Canim benimm Allah berbaerinde olsunnn . Cook iyi habetlerle donucen insallah ben inaniorm. Hemen yaz bizeeeKızlar bana dua edin doktora gidiyorum bebislerim sağlıklı sihatli olsunlar inşallah . icim rahat etsin DİE gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benimm Allah berbaerinde olsunnn . Cook iyi habetlerle donucen insallah ben inaniorm. Hemen yaz bizeeeKızlar bana dua edin doktora gidiyorum bebislerim sağlıklı sihatli olsunlar inşallah . icim rahat etsin DİE gidiyorum
Çok sevindim:) artık biraz rahatla şimdi önümüzde ne var cinsiyetleri mi :)Çıktım doktordan çok sükur tospiklerim iyiydi kızlar kalp atışı büyümelerini hamd olsun icim rahatladı
En streslisi var canim ense ölçümü yapcak 9 martya onuda inşallah sevinçli sağlıklı haberlerini alırız yavrularının ondan sonra cinsiyetÇok sevindim:) artık biraz rahatla şimdi önümüzde ne var cinsiyetleri mi :)
Gözün aydın Cnm ende ölçümünü de cok düşünme iyi olacak hersey Allah'ın izniyleÇıktım doktordan çok sükur tospiklerim iyiydi kızlar kalp atışı büyümelerini hamd olsun icim rahatladı
Yuuuuppppiiiii :)))))) ayyyy cok sevindim canimmmm gozun aydinnbak dedim ben sanaaaaÇıktım doktordan çok sükur tospiklerim iyiydi kızlar kalp atışı büyümelerini hamd olsun icim rahatladı
Gözün aydın tatlim hiç birakmasinlar seni. Ben toparladim beta 57 ye düşmüş leke ne kadar sürecek bilmiyorum. Önümüzdeki maçlara devam bakalım. Bir daha deneyene kadar preeseed jel diye bir şey duydum onu deneyelim diyorum. Hayırlısı bakalım canım. 4. 5. Gün kendini iyi dinle yerleşme günleri o gün. Her gelişmeden haberdar et bizi hadi bakalım hayırlısıCanim bugun o,du transf yeni geldik eve:) ben de seni dusunuodm nasil die yazicaktim sana.. nasilsin tatlim toparladin dimi
Canim benim kanamam.40/gün surmustuGözün aydın tatlim hiç birakmasinlar seni. Ben toparladim beta 57 ye düşmüş leke ne kadar sürecek bilmiyorum. Önümüzdeki maçlara devam bakalım. Bir daha deneyene kadar preeseed jel diye bir şey duydum onu deneyelim diyorum. Hayırlısı bakalım canım. 4. 5. Gün kendini iyi dinle yerleşme günleri o gün. Her gelişmeden haberdar et bizi hadi bakalım hayırlısı
Düşük kaç gunluktu tatlım. Bu yavruları sağlıkla kucağına al inşallahCanim benim kanamam.40/gün surmustu
8 haftamda 6 hafta iken durmuştu kalbi yavrununDüşük kaç gunluktu tatlım. Bu yavruları sağlıkla kucağına al inşallah
Hayirlisi canim sen de dinlendir vucudu iyice toparlan sonra yeniden yoka devam. Ahh iste o gubler ozellikle dinlemek istemiorm bilio musun.. cunku herhangi bisi hissetmessem bu tutunmadi bebeialerim ablamina gelmiyo ama buliorum ki demoralize olucam.. oyuzden o gunlere ozel bi anlam yuklemek istemiorum.. Allhim hepimizin yaninda olsunGözün aydın tatlim hiç birakmasinlar seni. Ben toparladim beta 57 ye düşmüş leke ne kadar sürecek bilmiyorum. Önümüzdeki maçlara devam bakalım. Bir daha deneyene kadar preeseed jel diye bir şey duydum onu deneyelim diyorum. Hayırlısı bakalım canım. 4. 5. Gün kendini iyi dinle yerleşme günleri o gün. Her gelişmeden haberdar et bizi hadi bakalım hayırlısı
Tamam o zaman boş ver. Beslenmene dikkat et yatış in tadını çıkarHayirlisi canim sen de dinlendir vucudu iyice toparlan sonra yeniden yoka devam. Ahh iste o gubler ozellikle dinlemek istemiorm bilio musun.. cunku herhangi bisi hissetmessem bu tutunmadi bebeialerim ablamina gelmiyo ama buliorum ki demoralize olucam.. oyuzden o gunlere ozel bi anlam yuklemek istemiorum.. Allhim hepimizin yaninda olsun
Sordum ama emin olmadan söylemiyorum dedi söylemediSelam :) ben sordum yoksa söylemeyecekti kesin değil dedi ama büyük ihtimal doğrudur sen sordun mu cnm
Ayyy ne guzel dedim kuzum yaa evett yaa teknik olarak hamileyim ben su annn senin yerlesme kanamasi oldu mu canim?
Hamilesin kelimesini okurken agladim yaa offf nasi biter bu gunlerrr
Hayır canim olmadı kanamamAyyy ne guzel dedim kuzum yaa evett yaa teknik olarak hamileyim ben su annn senin yerlesme kanamasi oldu mu canim?
Yemem miii :) her aksam yiyorum bir de cekirdekk bi avuc ve buraz fazlasi bir de ttansfer gunu tanistigim bi bayan vardi dunya iyisi allah ona da yarim etsinn. O dedi ki havuc kitlat:) ben de onu da kitlatiormm