2015 Aralık tüp bebek

Ayşe isbasimi yaptinmi canim L ls81
canım evet bugün işbaşı yaptım ofistyim.. Sıkı başladım güne ama oturur vaziyetteyim ara ara kalkıp yürüyorum hatta hareket olsun die. Bugün çok negatifim canım.. ilk defa böle hissediyorum.. Koca bir hiçlik var. e akıntı, ne kahverenhgi kan ne meme hiçbişi. Hatt ben regl olmadan önce memelerim kaşınırım ve kaşınıyo ara sıra.. Olumsuza alıştırmaya çalışıyorum kendimi bugün resmen.. Kuzum bu ara benim adı ayşe diil:) Başta şaka yapıosn sandım ama sanırım adım ayşe saniosn. Adım Lia canikom:)

ayşe olarak şaka yapıyorum kuzum adını söyleyene dek inan çok normal negatif olan çünkü en zor zamanı şuan tedavinin hepimiz aynı şeyi yaşadık emin ol gunlerce agladim üstüne ben. Adet belirtisi ile hamilelik aynı zaten . poİtifi gordugunds de dixeksin adet olcak gibiyim DİE ..oyuzden sana dedim aksi ispatlanan kadar hamileain şole düşün negatifi degaitirebilicekmisin hayır, oyuzden pozitif düşün tadını çıkar en azinda n .. Totem yap şimdi benim yorumunun altında hesap yap takvim olmuştur pozitif olalım sinerji enerjiiihadi

Ayyyy sen ne tatlısınn yaaaa:))))) Eojilerin de ayrı sevimli yüüzm güldü gerçektennn:))) Takvim yapmayı bilmiorum kiii ben abla:))) Nası yapıcam şekerim

Şöle şidmi canım .. senın trasnfer tarıhin 30 şubatt değil mi son adet tarıhınd eneydı bıde senın embrıon kacıncı gundu ben bı dogum zamanını hesaplıyım sen benım yorumumun altına hamılelık günlüğü imza eklemek gıbı bırsey yazıyor hanı benım bebısımın bılgılerı yazıyorya onun altında onu tıklayıp o tarıhı eklıcezx hooop olucek

30 şubat demişimm :)) yenı bı evre olusturdum 27 şubattı 5 .gün embrııosu ise 14 kasım doğum tarihin

Ahhhaaaa nasıl oldu bu:)) evt şekerim 27 şubat transfer 5. gün embriyosu. Ayyyy heyecanlandıııımmmm:))))
tamam ozaman şöle yap bıtanem profiline gir ls81 yaazıyorya kişisel bilgilerim de orda bıraz aşağıya in hamilelik takvimi yazıyor 14-11-2016 karakter bunu kullanarak yaz kaydet cıkar

tamam ozaman şöle yap bıtanem profiline gir ls81 yaazıyorya kişisel bilgilerim de orda bıraz aşağıya in hamilelik takvimi yazıyor 14-11-2016 karakter bunu kullanarak yaz kaydet cıkar
Yaaaaptimmmmm canimmmm benim yaaa sen cok vefali birisin belli.. bana verdiin destek icin yoldaslik icin cooook tesekkur ederimmmm

Yaaaaptimmmmm canimmmm benim yaaa sen cok vefali birisin belli.. bana verdiin destek icin yoldaslik icin cooook tesekkur ederimmmm
Canim benim ne demek rica ederim. Bu arada normalde 3 haftalık son amma 3+ gün olunca 4 haftaya gecio takvim şaşırma yanı. Gebelikte son adet günün ilk gebelik günü olarak hesaplanıo.. Bu arada bebiskolarin 14 kasım bende kasimluyim teyzoskolar ile aynı ayda dogucaklar

Ben de kasimliyommmm 29 kasim:)) evlilik yildonumu de 13 kasim enn sevdigim aydir kasim ve eeeen sevdigim mevsim kışş

Peki bisi sorca ben pek telnoloji ozurluyum:)) simdi nerden nasil takip edicem bu takvimi? Moral olsun en azindan motive oliim..

Peki bisi sorca ben pek telnoloji ozurluyum:)) simdi nerden nasil takip edicem bu takvimi? Moral olsun en azindan motive oliim..
Günlük bebeğin hakkın hergun değişecek her gün yorum yazınca değişmiş olucak. Yarın başka ertesi gün başka olucak canim

Günaydınnnnn:))) Ayol burda gebeliğimin 4. haftasındayım diyorrr:))) Çocuklarım daha tutundu mu onu bile bilmiyoruzzz:)) bayaa bi gelişmeler olmuşşşş

Günaydınnnnn:))) Ayol burda gebeliğimin 4. haftasındayım diyorrr:))) Çocuklarım daha tutundu mu onu bile bilmiyoruzzz:)) bayaa bi gelişmeler olmuşşşş
Günaydın canim tutunmuştur inşallah onun için duaciyiz 5 güne kaadrda kesinlestiricez zaten

:))))) siz nasılsınız bakalımmm. keyfı daha iyi dimi canım?
Çok sükur canim bi sıkıntı yok tospiklerim de inşallah sağlıklı sihatli kavga etmeden buyuyopardir. Bugün ruyamda ultrusandaydim gordum bebitolarimi :))) şimdi süt iciyorum

Çok sükur canim bi sıkıntı yok tospiklerim de inşallah sağlıklı sihatli kavga etmeden buyuyopardir. Bugün ruyamda ultrusandaydim gordum bebitolarimi :))) şimdi süt iciyorum
Hazır sütlerden içsek faydalı olur mu çocuğa ? Çevremdekiler sağma süt al diyorlar ?

Hazır sütlerden içsek faydalı olur mu çocuğa ? Çevremdekiler sağma süt al diyorlar ?
Çocuğa faydalı olsun DİE icmiyorum canim şuan .. Öyle arada bi bardak canim istio sağma.süt nasıl olur bilmiyorum ki inan fikrim yok cokmu kaynatmali onuda

Çocuğa faydalı olsun DİE icmiyorum canim şuan .. Öyle arada bi bardak canim istio sağma.süt nasıl olur bilmiyorum ki inan fikrim yok cokmu kaynatmali onuda
Etrafta alabileceğimiz bi yer olsa bi kaynatıyosun oldu bitti benim cnm da keşki faydalı bişeyler istese hiç bişey istemiyo cnm doymak için yiyorum resmen ve üzülüyorum Bebeğim yeterli vitamini besini alamıcak diye :s balık ilk haftalarda yedim şimdi kokusunu bile duymak istemiyorum eti çok severdim onu bile yiyesim gelmiyo vitaminlere başlıcam gerçi umarım iyi gelir senin yeme durumun nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…