• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

Etrafta alabileceğimiz bi yer olsa bi kaynatıyosun oldu bitti benim cnm da keşki faydalı bişeyler istese hiç bişey istemiyo cnm doymak için yiyorum resmen ve üzülüyorum Bebeğim yeterli vitamini besini alamıcak diye :s balık ilk haftalarda yedim şimdi kokusunu bile duymak istemiyorum eti çok severdim onu bile yiyesim gelmiyo :KK43: vitaminlere başlıcam gerçi umarım iyi gelir senin yeme durumun nasıl ?
Bende de sole canim, yemeyim.midem bulanio yanı kusma yok afedersin tuhaf böle bisiler yiyerek bastirabiliorum. Eski tuzlu şeyler cok istio canim. Limon mesela bayila bayila yiyorum tüm tüm ... Tiksinme Zaten vitamin eksikliğinden olurmuş ben decavit ve fobilol kullanıyorum. Süt var etrafımda günlük alayim en iyisi.... Yiyince gecio midem ama 20 dk sora yine istio

Çok sükur canim bi sıkıntı yok tospiklerim de inşallah sağlıklı sihatli kavga etmeden buyuyopardir. Bugün ruyamda ultrusandaydim gordum bebitolarimi :))) şimdi süt iciyorum
Kavga etmezlerrr onlar annecikleriii :)) uslu uslu oturuyolardir oohhh miss gibi aklin surekli kontrol gununde ya oyuzden tatlim bence. Onlar da bekliolardir annisle gorusucekleri gunu yerimmm

Kavga etmezlerrr onlar annecikleriii :)) uslu uslu oturuyolardir oohhh miss gibi aklin surekli kontrol gununde ya oyuzden tatlim bence. Onlar da bekliolardir annisle gorusucekleri gunu yerimmm
Ozelden mesaj attım sana canimgordunmu

Canım su belirtilere hiic takılma. İlacın etkisi cook farklı oluyor herkeste. Ben estrofem e başlar başlamaz adet ve göğüs sancım başlamıştı. Transfer olmadan bile yani. Bi yerleşme gününde değişik kalça bacak ağrım olmuştu. TeSt günün ne zaman

Canım su belirtilere hiic takılma. İlacın etkisi cook farklı oluyor herkeste. Ben estrofem e başlar başlamaz adet ve göğüs sancım başlamıştı. Transfer olmadan bile yani. Bi yerleşme gününde değişik kalça bacak ağrım olmuştu. TeSt günün ne zaman
canım benim nasılsın? Evt haklısın artık takılmıyorum ne oldu ne bitti vücudumda die. Çünkü hissedilen hiçbir şeyin nie olduğunu bilmiyoruz.. İlaçlar, psikolojik, yan tkile.. Herşey herşey olabilir. İnşallahhhh bebişkolrım bana sımmmmsıkı tutunuyordur. Yerleşme günü olduğunu o ağrılardan mı anladın canım?? Bir de benim progestn iğneler sağ tarafıma ağrı yapio ara ara o yüzden çözemiyorum hangi ağrı nie oluyor die. Test günüm 10 mart caım:)

Ozelden mesaj attım sana canimgordunmu
Okudum şekerim cvp da yazdım sana.. Dinlen hayatım hiç yorma kendini ve üzme sakın. Neyle ilgili olabilir bu ağrılar? Son drece normal ama sonuçta gerçekten içerisi bayağı kalabalık:)) İkiz bebişlerin var canım ağrı olucaktır..

canım benim nasılsın? Evt haklısın artık takılmıyorum ne oldu ne bitti vücudumda die. Çünkü hissedilen hiçbir şeyin nie olduğunu bilmiyoruz.. İlaçlar, psikolojik, yan tkile.. Herşey herşey olabilir. İnşallahhhh bebişkolrım bana sımmmmsıkı tutunuyordur. Yerleşme günü olduğunu o ağrılardan mı anladın canım?? Bir de benim progestn iğneler sağ tarafıma ağrı yapio ara ara o yüzden çözemiyorum hangi ağrı nie oluyor die. Test günüm 10 mart caım:)
Esasında yerleşme gunlerindesin. Canım ogun vücudum çok değişikti bilmediğim bir ağrı ben ona yormustum az kalmış

Ahahaaaa hahaa bu gidisle mart sonunu bulurum bennn sen nasil oldun agrilarin?
Gorcem seni 8i olsunda hemen öğrendiğim hamisligimi dixeksin ammaa ozamnda ben yaptirmicam sanaa naberrr :))) daha iyiyim canim çok sükur ara ara var

Ahhhahaaa valla ben buyuk konusmam dediin de olabilir yaniii :)))
olabilir değil olucekk ben 3 kere yasadım cancazımmm. ama sern kendını nezaman rahat hısseıdyorsan ozaman yap sadece idrar yapma ıdrar yanıltıyor kan 9 gun de bıle cıkıyor bunu bil keyfıne gore artıkımm

olabilir değil olucekk ben 3 kere yasadım cancazımmm. ama sern kendını nezaman rahat hısseıdyorsan ozaman yap sadece idrar yapma ıdrar yanıltıyor kan 9 gun de bıle cıkıyor bunu bil keyfıne gore artıkımm
Evt sekerim biliorm aslinda pazartesinden itibaren buyuuuk ihtimalle sonuc belli olucak :) ama ne biliim durmak istiorum ama tabii sen artik uzmansin dediinun de ustune laf etmemm yanii:)) bakalim bakalimmm neler olucakk. Bu arada karnimda sizlama var bugun artti ve alttan da sizlama hisseduorm. Sag kasigimda da var hissettirio zaman zaman. Karindaki ve alttan hissettiim sizi normali canim ya? Oldu mu sana da ya da duydun mu hic?

Evt sekerim biliorm aslinda pazartesinden itibaren buyuuuk ihtimalle sonuc belli olucak :) ama ne biliim durmak istiorum ama tabii sen artik uzmansin dediinun de ustune laf etmemm yanii:)) bakalim bakalimmm neler olucakk. Bu arada karnimda sizlama var bugun artti ve alttan da sizlama hisseduorm. Sag kasigimda da var hissettirio zaman zaman. Karindaki ve alttan hissettiim sizi normali canim ya? Oldu mu sana da ya da duydun mu hic?
onlar bebişkoların habercisii çook çokk normall

aynı özveriyi eşinede burdan telepati yoluyla yolluyorum kuzumm. akşamları ıyı basın sana anaasını kessın cekırdegını ayıklasın ayacıklarını ovsun :KK70:
Ayyy Allha var yukarda coook iyi bakio bana. Yedigim onumde yemedigim arkamda. Her isi de yapio. Bu konuda cok sukur rahatim. Aynen dediin gibi anansim cekirdegim ikram ediliyor:) ayrica meme uclarim kasinio ki regl belirtim.. su seklinde akintim var ama bazen deli gibi geldi saniorm bi gidiorm lavaboya kuruyum
Icimden ipislak hissediorm ama bisi yok.. bu da aklima hic iyi seyler getirmio maalesef

Back