- 1 Kasım 2013
- 2.640
- 2.025
- 333
Evet canim sonucu bekliyorum suanda.senin en son kac cikti hersey yolunda dimiumuttttt bugün sonuç mu alacaktın?
Bugün 168 çıktı canım. Dr uma ulaşmak mümkün değil. Her sorumu da hemşireler artık baştan savma cevaplıyor. Bu da 105 çıkandan farklı bir hastane. Artık yaşadığım yerdeki dr u aradım. Pts bir daha yaptir 300 un üzerinde olması gerekiyo dedi. Cuma gün de ultrason bakacak inşallahEvet canim sonucu bekliyorum suanda.senin en son kac cikti hersey yolunda dimi
Yeni mi verdin ne zaman çıkarmış. Güzel olsun inşallah her şeyEvet canim sonucu bekliyorum suanda.senin en son kac cikti hersey yolunda dimi
canımmm heyecandan ne yapacğımı şaşırdımmmm 489 çıktı canım ya uçtum resmenn :) hala kendime gelemedim doktorum büyük ihtimal ikiz dedi bu hafta bir gün belirleyelim pazar tekrarlayup arayın bu hafta muayeneye geln dediumuttttt hadi bekliyorum :)
Ne mutlu :) Maşallah, devamı da sağlıkla gelir umarım, tadını çıkartıncanımmm heyecandan ne yapacğımı şaşırdımmmm 489 çıktı canım ya uçtum resmenn :) hala kendime gelemedim doktorum büyük ihtimal ikiz dedi bu hafta bir gün belirleyelim pazar tekrarlayup arayın bu hafta muayeneye geln dedi
inşallahhh canım ya kese ne zaman görülür? tecrübelere soralımmmNe mutlu :) Maşallah, devamı da sağlıkla gelir umarım, tadını çıkartın
Benim transfer sonrası 10. gün kan testim vardı. Testten 10 gün sonra kese için, keseden 10 gün sonrada kalp atışı için çağırmıştı doktorum. Gerçi herkeste bu şekilde görülemeyebiliyormuş. Şimdi yeni heyecanların, beklemelerin başlıyor, hayırlı ve sağlıklı olur her adımın umarım :)inşallahhh canım ya kese ne zaman görülür? tecrübelere soralımmm
Canım maşallah ne güzel değerin. Benim moralim bozuk lekelenme varcanımmm heyecandan ne yapacğımı şaşırdımmmm 489 çıktı canım ya uçtum resmenn :) hala kendime gelemedim doktorum büyük ihtimal ikiz dedi bu hafta bir gün belirleyelim pazar tekrarlayup arayın bu hafta muayeneye geln dedi
Canim gözün aydiiin Rabbim kucağına almayı nasip etsin kaçıncı günün bugüncanımmm heyecandan ne yapacğımı şaşırdımmmm 489 çıktı canım ya uçtum resmenn :) hala kendime gelemedim doktorum büyük ihtimal ikiz dedi bu hafta bir gün belirleyelim pazar tekrarlayup arayın bu hafta muayeneye geln dedi
Insallah canim insallah bekleyisler zorrrBenim transfer sonrası 10. gün kan testim vardı. Testten 10 gün sonra kese için, keseden 10 gün sonrada kalp atışı için çağırmıştı doktorum. Gerçi herkeste bu şekilde görülemeyebiliyormuş. Şimdi yeni heyecanların, beklemelerin başlıyor, hayırlı ve sağlıklı olur her adımın umarım :)
Hadi ya coo uzuldum canim dua et. el mubdi de elini karnına koy dusugu engelliyormus. Doktorun en diyor.nasil artmistir degerlerinCanım maşallah ne güzel değerin. Benim moralim bozuk lekelenme var
Olacak canim inan dua et rabbim nasip edecek....pozitif sonuç alan arkadaşlarrr rabbim tamamina erdirsin inşallah, ne güzel ya bizede duâ edinnn, bi gün bizde böyle sonuçları sizlerle paylaşalım ,o günleride bizde göstersin bizede nasip olurmuki bi gün anne olmak
Aminnn canim allahim cumlemize isteyen ugrasan herkese nasip etsincnmm çok mutlu oldum hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin...
Canim benden de geliyor o 3 4 gune bir parca parca jeller sanirimKizlar ya benden parca parca beyaz akinti geliyo kasinti oldukca ne bu anlamadim daha onceki jellermi acaba
Insalllah sonucun cooook guzellll olirrrrKızlar çooookkkk mutlu oldum.hayırlı olsun İnşallah,benimde yarın transferim olucak ,lütfen benim içinde dua edermisiniz.
canim 10.gunum bugun.sen kac gun sonra kese gordum kac gun sonra kalp atisi?degerim duyunca buyuk ihtimal ikiz dedi doktorum 4 5 gundur adet ve bel agrim var baya sendede var miydi?Canim gözün aydiiin Rabbim kucağına almayı nasip etsin kaçıncı günün bugün
Değerlerimiz yakın canim evet seninde ikiz olabilir ben 10 gün sora kese 10 gün sora kalp atışı duymaya gittim canimInsallah canim insallah bekleyisler zorrr
Hadi ya coo uzuldum canim dua et. el mubdi de elini karnına koy dusugu engelliyormus. Doktorun en diyor.nasil artmistir degerlerin
Olacak canim inan dua et rabbim nasip edecek....
Aminnn canim allahim cumlemize isteyen ugrasan herkese nasip etsin
Canim benden de geliyor o 3 4 gune bir parca parca jeller sanirim
Insalllah sonucun cooook guzellll olirrrr
canim 10.gunum bugun.sen kac gun sonra kese gordum kac gun sonra kalp atisi?degerim duyunca buyuk ihtimal ikiz dedi doktorum 4 5 gundur adet ve bel agrim var baya sendede var miydi?
Canim ilk haftalarda bu durum normal. Progeston iğne ol ve bol bol uzanKızlar acilden geliyorum düşük tehtidim var imiş. Lekelenme ve sancı olmuştu. Onlar artışı düzenli bulmadı. Yolunda gider inşallah her şey
Insallah benimde hepsi yolunda gider canim dua et bana da olur mu???Değerlerimiz yakın canim evet seninde ikiz olabilir ben 10 gün sora kese 10 gün sora kalp atışı duymaya gittim canim
Ederim ediyorum da zaten. Değerin çok güzel maşallah korkma canim nereye gidiosun doktoraInsallah benimde hepsi yolunda gider canim dua et bana da olur mu???
antalya memorial canm mehmet bey.Ederim ediyorum da zaten. Değerin çok güzel maşallah korkma canim nereye gidiosun doktora
canım sen tekrarlamışmıydın 2 gün sonra kaç çıkmıştıEderim ediyorum da zaten. Değerin çok güzel maşallah korkma canim nereye gidiosun doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?