Herkesin vücudu farklı tepki verir belki hic olmayacak takılma böyle seylere cnm herkes bambaşka şeyler yasıyor ki senin daha erken bunları düşünmek için inş çabuk geçer test günün gelir rahatlarsın Cnm beklemek de ayrı heyecanYaaa ben negatif olmak istemiorum olmicam da dedim ama .. yaaa hic mi bisi hisstemez insan? Yani kasik agrim bile yokkk. Coooooook hafifi yani yok denecek kadzr bole ara ara azicikkkk ama gercktn yok gibi. Sadece vucudum sicak hatta bugn anem atesin mi var dedi. Isiniorm ara ara ama o da yatmaktan yani bence. Kizlaaar yaa oyyy psikopata baglarim ben ise gitmessem keyfim kacio bu da iyi bisi diilll
ahh ahh kolaymıs dısardan konusmak değil mi ayşe hanım :))))) Daha dur dun 1 bugun 2 .. işin en zor kısmı tahlıl zamanını beklemek . kasık agrın olucak dıye bırsey yok coooooooook hafıf olucak dıe bırsey de yokkk suanda bı belırtı olması ımkansız aslında sadece bız tedavı ıle olup embrıonunun ıcınde oldugunu bıldıgımız ıcın aka afedersın boka belırtı dıyoruz normal ınsanlar gebelıgını 1 ay sonra anlıyor anlamıyor bıle adetı gecıyorda bakıyorYaaa ben negatif olmak istemiorum olmicam da dedim ama .. yaaa hic mi bisi hisstemez insan? Yani kasik agrim bile yokkk. Coooooook hafifi yani yok denecek kadzr bole ara ara azicikkkk ama gercktn yok gibi. Sadece vucudum sicak hatta bugn anem atesin mi var dedi. Isiniorm ara ara ama o da yatmaktan yani bence. Kizlaaar yaa oyyy psikopata baglarim ben ise gitmessem keyfim kacio bu da iyi bisi diilll
:))))) vallahi ayneennn bekara hanim bosamak ko,ay:)) tahmin ediodm bole aluvani gerci ama birazerken patladi bombalar:))) ayy evt hepsini biliorm skerim amaa millet kasik agrilari akintilar meme agrilari herkes bisiler yasio.. suru psikolojisi ister istemez oluyo offff ki ne ooffff ayse patladi:)))ahh ahh kolaymıs dısardan konusmak değil mi ayşe hanım :))))) Daha dur dun 1 bugun 2 .. işin en zor kısmı tahlıl zamanını beklemek . kasık agrın olucak dıye bırsey yok coooooooook hafıf olucak dıe bırsey de yokkk suanda bı belırtı olması ımkansız aslında sadece bız tedavı ıle olup embrıonunun ıcınde oldugunu bıldıgımız ıcın aka afedersın boka belırtı dıyoruz normal ınsanlar gebelıgını 1 ay sonra anlıyor anlamıyor bıle adetı gecıyorda bakıyorkapişşşşş negatıf olmak ıcın erken daha dur :))
Sorma canim sormaa beklemek ve kendini dinlemek feciiiii. Evtson ana kadar belki bisi hissetmicem de 12 gununsonu da kafaya huniyi gecirmis olucam:))))Herkesin vücudu farklı tepki verir belki hic olmayacak takılma böyle seylere cnm herkes bambaşka şeyler yasıyor ki senin daha erken bunları düşünmek için inş çabuk geçer test günün gelir rahatlarsın Cnm beklemek de ayrı heyecan
Canim herkesin farklı son 4 gün hiç birşey yoktu tik bile sizi bile ne memem ne popo :))) bildiklerini uygula 9 marttada kan ver :))):))))) vallahi ayneennn bekara hanim bosamak ko,ay:)) tahmin ediodm bole aluvani gerci ama birazerken patladi bombalar:))) ayy evt hepsini biliorm skerim amaa millet kasik agrilari akintilar meme agrilari herkes bisiler yasio.. suru psikolojisi ister istemez oluyo offff ki ne ooffff ayse patladi:)))
