirmeye çalışıyorum bilinç altımda.. Bakalım artık geldi çattı zaten. . Sen iyi misin tatlım ağrın var mı?
bu sabah yıne mıgren ıle uyandım :(((

Aralikta tup bebege baslayacaklar gelin burdan birbirimize destek olalim.bizi bizden baska anlayan yok.2015 in sonu belki bizim baslangicimiz olur..

[table="width: 4500, class: grid"]

[tr]
[td]Kaç Kişiyiz[/td]
[td]Nick[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Deneme Sayısı[/td]
[td]Merkez/Doktor Adı[/td]
[td]Sebep[/td]
[td]Hangi Aşamada[/td]
[td]Test Tarihi[/td]
[td]Sonuç[/td]
[/tr]

[tr]
[td] 1 [/td]
[td]tosun788[/td]
[td] 32[/td]
[td]1[/td]
[td]Uludağ Üniversitesi - Gürkan UNCU[/td]
[td] AMH Düşüklüğü Rezerv Azlığı[/td]
[td]sonuc Bekliyor[/td]
[td]21/12/2015[/td]
[td]negatif[/td]
[/tr]

[tr]
[td]2[/td]
[td]echomare[/td]
[td]31[/td]
[td]1[/td]
[td] Ankara başkent-Hulusi ZEYNELOĞLU[/td]
[td]Sebepsiz İnfertilite[/td]
[td]Sonuc Bekliyor[/td]
[td]19/12/2015[/td]
[td]NEGATİF[/td]
[/tr]

[tr]
[td]3[/td]
[td]ufukçizgisi[/td]
[td]27[/td]
[td]1[/td]
[td]Omü Tıp Fakültesi [/td]
[td]Tüp Tıkalı[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]04/01/2016[/td]
[td]:anneadayı::nazar::nazar::nazar:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]4[/td]
[td]ebru_ko [/td]
[td] 33[/td]
[td] 1[/td]
[td] Zeynep Kamil Hastanesi[/td]
[td] AMH Düşüklüğü Yumurta Rezerv Azlığı[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]iptal[/td]
[/tr]

[tr]
[td] 5[/td]
[td]melismina [/td]
[td] 31[/td]
[td] 1[/td]
[td] Antalya Tup Bebek Merkezi[/td]
[td] Tek Tup TIkali-Sperm Azligi[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td].[/td]
[/tr]

[tr]
[td]6[/td]
[td]sslyha [/td]
[td] 33[/td]
[td] 1[/td]
[td] Ankara Genart[/td]
[td] Sperm Azligi[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]31/12/2015[/td]
[td]?[/td]
[/tr]

[tr]
[td]7[/td]
[td]nisaok[/td]
[td] 38[/td]
[td] 2[/td]
[td] Istanbul Acibadem Maslak Bulent Tiras[/td]
[td] Yuksek FSH-Dusuk AMH Yumurta Rezerv Azligi[/td]
[td]Adet Olmayi Bekliyor[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td].[/td]
[/tr]

[tr]
[td]8[/td]
[td] glfrmlh[/td]
[td]33[/td]
[td]1 [/td]
[td] Adana Acibadem Hastanesi[/td]
[td]Sperm Yetersizligi[/td]
[td] Adet Olmayi Bekliyor[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]. [/td]
[/tr]

[tr]
[td]9[/td]
[td] amaya[/td]
[td]33[/td]
[td]5[/td]
[td] Bursa Jimer Hastanesi Suat HAZER[/td]
[td]Yuksek FSH-Dusuk AMH-Rezerv Azligi[/td]
[td] Beklemede[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]. [/td]
[/tr]

[tr]
[td]10[/td]
[td] aysegulsen[/td]
[td]29[/td]
[td]1 [/td]
[td] Diyarbakir[/td]
[td]Erkek Infertiletesi[/td]
[td]Beklemede[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]. [/td]
[tr]

[tr]
[td]11[/td]
[td] bella_83[/td]
[td]32[/td]
[td]2 [/td]
[td] Tupleri Tikali[/td]
[td]istanbul kadikoy sifa hastanesi[/td]
[td]tedavi iptal[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]iptal [/td]
[/td][/tr]
[tr)

[tr]
[td]12[/td]
[td] artniyetizm[/td]
[td]36[/td]
[td]1[/td]
[td] Sebepsiz Infertilite[/td]
[td]?[/td]
[td] Beklemede[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]- [/td]
[/tr]

