• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Aralık tüp bebek

valla bilmem bennn ben bı oncekınde 9 gun kan vermıstım 101 cıkmıstı degerım
Vallaa rusvet var bu iste:)) canim bii sorcam. Bi crinine jeli kullanmak kolay ama ilk gunum ya emin diilim dogru yaptim yani istesen de yannis olmaz ama kremin islakligini cok hissettim normal mi canim? Yani cok yuzeydeymis gibi hissettimm

Vallaa rusvet var bu iste:)) canim bii sorcam. Bi crinine jeli kullanmak kolay ama ilk gunum ya emin diilim dogru yaptim yani istesen de yannis olmaz ama kremin islakligini cok hissettim normal mi canim? Yani cok yuzeydeymis gibi hissettimm
geri mutlaka gelıyor canım normal hıssetmen onu sıktıktan sonra bı tuvalaete kadar yuru gel yuruyunce emıyor vucudun

Off kizlar yattigum yerden psikopat gibi okuyup arastiriyorum artik carsambaya kadar kafayi hepten yerim☺ su crinone jel icin bisuru seyvyazio herkes nefret etmis resmen.sizlerde etkisi nasi oldu kizlar yazarsaniz cok sevinirm. Bir de vicok kisi coraspin kullanmis ama bana vermedi doktorum

Aaaamin canimmm insalllaahhh sen nasilsin canim?
Benm bulantılar devam hasta gibi yatıyorum sürekli.. O jelden ben Hc kullanmadım bana vermedi doktorum. Sana doktorun Nasıl önerdiyse öyle kullan hic kafanı karıştırma derim. Ben coraspine değil de iğnesini kullanıyorım karından ama 2 kaybım var Benm riskli görmemiş olabilir doktorun sana vermediğine göre

Benm bulantılar devam hasta gibi yatıyorum sürekli.. O jelden ben Hc kullanmadım bana vermedi doktorum. Sana doktorun Nasıl önerdiyse öyle kullan hic kafanı karıştırma derim. Ben coraspine değil de iğnesini kullanıyorım karından ama 2 kaybım var Benm riskli görmemiş olabilir doktorun sana vermediğine göre
Ayy canim benim de cok yakin arkim 4 ayliga kadar ole ula ti cekti ama sonrasinda fahatladi cok sukur.. sen de insallah rahatlican biraz sabir.. cok saol cvbin cvbin tatlimm

Ayy canim benim de cok yakin arkim 4 ayliga kadar ole ula ti cekti ama sonrasinda fahatladi cok sukur.. sen de insallah rahatlican biraz sabir.. cok saol cvbin cvbin tatlimm
İnşallah ya dört gözle bekliyorum o ferahlamayı yemek yemeyi özledim :) Senn de güzel haberlerini alırız inş

İnşallah ya dört gözle bekliyorum o ferahlamayı yemek yemeyi özledim :) Senn de güzel haberlerini alırız inş
Amiin tatlim amiii. Hepimiz bebislerimizi saglikla kucagima alicaz insallahh:) ama ben hiiicbisi hissetmiorm su an. Yani yatmaktan velim agrio buraz okadar. Biraksan baya eskisi gibi gayet bormal surdururum hayatimi. Senin nasilsi hemenntransfer sonrasi canim?

Amiin tatlim amiii. Hepimiz bebislerimizi saglikla kucagima alicaz insallahh:) ama ben hiiicbisi hissetmiorm su an. Yani yatmaktan velim agrio buraz okadar. Biraksan baya eskisi gibi gayet bormal surdururum hayatimi. Senin nasilsi hemenntransfer sonrasi canim?
Ben de hic bse hissetmiyordum Cnm bi kaç gün sonra batmalar başlamıştı bende ayağa kalkıyordum duş alıyordum ama iş yapmadım hic. Kendini dinleme fazla olacagı varsa oluyor gerçekten dua et bol bol pozitif ol ;)

Ben de hic bse hissetmiyordum Cnm bi kaç gün sonra batmalar başlamıştı bende ayağa kalkıyordum duş alıyordum ama iş yapmadım hic. Kendini dinleme fazla olacagı varsa oluyor gerçekten dua et bol bol pozitif ol :KK66:
Oyle yapiorm ben de tatlim.dua ediorm ve pozitifim. Surrkli okuyum arastirmak istior insan dinliyor kendini maalesef. Ama dediin gibi olucaksa oluyor . Sordukca ko ustukca rahatlioru, iste:)) cook tesekkurler cvplarin icin canim. Bu yoldan gevmis biri o,arak anliosundur beni:))

Oyle yapiorm ben de tatlim.dua ediorm ve pozitifim. Surrkli okuyum arastirmak istior insan dinliyor kendini maalesef. Ama dediin gibi olucaksa oluyor . Sordukca ko ustukca rahatlioru, iste:)) cook tesekkurler cvplarin icin canim. Bu yoldan gevmis biri o,arak anliosundur beni:))
Cok iyi anlıyorum biz de cok paylaştık burda rahatlattık birbirimizi ;) Benm 2 kaybım var ikisinde de aşırı paniktim sürekli okuyup araştırdım ama bunları kendime dert ettim hatam o oldu. Bunda daha rahat olmaya çalıştım cok şükür sıkıntı olmadı :) bn de iki transfer oldum ama teki tuttu cok istedim ikiz olsun ama kısmet değilmiş belki sonraki olur :KK45:

aaaa L ls81 hissetmiyor musun gerçekten birşey o_O mesela tekmelerıde mı hıssetmıyorsun :KK53::KK53::KK53::KK53: deli kadın dur ne hissetcen daha

Cok iyi anlıyorum biz de cok paylaştık burda rahatlattık birbirimizi :KK66: Benm 2 kaybım var ikisinde de aşırı paniktim sürekli okuyup araştırdım ama bunları kendime dert ettim hatam o oldu. Bunda daha rahat olmaya çalıştım cok şükür sıkıntı olmadı :) bn de iki transfer oldum ama teki tuttu cok istedim ikiz olsun ama kısmet değilmiş belki sonraki olur :KK45:
Ayyyy insallah sekerim :)) herseyin hayirlisi. Demek ki imizlere daha vakit varr:))) cinsiyeti belli oldu muuuu

Kızlar bana dua edin doktora gidiyorum bebislerim sağlıklı sihatli olsunlar inşallah . icim rahat etsin DİE gidiyorum

Back