Hahaa hatirliorum canim:)) anlastik bildiklerimi uygilayip ananaslar cekirdekler ve tv ile yatis:))Canim herkesin farklı son 4 gün hiç birşey yoktu tik bile sizi bile ne memem ne popo :))) bildiklerini uygula 9 marttada kan ver :)))
Ve çok önemli kuzum Ya Musavvir çek gülüm. Kendini yorma ama hep yatma kan dolaşımı lazım evin içinde dolanHahaa hatirliorum canim:)) anlastik bildiklerimi uygilayip ananaslar cekirdekler ve tv ile yatis:))
Ara sıra geziniyorum evin içinde zaten ama uzun süre diil. Bugün aslında kalkma günüm ama ben bi gün daha evdeyim ama artık yavaş yavaş hareketleri arttırıcam. Çok da öle yatmak doğru diil ya iyice hasta gibi tam pimpirikleniyorsun yani.Ve çok önemli kuzum Ya Musavvir çek gülüm. Kendini yorma ama hep yatma kan dolaşımı lazım evin içinde dolan
Ben senin çalıştığını bilmiyordum ne iş yapıyordun devam ediyor musun :)3 gün oldu bile. Ben sana ne diorum ertesi gün ise gittim. Doktorum kesinlikle yarmanın bi faydası yok tutup tutmamakla . ama yinede insan psikolojik olarak kendini kuruyunca rahat hissediyor havalar güzel cami bi ac ohh de.. Bize nasıl haber vericektim onun hayallerini kur
Vallaaaa oldu sekerim ztn yrn donuorm ise ben de ve istiorm da acikcasi cunku vakit gecmio surekli dusunup duruosn yattikcaaa. Veee tabii ki herkese ayri ayro nasil solicemizin hayallerini heeeepp kuruyoruummm aahhh aahhh3 gün oldu bile. Ben sana ne diorum ertesi gün ise gittim. Doktorum kesinlikle yarmanın bi faydası yok tutup tutmamakla . ama yinede insan psikolojik olarak kendini kuruyunca rahat hissediyor havalar güzel cami bi ac ohh de.. Bize nasıl haber vericektim onun hayallerini kur
5 gün aldım canim hastane 2 gün alabilirsiniz dedmisti amaCanim sen kacinci gun dus aldin?kremalicorek
Ben de ole yapiim diorum da bi taraftan hijyen gelmio bana yaa crinone jel de kullanioruz :)) annadin senn:))))5 gün aldım canim hastane 2 gün alabilirsiniz dedmisti ama
Bundan sora hep böle pis olcanBen de ole yapiim diorum da bi taraftan hijyen gelmio bana yaa crinone jel de kullanioruz :)) annadin senn:))))
Anaaammmm oohhh misss misssss :))))))Bundan sora hep böle pis olcanşimdi bile hafta da birkrte oda 5 dk yikanabiliom
Bide ben kaynar suyla en az 45 dk yıkanan biriyim ellerim burus burus olmadan cikmazdim şimdi kocama cokmu kokuyorum diorumAnaaammmm oohhh misss misssss :))))))
Hahhaaaa kesssin ben de bole olycaamm cunku ayynen senin gibiyim yaz kis kaynar suyla en az yarim saat hahahaa ayyy isterse 1 ay yikanmiimmm ben yeter ki sonum mutluluk olsunnnBide ben kaynar suyla en az 45 dk yıkanan biriyim ellerim burus burus olmadan cikmazdim şimdi kocama cokmu kokuyorum diorum
Ben totem yapmıştım ayşe :)) transfer günü hamilelik takvimi yapmıştım sende dene istersenHahhaaaa kesssin ben de bole olycaamm cunku ayynen senin gibiyim yaz kis kaynar suyla en az yarim saat hahahaa ayyy isterse 1 ay yikanmiimmm ben yeter ki sonum mutluluk olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?