[tr]
[td]13[/td]
[td] elffth3[/td]
[td]26[/td]
[td]1 [/td]
[td] Sperm Sayi Azligi[/td]
[td]Istanbul[/td]
[td]Sonuc Bekliyor[/td]
[td]16/12/2015[/td]
[td]:anneadayı::nazar::nazar::nazar:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]14[/td]
[td] drymlh[/td]
[td]25[/td]
[td]1 [/td]
[td] Sperm Sayi Azligi[/td]
[td]Adana Anka Tüp Bebek Merkezi[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]28/12/2015[/td]
[td]:anneadayı::nazar::nazar::nazar: [/td]
[/tr]
[tr]
[td] 15 [/td]
[td]Sevda_S[/td]
[td]30[/td]
[td]2[/td]
[td]sebepsiz infertilite[/td]
[td]turan cetin[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]04/01/2016[/td]
[td]?[/td]
[/tr]

[tr]
[td]16[/td]
[td]emilyyyyy[/td]
[td]34[/td]
[td]1[/td]
[td]sperm azligi ve hareketsizligi[/td]
[td]istanbul kadikoy acibadem hastanesi[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]22/12/2015[/td]
[td]:anneadayı::nazar::nazar:[/td]
[/tr]

[tr]
[td]17[/td]
[td]kanikey[/td]
[td]26[/td]
[td]1[/td]
[td]sperm azligi ve morfolojisi[/td]
[td]dogufertil tup bebek merkezi[/td]
[td]adet olmayi bekliyor[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 18 [/td]
[td]minsinem[/td]
[td] 26[/td]
[td]1[/td]
[td]tek yumurtalik yok-endometriozis-cikilota kisti[/td]
[td]?[/td]
[td]sonuc[/td]
[td]15/12/2015[/td]
[td]negatif:KK42:[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 19 [/td]
[td]Kartanesi_26[/td]
[td]30[/td]
[td]1[/td]
[td]pco[/td]
[td]adana acibadem hastanesi[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 20[/td]
[td]Sevef[/td]
[td]31[/td]
[td]2[/td]
[td]sebepsiz infertilite[/td]
[td]ankara centrum[/td]
[td]transfer bekliyor[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 21[/td]
[td]pelit86[/td]
[td]30[/td]
[td]3[/td]
[td]pko[/td]
[td]adana acibadem hastanesi [/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 22[/td]
[td]mert-safir[/td]
[td]25[/td]
[td]1[/td]
[td]pko-morfoloji bozuklugu[/td]
[td]kayseri memorial hastanesi [/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]

[tr]
[td] 23[/td]
[td]zeynep4[/td]
[td]28[/td]
[td]4[/td]
[td]pko-morfoloji bozuklugu-sperm azligi[/td]
[td]istanbul maslak acibadem hastanesi-halit firat erden[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]27/12/2015[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 24[/td]
[td] sevimli bg[/td]
[td]37[/td]
[td]5[/td]
[td]rezerv dusuklugu-sperm azligi[/td]
[td]edirne tip merkezi[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]negatif[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 25[/td]
[td]gorkemooo[/td]
[td]31[/td]
[td]1[/td]
[td]tup tikanikligi[/td]
[td]konsultan tup bebek merkezi[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]25/12/2015[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 26[/td]
[td]bal_hatun[/td]
[td]?[/td]
[td]1[/td]
[td]pco-morfoloji[/td]
[td]istanbul bahcelievler medicalpark hastanesi[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 27[/td]
[td]EsrRam[/td]
[td]31[/td]
[td]2[/td]
[td]azospermi[/td]
[td]malatya dr fethiye ersan tup bebek merkezi[/td]
[td]sonuc bekliyor[/td]
[td]30/12/2015[/td]
[td]?[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 28[/td]
[td]melek ada[/td]
[td]27[/td]
[td]?[/td]
[td]kanallar kapali-rahimde yapisiklik[/td]
[td]sanliurfa osm hastanesu[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[tr]
[td] 29[/td]
[td]odrina[/td]
[td]37[/td]
[td]1[/td]
[td]amh dusuklugu- fsh yuksekligi[/td]
[td]istanbul acibadem maslak hastanesi[/td]
[td]tedavide[/td]
[td]0/0/0[/td]
[td]-[/td]
[/tr]
[/td]

[/td][/td][/tr][/tr][/tr][/table][tr][tr][tr][td][td][/td][/td][/tr][/tr][/tr]

kızlaaar nasılsınızz ???? 4 martta 1 tane 4.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu. 16mart test günüm :)

kızlaaar nasılsınızz ???? 4 martta 1 tane 4.gün dondurulmuş embriyo transferim oldu. 16mart test günüm :)
İyiyiiiz hayırlı olsun transferin cabuk geçer inş günlerin pozitifi görürsün ;) tek embriyon mu vardı dondurulmuş

İyiyiiiz hayırlı olsun transferin cabuk geçer inş günlerin pozitifi görürsün :KK66: tek embriyon mu vardı dondurulmuş

amin canım amin :) yok 8 tane vardı ama benim bünyem çok zayıf 2 tane transferi uygun görmedi doktorumuz

Back